Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти, ще тут дуже мало, то знай- такої підтримки, як на цьому форумі, особисто я,більше ніде не зустрічала. Люди, які розуміють проблеми один-одного, не можуть залишитись осторонь.так але потрібно триматись підтримувати одне одного, ніякої петлі як писав один товариш
Ти, ще тут дуже мало, то знай- такої підтримки, як на цьому форумі, особисто я,більше ніде не зустрічала. Люди, які розуміють проблеми один-одного, не можуть залишитись осторонь.
Я з ностальгією згадую часи, коли у мене було два дні просрочки...так я тут новенький але я знаю що таке борги ,як береш ще один мікрозайм щоб погасити проценти в іншому і так далі ,вже два дні просрочки по 3 мікрозаймам ,платити нічим скінчились фінанси ,був просто в шоці як почали дзвонити ,я думав що один я набрався боргів як собака бліх але бачу ні ,і люди тут підтримують одне одного це добре
Я з ностальгією згадую часи, коли у мене було два дні просрочки...
Симки близким поменяй .так я тут новенький але я знаю що таке борги ,як береш ще один мікрозайм щоб погасити проценти в іншому і так далі ,вже два дні просрочки по 3 мікрозаймам ,платити нічим скінчились фінанси ,був просто в шоці як почали дзвонити ,я думав що один я набрався боргів як собака бліх але бачу ні ,і люди тут підтримують одне одного це добре
Дельное предложение)Симки близким поменяй .![]()
Симки близким поменяй .![]()
У мене?в мене все по переду,скажу чесно задовбався платити, відсотків заплатив дуже багато, ав тебе скільки просрочки?
У мене?
З грудня нічого нікому не плачу...
Жду з моря погоди)))
Ну, бажаю Вам удачі)))) Готуйтеся))а
мабуть і я буду чекати погоди іншого варіанту небачу
Ну, бажаю Вам удачі)))) Готуйтеся))
Нам тоже нечем платить, если взять все мфо по телу, то у нас выходит 50000, и мы уже не платим больше 3 месяцев, но ни чего боримся. Нам тоже не легко, у нас 4 девчат, 2 ходят в школу, 2 в садик, и это больше 1000 в месяц, а плюс кредиты по банкам ( у нас их два, в месяц как минимум 2000), и у меня работает только муж, льгот или как многодетная семья мы ничего не получаем, крутиися как можем, но руки мы не опускает, по крайней мере я, и своему мужу тоже не даю руки опускать, родственников успокаивает, вроде помогает, а так знаете жизнь нам только те препятствия, которые мы можем выдержать. Все будет у нас с вами хорошо! Держите хвост выше!!!!
Привет у нас тоже 4 мальчика один студент один в первый клас ,один в садике и малыш еще двух нет ,тоже набралась ,там хотели отопление отключить брала ,в общем на сумму тело 24,700,тоже боюсь и платить нечем,но пока самые настойчивые кредит касса и поночам карту дергают то 5 тысяч снять хотят то 2 .Благодаря форуму вроде не так страшно, мне еще ничего у меня родителей нет ,друзей тоже не особо,дергают только сестру но она симку отключила и теперь требует с меня новую))
А какие остальные 3 у вас, которые Вы не будете платить?Пока еще нет. Справляюсь. Но из 4-х оплачивать только CreditUp буду, не более. Все остальные пусть в суды подают или куда хотят.
Vitaliy, хорошая идея, правда! если с каждого по чуть-чуть, то что-то и получится...но это нужно уметь проверить и проконтролировать.
Люди добрі.Ну що ви говорите про петлю.Який гріх. Подумайте...є люди сліпі,глухі,покалічені-ото горе. Так що не падайте духом.Як кажуть в народі ''нас е-ут,а мы крепчаем''.

Люди добрі.Ну що ви говорите про петлю.Який гріх. Подумайте...є люди сліпі,глухі,покалічені-ото горе. Так що не падайте духом.Як кажуть в народі ''нас е-ут,а мы крепчаем''.