Займов свыше 15 штук. А выхода вообще не видно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Цікаво скільки нас, тих хто не платить мікрозайми ,в мене по 5 просрочка дзвонять питають кол заплачу есемески шлють агов люди так скяльки нас, чи один я такий унікум що брав інший займ щоб погасити проценти в попередніх?
Та ти по темах подивись))

Цікаво скільки нас, тих хто не платить мікрозайми ,в мене по 5 просрочка дзвонять питають кол заплачу есемески шлють агов люди так скяльки нас, чи один я такий унікум що брав інший займ щоб погасити проценти в попередніх?
Да мы тут все такие. У нас с мужем на двоих 18 МФО, сегодня посчитала тело получается 83000 по всем МФО, без просрочек и процентов, а просрочки больше 140 дней кругом, да + Приват Банк у двоих и Кредо Банк 40000 у мужа, получается в общем тыс. 400. Честно жить не хочется, единственное, что держит это ребенок.

Читав,що в Україні боржників десь близько 2 млн.

Спешу Вас огорчить, Вы не один!

У меня с мужем 4 на двоих осталось. Просрочки пол года это точно. Тело 20000 где-то. Но по мимо есть такие долги. Короче весело)

Спешу Вас огорчить, Вы не один!

Да блін влізли в кабалу

Да мы тут все такие. У нас с мужем на двоих 18 МФО, сегодня посчитала тело получается 83000 по всем МФО, без просрочек и процентов, а просрочки больше 140 дней кругом, да + Приват Банк у двоих и Кредо Банк 40000 у мужа, получается в общем тыс. 400. Честно жить не хочется, единственное, что держит это ребенок.

У меня с мужем 4 на двоих осталось. Просрочки пол года это точно. Тело 20000 где-то. Но по мимо есть такие долги. Короче весело)
Ели считать такие долги, то еще можно добавить 3600$ и 10000 грн занимали у друзей на пролонгации

• Подобається
Реакції: Irok
Вы прекращайте там жить не хочется

Сколько у Вас МФО?

Точно не помню но 10 сто процентов есть

Задовбали вони дзвонити, я поставив на безвучний та ігнорую а інколи беру трубку й говорю що грошей немає всім гарного настрою

Vitaliy, ну ми не в казку потрапили))))
Не хвилюйся, все буде добре, правда коли-не знаю, але буде)))

Мне два дня никто из МФО не звонит, уже начала переживать, забыли что ли про меня!

Це точно але хотілося щоб швидше

Vitaliy, по телефону уже ні, листи шлють, заяви, рідних дістають, сусідів...
Ай не хотіла лякати)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі