Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами

• Автор теми Автор теми MARTA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 24K

Вкладення

Надо им отправлять заказные письма типа

Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами. Заяву можна відправити поштою рекомендованим з повідомленням, або передати через нотаріуса. За законом після отримання такої заяви МФО зобов'язані перестати дзвонити стороннім людям щодо вашого боргу по кредиту.
Мне кажется,что им посрать на это видклыкання. Они законов не знают и не хотят знать. Но..может и поможет.

А если вы пишете такого рода письмо в МФО, не значит ли это, что вы признаете свое невыполнение обязательств перед мфо? И не значит ли, что вы признаете долг?

Я думаю що ці речі взагалі ніяк не вплинуть на дзвінки близьким, так як (мені здається) всю інфу вони просто, грубо кажучи, гуглять в інтернеті і знаходять в онлайн телефонних довідниках імена ваших близьких, потім їхні соцмережі а там і телефони... надто вже багато випадків на форумі коли мфо/колектори знаходять людей дані яких ніхто ніде не вказував..

А если вы пишете такого рода письмо в МФО, не значит ли это, что вы признаете свое невыполнение обязательств перед мфо? И не значит ли, что вы признаете долг?

Ага, мене теж напрягло оте вживання слів «кредитний договір» і тд

Додаток 3

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Уповноваженого Верховної Ради України

з прав людини

_____ січня 2014 року № ______

Заява про припинення обробки персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних*

* Заява заповнюється друкованими літерами

Найменування / П.І.Б. володільця персональних даних

Код ЄДРПОУ/ Реєстраційний номер облікової картки платника податків

Номер та серія

Орган, що видав паспорт, та дата видачі

Місцезнаходження (для юридичної особи) / місце проживання (для фізичної особи):

Повідомляю про припинення будь-якої обробки персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних, підтверджую, що вказані в п. 1.2 «Порядку повідомлення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних, про структурний підрозділ або відповідальну особу, що організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, а також оприлюднення вказаної інформації» персональні дані більше не обробляються.
М.П.

підпис, /П.І.Б., посада/

Сторінка

Усього сторінок

Це я знайшла зразок

Про затвердження документів у сфері захисту персональних даних

зараз буду писати що ви висали

От це гарний шаблон, тут ні слова ні про який «кредитний договір» чи «заборгованість»

Скинте образец в личку плизззз

Вы писали, и как ответ, звонят всеровно??
Конечно звонят, у них же в договоре отдельным пунктом описано, что соглашаясь с условиями Вы также соглашаетесь и на обработку персональных данных, в том числе и третьих лиц. Причем я не встречал МФО, у которых такого пункта нет.

То что Вы пишете отказ или даже требование Вас не трогать всем до п***ы, потому что Вы сами давали на это согласие. Следовательно, пока действителен договор - действительно и Ваше согласие. Вот если Вы докажете, что договор не действителен, сделаете это красиво и через суд, вот тогда можно смело писать им просьбу о прекращении вообще каких-либо взаимодействий с Вами и Вашими персональными данными.

Кто умнее - поправляйте, если где-то ошибся.

Копирните мне тест с образца и киньте в личку, пожалуйста. У меня не открывается

Я им от руки напишу. Всё как положено
Копирните мне тест с образца и киньте в личку, пожалуйста. У меня не открывается

Я им от руки напишу. Всё как положено
И мне пожалуйста, а то не открывается что-то.

Останнє редагування:
Доброго дня! не можу відкрити даний документ, чому? дякую!
Тому, що ви новачок.Поки що вам не доступні деякі функції.Рекомендую ознайомитись з загальними правилами форуму.

Я думаю що ці речі взагалі ніяк не вплинуть на дзвінки близьким, так як (мені здається) всю інфу вони просто, грубо кажучи, гуглять в інтернеті і знаходять в онлайн телефонних довідниках імена ваших близьких, потім їхні соцмережі а там і телефони... надто вже багато випадків на форумі коли мфо/колектори знаходять людей дані яких ніхто ніде не вказував..

Ага, мене теж напрягло оте вживання слів «кредитний договір» і тд

От це гарний шаблон, тут ні слова ні про який «кредитний договір» чи «заборгованість»

Это касается только особливого ризику для прав і свобод
Сюда входят наши фото, но только переданные им непосредственно(соц.сети не в счет), т.е. биометрические данные,
а также местоположение и передвижения , наши адреса и дороги.

И еще они должны из-за этих двух пунктов повідомлять уповноваженного верховної ради з прав людини в течении 30 дней с момента обробки

Вот что на сайте :

Повідомлення про обробку персональних даних
На підставі Закону України «Про захист персональних даних» володілець персональних даних повідомляє Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі– Уповноважений) лише про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних тобто про обробку так званих чутливих даних, їх зміну та припинення обробки, а також про створення структурного підрозділу або відповідальну особу, що організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних, упродовж тридцяти робочих днів з дня початку такої обробки.
До чутливих даних відносяться:

• расове, етнічне та національне походження;
  • політичні, релігійні або світоглядні переконання;
    • членство в політичних партіях та/або організаціях, професійних спілках, релігійних організаціях чи в громадських організаціях світоглядної спрямованості;
  • стан здоров’я;
  • статеве життя;
  • біометричні дані;
  • генетичні дані;
  • притягнення до адміністративної чи кримінальної відповідальності;
  • застосування щодо особи заходів в рамках досудового розслідування;
    • вжиття щодо особи заходів, передбачених Законом України «Про оперативно-розшукову діяльність»;
  • вчинення щодо особи тих чи інших видів насильства;
  • місцеперебування та/або шляхи пересування особи.
Одним із винятків є здійснення обробки персональних даних у сфері трудових відносин. Тобто у випадку коли володільцем персональних даних обробляються чутливі дані його працівників, він не зобов’язаний повідомляти про таку обробку.

Процедура та форми повідомлення визначені Порядком повідомлення Уповноваженого Верховної Ради з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних, про структурний підрозділ або відповідальну особу, що організовує роботу, наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини №1/02-14 від 08 січня 2014р.(далі – Порядок повідомлення).

Окремим аспектам повідомлення Уповноваженого про обробку чутливих даних (таким як зміст чутливих даних, рекомендації щодо заповнення заяви тощо) приділено додаткову увагу в Роз’ясненнях до Порядку повідомлення.

Володільці персональних даних, на яких поширюється вимога повідомлення Уповноваженого про обробку, повідомляють Уповноваженого у будь-який доступний їм спосіб, а саме: надсилання інформації листом, електронною поштою, факсом, а також подання заяви особисто через спеціально встановлену скриньку для вхідної кореспонденції, розміщену в приміщенні Секретаріату Уповноваженого, за адресою: 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 21/8.

Мета повідомлення володільцем персональних даних Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про структурний підрозділ або відповідальну особу, що організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних, полягає у можливості Уповноваженим у будь-який час звернутися до таких осіб для отримання пояснень та вирішення інших питань у сфері захисту персональних даних.

Зверніть увагу! У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи захисту персональних даних» з 01 січня 2014 року процедуру реєстрації баз персональних даних було скасовано.Натомість, як зазначалося вище, повідомленню Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини підлягають лише відомості про обробку чутливих персональних даних. Повідомлення про обробку чутливих даних володільці персональних даних мають здійснювати незалежно від факту реєстрації баз персональних даних у попередні роки.

Другая грустная история как я звонила на тел. уповноваженного. Неприятный осадок остался.
Более того, в теме "ошибки в судах" я пыталась развить идею связать обман потребителя (что есть правдв!)в преддоговорных отношениях именно с обробкой и регистрацией ризикованих данных , и на этом основании посчитать сделку недействительной, т.к. обман был.

Например, я не подписала бы этот договор, после передачи своих адресов, мест работы, и фото, если бы знала что мфо в разрез закону, не собирается надлежащим образом сохранять и конечно передавать(регистрировать) в базе уповноваженного по правам человека.

Останнє редагування:
Надо им отправлять заказные письма типа

Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами. Заяву можна відправити поштою рекомендованим з повідомленням, або передати через нотаріуса. За законом після отримання такої заяви МФО зобов'язані перестати дзвонити стороннім людям щодо вашого боргу по кредиту.
А колекторам тоже можно?подскажите.

Как разрешили обработку, так и забрать можно соответсвующим заявлением.
Но мы же в Украине, такие как ССлоан, думаю, не обратят внимания.
ССлоун уже идет лесом, после их угроз (только 5 день просрочки, нашли друга и родителей и работу) - платить им не буду ничего.
Ссloan самые тупые на третий день просрочки уже всех обзвонили ничего платить не буду пошли в жoпy

Желающих получить пример письма и отправить хватает, а о результатах мало информации. Отпишитесь, пожалуйста, кто отправлял и уже прошло время, есть хоть какие-то сдвиги у кого?

Назад
Угорі