Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
можно мне в личку скинуть, я пока не могу открить
Вопрос, лично вы отправляли? Как успехи?
Мне кажется,что им посрать на это видклыкання. Они законов не знают и не хотят знать. Но..может и поможет.Надо им отправлять заказные письма типа
Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами. Заяву можна відправити поштою рекомендованим з повідомленням, або передати через нотаріуса. За законом після отримання такої заяви МФО зобов'язані перестати дзвонити стороннім людям щодо вашого боргу по кредиту.
А если вы пишете такого рода письмо в МФО, не значит ли это, что вы признаете свое невыполнение обязательств перед мфо? И не значит ли, что вы признаете долг?
Додаток 3
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Уповноваженого Верховної Ради України
з прав людини
_____ січня 2014 року № ______
Заява про припинення обробки персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних*
* Заява заповнюється друкованими літерами
Найменування / П.І.Б. володільця персональних даних
Код ЄДРПОУ/ Реєстраційний номер облікової картки платника податків
Номер та серія
Орган, що видав паспорт, та дата видачі
Місцезнаходження (для юридичної особи) / місце проживання (для фізичної особи):
Повідомляю про припинення будь-якої обробки персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних, підтверджую, що вказані в п. 1.2 «Порядку повідомлення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних, про структурний підрозділ або відповідальну особу, що організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, а також оприлюднення вказаної інформації» персональні дані більше не обробляються.
М.П.
підпис, /П.І.Б., посада/
Сторінка
Усього сторінок
Це я знайшла зразок
Про затвердження документів у сфері захисту персональних даних
зараз буду писати що ви висали
Скинте образец в личку плиззззЯ писала, но ответа пока не было
Вы писали, и как ответ, звонят всеровно??Спасибо! А как отправлять, заказным или на эл.почту МФО?
Конечно звонят, у них же в договоре отдельным пунктом описано, что соглашаясь с условиями Вы также соглашаетесь и на обработку персональных данных, в том числе и третьих лиц. Причем я не встречал МФО, у которых такого пункта нет.Скинте образец в личку плизззз
Вы писали, и как ответ, звонят всеровно??
Копирните мне тест с образца и киньте в личку, пожалуйста. У меня не открывается
Я им от руки напишу. Всё как положено
И мне пожалуйста, а то не открывается что-то.Копирните мне тест с образца и киньте в личку, пожалуйста. У меня не открывается
Я им от руки напишу. Всё как положено
У меня на ноуте)
Сейчас загружу образец:
Доброго дня! не можу відкрити даний документ, чому? дякую!У меня на ноуте)
Сейчас загружу образец:
Тому, що ви новачок.Поки що вам не доступні деякі функції.Рекомендую ознайомитись з загальними правилами форуму.Доброго дня! не можу відкрити даний документ, чому? дякую!
Я думаю що ці речі взагалі ніяк не вплинуть на дзвінки близьким, так як (мені здається) всю інфу вони просто, грубо кажучи, гуглять в інтернеті і знаходять в онлайн телефонних довідниках імена ваших близьких, потім їхні соцмережі а там і телефони... надто вже багато випадків на форумі коли мфо/колектори знаходять людей дані яких ніхто ніде не вказував..
Ага, мене теж напрягло оте вживання слів «кредитний договір» і тд
От це гарний шаблон, тут ні слова ні про який «кредитний договір» чи «заборгованість»
А колекторам тоже можно?подскажите.Надо им отправлять заказные письма типа
Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами. Заяву можна відправити поштою рекомендованим з повідомленням, або передати через нотаріуса. За законом після отримання такої заяви МФО зобов'язані перестати дзвонити стороннім людям щодо вашого боргу по кредиту.
Ссloan самые тупые на третий день просрочки уже всех обзвонили ничего платить не буду пошли в жoпyКак разрешили обработку, так и забрать можно соответсвующим заявлением.
Но мы же в Украине, такие как ССлоан, думаю, не обратят внимания.
ССлоун уже идет лесом, после их угроз (только 5 день просрочки, нашли друга и родителей и работу) - платить им не буду ничего.
но это же отказ на передачу персональных данных на момент заключения договора с кредитором, а есть у кого-нибудь заявление на отзыв уже ранее предоставленных персональных данных?
Пожалуйста скиньте мне на почту?У меня на ноуте)
Сейчас загружу образец: