Заява на приватного Исполнителя Чуловський

• Автор теми Автор теми яна клим
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

яна клим

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
14
Бали
853
яна клим не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день скиньте пожалуйста заявление на исполнителя в суд приватного Чуловський В. А. И КУДА ЕГО ПОДАВАТЬ

А зачем вам заявление на исполнителя? Вы хотите оспорить исполнительную надпись?

Добрый день скиньте пожалуйста заявление на исполнителя в суд приватного Чуловський В. А. И КУДА ЕГО ПОДАВАТЬ
Вы окончательно определились, что будете пытаться "отменить" постановление частного исполнителя? Мне кажеться это непродуктивно. Если его постановление на основании исполнительной надписи нотариуса, то идите по пути "визнати напис нотаріуса таким, що не підлягає виконанню"

У меня больше 8 месяцев и сума 3000
В мене теж 8 місяців,і сума 3000.хочуть 17.500
Знайшов себе в єдиному реєстрі.Звернувся до юриста про скасування напису нотаріуса.

Останнє редагування:
Знайшов себе в єдиному реєстрі.Звернувся до юриста про скасування напису нотаріуса.
И сколько стоит услуга юриста
Покищо нічого.Я списуюся з ним онлайн.Скинув йому лист який я отримав з юр.від.та договір Монетка.Він через 3 години позвонив і сказав що договір 100% спірний.Тому готується позовна заява до суду 840грн. про скасування напису нотаріуса.Чим все закінчиться ,і скільки буде коштувать напишу по завершенню.Я пройшов з сімєю всі круги пекла,через 5місяців дзвінків поменшало думав все скінчилося,а оказалося що все ще попереду.Вибачте за граматику.С

Назад
Угорі