Заява до суду про часткову оплату

• Автор теми Автор теми Земляна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 1K
Навіть з цієї інформації, що ви надали... можна прийти до попереднього висновку, що позовні вимоги як мінімум дещо завищені +/- 1/3... але це потрібно більш детально опрацьовувати/рахувати...можливо там є інші "моменти". Я не співпрацюю з цим ресурсом, а тому більш детально нічого пояснювати не буду. Моя порада зверніться до юриста... такого не буває щоб в знайомих не було знайомих. Якщо юрист в темі то й процес "потягнути" на законних підставах він зможе не особливо напружуючись.
Писала Калініну він не хоче з ними зв'язуватись

Я, честно говоря, я даже не понял что автор хочет - отодвинуть суд из-за частичной оплаты? А так можно?
Ну, типа того. Чтоб ей суд перенесли т.к. она что-то там оплатила, а на основании чего, не понятно. Сегодня оплатила, завтра нет. И суд должен поверить на слово:pleasantry::dash1:

у них типа свой штат, поэтому не просят (говорю исключительно из своей колокольни)

просишь совет
слышишь не то, что хочешь
орёшь

Я, честно говоря, я даже не понял что автор хочет - отодвинуть суд из-за частичной оплаты? А так можно?
Какие-то частичные оплаты не основание для відкладення/перенесення судових засідань...ЦПК У такі підстави не передбачені.

Ну, типа того. Чтоб ей суд перенесли т.к. она что-то там оплатила, а на основании чего, не понятно. Сегодня оплатила, завтра нет. И суд должен поверить на слово:pleasantry::dash1:
Квитанцію про оплату

Пробачте Ви в тундрі проживаєте? Зараз 18ст. і "письменних людей" можна порахувати на пальцях?
Дякую за допомогу

Автор, вы бы не хамили в ответ, а слушали, что вам говорят и если это не укладывается с вашими ожиданиями - это не значит, что советы неправильные.
Уже если согласны платить все их хотелки - то собрали бы деньги и как будет решение - оплатили. Хотя, зачем я советую, Вы же и так всё себе давно решили.

да!!! на три года!!! *достаёт поп корн*
Та ну ещё рано. Прп-корн будем доставать, когда через время будет новая тема , типа ААААА, пАмаХите мфошки козлы, я платила им денежки, кровно заработанные, всё выплатила, о они в суд на меня подали:pravila:

Автор, вы бы не хамили в ответ, а слушали, что вам говорят и если это не укладывается с вашими ожиданиями - это не значит, что советы неправильные.
Уже если согласны платить все их хотелки - то собрали бы деньги и как будет решение - оплатили. Хотя, зачем я советую, Вы же и так всё себе давно решили.
Я відповідаю так як пані відповідала мені.

Та ну ещё рано. Прп-корн будем доставать, когда через время будет новая тема , типа ААААА, пАмаХите мфошки козлы, я платила им денежки, кровно заработанные, всё выплатила, о они в суд на меня подали:pravila:
😂😂😂 Надійтесь)

Останнє редагування:
Мне оно надо, чужие проблемы. Ваше "болото" вы и барахтайтесь. Но так как вы хотите, не будет, суд вам на слово не поверит, как вы мфошкам
Добре,але я й не говорила що суд має повірити мені на слово.Гарного дня)

Назад
Угорі