Заява до суду про часткову оплату

• Автор теми Автор теми Земляна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 1K
тобто це ціна позову....а які ще бажалки(позовні вимоги) присутні в позові?
Я точно не пам'ятаю якщо вам цікаво після роботи напишу конкретно.Це ж ви маєте на увазі штрафи,відсотки ,пеню,судовий збір?

Я точно не пам'ятаю якщо вам цікаво після роботи напишу конкретно.Це ж ви маєте на увазі штрафи,відсотки ,пеню,судовий збір?
Я маю на увазі лише те...що 30т це лише ціна позову... без врахувань їхніх інших "побажань".

В цю суму входить всі побажання крім судового збору
І ЄАПБ не просить відшкодування за начебто отриману правову допомогу? Це на них не схоже.... чи ви вже врахували цю бажалку до "купи"?

Я не хочу щоб направляли лист на роботу в мене не дуже адекватне керівництво
Тогда не надо было допускать , чтоб дело дошло до суда. А теперь платите их хотелки. Но без гарантийного письма, это деньги на ветер. И суда не избежать

І ЄАПБ не просить відшкодування за начебто отриману правову допомогу? Це на них не схоже.... чи ви вже врахували цю бажалку до "купи"?
Швидко гроші.Ні не просить

Тогда не надо было допускать , чтоб дело дошло до суда. А теперь платите их хотелки. Но без гарантийного письма, это деньги на ветер. И суда не избеж
Яка ж ви розумна)Якщо буде повна оплата то в суді надаються чеки і позов відхиляється питання навіщо мені той гарантійний лист?

Єапб навпаки пішов на уступки надав скидку і не нагліли.

Це не часте явище... на сьогоднішній день. Хоч якась ложка меду в бочці дьогтя. А на скільки днів бралися кошти/кредити? Та під який денний % ?
Я не пам'ятаю.Тай навіщо ця інформація яка не стосується справи

Єапб навпаки пішов на уступки надав скидку і не нагліли.

Я не пам'ятаю.Тай навіщо ця інформація яка не стосується справи
Для Вас можливо......це є істотні умови договору, виходячи з яких формуються позовні вимоги.

Яка ж ви розумна)Якщо буде повна оплата то в суді надаються чеки і позов відхиляється питання навіщо мені той гарантійний лист?
Конечно я умная. А гарантийное письмо необходимо для того, чтоб себя обезопасит, и было подтверждение того, что вы договорились оплачивать в досудебном порядке. Иначе на каком основании суд вам должен перенести заседание, только по тому, что вы что-то там оплатили?

Кожен розпоряджається своїми проц.правами/можливостями на власний розсуд.
Согласна на все 100000000%

Для Вас можливо......це є істотні умови договору, виходячи з яких формуються позовні вимоги.
R

Це те що вони хочуть

Конечно я умная. А гарантийное письмо необходимо для того, чтоб себя обезопасит, и было подтверждение того, что вы договорились оплачивать в досудебном порядке. Иначе на каком основании суд вам должен перенести заседание, только по тому, что вы что-то там оплатили?

Согласна на все 100000000%
Пані чому вас так зачіпає мій вибір?Якщо не маєте розумної поради тоді просто не лізьте

Вкладення

• Screenshot_2025-10-21-11-43-20-92_c37d74246d9c81aa0bb824b57eaf7062.webp
    Screenshot_2025-10-21-11-43-20-92_c37d74246d9c81aa0bb824b57eaf7062.webp
    520.9 Кб · Перегляди: 29
  • Screenshot_2025-10-21-11-25-54-80.webp
    Screenshot_2025-10-21-11-25-54-80.webp
    256.7 Кб · Перегляди: 22
R

Пані чому вас так зачіпає мій вибір?Якщо не маєте розумної поради тоді просто не лізьте
Я никуда не лезу, как вы выразились.
Вы спросили совет, вам ответили. И не я одна. При чём я вам советовала проконсультироваться с юристом. Но вы не хотите принимать советы, вам проще заплатить шарагам все хотелки. Ну что ж, в добрый путь.

P.S. И да, меня вообще никаким боком не цепляет ваш выбор. Ваши деньги, делайте с ними что хотите, хоть выбросьте в мусор

R

Це те що вони хочуть

Навіть з цієї інформації, що ви надали... можна прийти до попереднього висновку, що позовні вимоги як мінімум дещо завищені +/- 1/3... але це потрібно більш детально опрацьовувати/рахувати...можливо там є інші "моменти". Я не співпрацюю з цим ресурсом, а тому більш детально нічого пояснювати не буду. Моя порада зверніться до юриста... такого не буває щоб в знайомих не було знайомих. Якщо юрист в темі то й процес "потягнути" на законних підставах він зможе не особливо напружуючись.

у них типа свой штат, поэтому не просят (говорю исключительно из своей колокольни)

Вы спросили совет, вам ответили. И не я одна. При чём я вам советовала проконсультироваться с юристом. Но вы не хотите принимать советы, вам проще заплатить шарагам все хотелки. Ну что ж, в добрый путь.

P.S. И да, меня вообще никаким боком не цепляет ваш выбор. Ваши деньги, делайте с ними что хотите, хоть выбросьте в мусор
просишь совет
слышишь не то, что хочешь
орёшь

Я, честно говоря, я даже не понял что автор хочет - отодвинуть суд из-за частичной оплаты? А так можно?

Дякую за ваш дозвіл.Гарного дня)

у них типа свой штат, поэтому не просят (говорю исключительно из своей колокольни)

просишь совет
слышишь не то, что хочешь
орёшь

Я, честно говоря, я даже не понял что автор хочет - отодвинуть суд из-за частичной оплаты? А так можно?
За последние 6 мес лишь однажды... какой-то "абакр" не воспользовался этим моментом... правда этих "швыдких" у меня не было.

Назад
Угорі