Щоденник Заміжжя - шлях до боргової ями

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 176
  • Перегляди Перегляди 5K
Краще я сніданки готую а ви на сімю заробляйте. Спільний бюджет це моя зарплата а ваша це на ріснічки, вуса і підмишки? Може краще конфлікти не вирішувати а не створювати?

Тобто почали сімейне життя з таємниць і брехні?
Готовь сніданки, пусть она зарабатывает, я тут при чем? Я написала, что такое 50 на 50. Общий бюджет чел это когда вы вместе зарабатываете, и вместе расспределяете, что и куда вы тратите, что в этом плохого?
При чем тут ты вообще и твоя семейная драма? Не у всех так как у тебя. Какие реснички, вуса, подмышки, ты о чем?

При чем тут ты вообще и твоя семейная драма? Не у всех так как у тебя. Какие реснички, вуса, подмышки, ты о чем?
Це не драма а щастя і радість. Щось не памятаю щоб ми на ти переходили. Звісно не у всіх як в мене. У вашому випадку то все не потрібно ну каблуки хіба:)

Ну що боргів маєте трішки це ж таємниця ваша?
ну не совсем сильно тайна, я просто в подробности не вдавалась ибо это не имеет никакого отношения к нашей семье)))вы там не волнуйтесь) мой муж счастливее всех будет, в отличии от вас обиженного. А два несчастных долга я сама в состоянии отдать и отпустить эту историю навсегда. О ваших «счастливых» долгах спрашивать не буду.

Отожбо! Я за 37 років ні разу не бачила з губами. Лише в інстаграм і тікток. Але всі ми розуміємо, що то фільтри. Вії то таке - 100 грн на мейкап купляєш і тобі на рік їх стане. Дивно, що для Блудника то великі кошти. Та і з віями дівчат я бачила лише в салоні краси, де стриглася. І то лише тому, що вони там одна одній їх нарошують.
Ой багато я бачив:)

ну не совсем сильно тайна, я просто в подробности не вдавалась ибо это не имеет никакого отношения к нашей семье)))вы там не волнуйтесь) мой муж счастливее всех будет, в отличии от вас обиженного. А два несчастных долга я сама в состоянии отдать и отпустить эту историю навсегда. О ваших «счастливых» долгах спрашивать не буду.
Це прекрасно що він у вас буде щасливий.

Ой багато я бачив:)
Я знайшла дівчину з віями, мишками і губами.
IMG_20251108_184404_719.webp

Виходить заміжжя-зубожіння. Надо собі якусь знайти щоб кредитів взяла на себе а гроші мені на пивко, на спінінги, на авто. Буду пилососити і яєшню смажити. Голова не болить, коліна не крутять. :) ну а що, я в мами син один:) мамина черешня:)

Виходить заміжжя-зубожіння. Надо собі якусь знайти щоб кредитів взяла на себе а гроші мені на пивко, на спінінги, на авто. Буду пилососити і яєшню смажити. Голова не болить, коліна не крутять. :) ну а що, я в мами син один:) мамина черешня:)
Почекай ще пару років, дівчата і жіночки битись за тебе будуть. А ти вибереш саму красиву, багату і роботящу і без силікону і ботоксу. В Україні катастрофічно не хватає чоловіків.

Почекай ще пару років, дівчата і жіночки битись за тебе будуть. А ти вибереш саму красиву, багату і роботящу і без силікону і ботоксу. В Україні катастрофічно не хватає чоловіків.
Жду...

Ах ти ж лапочка! В мого голова щодня боліла🙂

Та нє, Блудник таких в упор не бачить 😄 навіть якщо така проста-натуральна підійде до нього, обіл'є на нього пиво, вдарить по голові здоровезною таранькою, Блудник подумає, що то голуб накакав 😄

🙂

Та нє, Блудник таких в упор не бачить 😄 навіть якщо така проста-натуральна підійде до нього, обіл'є на нього пиво, вдарить по голові здоровезною таранькою, Блудник подумає, що то голуб накакав 😄
Ні, пиво і тараньку він помітить.
IMG_20251108_195821.webp

Назад
Угорі