Щоденник Заміжжя - шлях до боргової ями

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 176
  • Перегляди Перегляди 5K
Это вы сами придумали.

А кто вам сказал, что я обслуживаю какого-то там бытового инвалида?. Если вы живёте с бытовым инвалидом, то это не значит, что все живут.
P.S. И да я мою посуду после мужа, встаю в 5 утра в свой выходной, чтоб приготовить ему завтрак. И не потому что я его обслуживаю, а потому, что он работает по 12 часов 6 дней в неделю, чтоб обеспечить семью.
Ви не працюєте?

А это потому, что у неё есть военный билет, но нет велосипеда:ahaha:
У мене два велосипеди і що, це має мене ощасливити?

У мене є знайома, яка після лежання в лікарні прийшла додому і почала прибирати. Це при чоловікові і двом дітям 12 і 10 років.
Мабуть Ви з таких дивних жіночок.

Мити їм взуття, не може грязне взуття стояти в неї в коридорі.

Останнє редагування:
Мити гору посуди, складати в полку брудну білизну, прибирати в хаті. На мої слова - навіщо, ти тільки з лікарні- відповідь - якщо я все вдома запущу, то потім не доприбираюсь.

Мити гору посуди, складати в полку брудну білизну, прибирати в хаті. На мої слова - навіщо, ти тільки з лікарні- відповідь - якщо я все вдома запущу, то потім не доприбираюсь.
Ничего не понятно, но интересно

Ви не працюєте?

У мене два велосипеди і що, це має мене ощасливити?

У мене є знайома, яка після лежання в лікарні прийшла додому і почала прибирати. Це при чоловікові і двом дітям 12 і 10 років.
Мабуть Ви з таких дивних жіночок.

Мити їм взуття, не може грізне взуття стояти в неї в коридорі.
Ну почала прибирати і добре. Вона ж сама, її ніхто не змушував. Брудне взуття помила-молодець. Лежала в лікарні, одужала і все добре. Так а що тут не правильно?

Ну молодець жіночка.

Ну почала прибирати і добре. Вона ж сама, її ніхто не змушував. Брудне взуття помила-молодець. Лежала в лікарні, одужала і все добре. Так а що тут не правильно?
В тому проблема, що не одужала, як виявилось це був тільки початок хвороби.

А эта информация поможет вам разделить обязанности с вашим бытовым инвалидом?

складати в полку брудну білизну
Грязное бельё не складывать надо, а стирать, как минимум

А эта информация поможет вам разделить обязанности с вашим бытовым инвалидом?

Грязное бельё не складывать надо, а стирать, как минимум
Можливо Ви дуже молода жіночка, енергійна і дуже закохана в чоловіка.

Хренові отже лікарі... що не додивилися хворобу.
Можливо.
Але на той час їй зробили всі консультації і обстеження.

Так це ж прекрасно... чи не так?
Захотілось сніданків о п'ятій ранку?

Можливо Ви дуже молода жіночка, енергійна і дуже закохана в чоловіка.
Я не знаю, что в вашем понимании молодая.
Хочу вас разоверовать, любить, уважать своего мужа, может даже не молодая жІночка. И женская энергия не зависит от возраста

Ну все одно щось же пропустили.
Конечно пропустила, т.к. читает только то, что хочет прочитать

Яковлевна, На цьому дискусію пропоную завершити, Ви мене не розумієте. Я хотіла на прикладі моєї знайомої розповісти, що не потрібно жінці тягнути все домашнє хазяйство на своїх плечах. Я вірю, що Ви зможете і більше, в потрібно ділити навантаження на двох, щоб потім не платити, за ці недосипанні ночі своїм здоров'ям.
Удачі.

Яковлевна, На цьому дискусію пропоную завершити, Ви мене не розумієте. Я хотіла на прикладі моєї знайомої розповісти, що не потрібно жінці тягнути все домашнє хазяйство на своїх плечах. Я вірю, що Ви зможете і більше, в потрібно ділити навантаження на двох, щоб потім не платити, за ці недосипанні ночі своїм здоров'ям.
Удачі.
Для того, чтоб, как вы выразились, не платить своим здоровьем, не надо терпеть, если вас что-то не устраевает. Крепостное право уже давно отменили. Не нравится муж, разводись, но не надо ныть, что я такая бедная несчастная

Згадала анекдот.
До чоловіка на фірму приїхали з Франції партнери. Після різних презентацій везе їх до себе додому. Заходять на територію, в там красивий, доглянутий сад, партнери запитують
- У вас садівник?
- Ні, це все моя жінка.
Потім заходять в дім, там ідеальна чистота.
- У вас чудова прислуга.
- Ні, це все моя жінка.
Виходять діти, чудово розмовляють по французький.
- У вас няня француженка?
- Ні, це все моя жінка.
Сідають за стіл, все чудово оформленно, смачно, багато різних наїдків.
- О у вас французький повар?
- Ні, це все моя жінка.
Партнери
- І ви з цією кобилою, ще і спите?

Згадала анекдот.
До чоловіка на фірму приїхали з Франції партнери. Після різних презентацій везе їх до себе додому. Заходять на територію, в там красивий, доглянутий сад, партнери запитують
- У вас садівник?
- Ні, це все моя жінка.
Потім заходять в дім, там ідеальна чистота.
- У вас чудова прислуга.
- Ні, це все моя жінка.
Виходять діти, чудово розмовляють по французький.
- У вас няня француженка?
- Ні, це все моя жінка.
Сідають за стіл, все чудово оформленно, смачно, багато різних наїдків.
- О у вас французький повар?
- Ні, це все моя жінка.
Партнери
- І ви з цією кобилою, ще і спите?
Самокритика, это хорошо. Так держать

Назад
Угорі