Щоденник Заміжжя - шлях до боргової ями

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 176
  • Перегляди Перегляди 5K
Я мріяла узяти іпотеку. Зараз в мене 1 км квартира. Хочу 2км. Тому мені треба було відновити кредитний рейтинг.
Яка я дурна! 20 років платити по іпотеці? Дитині буде вже 25+ років, коли я б її виплатила. А мені 20 років нервувати про доходи. Якщо звільнення чи хвороба - все. Ні грошей, ні квартири.

Але якщо той самий платіж поставити на депозит, то вже через 10 років можна купити квартиру за готівку. І без першого внеску 20%. Одразу.
Я за 10 місяців могла би вже назбирати більше 100к! І авто було би 100% моїм!

Я мріяла узяти іпотеку. Зараз в мене 1 км квартира. Хочу 2км. Тому мені треба було відновити кредитний рейтинг.
Яка я дурна! 20 років платити по іпотеці? Дитині буде вже 25+ років, коли я б її виплатила. А мені 20 років нервувати про доходи. Якщо звільнення чи хвороба - все. Ні грошей, ні квартири.

Але якщо той самий платіж поставити на депозит, то вже через 10 років можна купити квартиру за готівку. І без першого внеску 20%. Одразу.
Я за 10 місяців могла би вже назбирати більше 100к! І авто було би 100% моїм!
Це називається фінансова грамотність.
І у Вас появився імунітет до кредитів.

Коти все куплять:)
Коти - вони такі, що й ще зі знижкою все знайдуть)

Це називається фінансова грамотність.
Жахливе словосполучення. А колись тут непоганим мемчиком було)

це сильно сказано, рано ще про це говорити😀
Згоден, кожен новий день дарує щось нове. Нові кредити (до речі, чомусь писали мені нещодавно, нібито винен трошки. Ні), Новий колектор, теж якась по*ень з'явилася. Взагалі, радіємо усьому новому))

Останнє редагування:
Я відповів на конкретне повідомлення про 50/50.
Не мог раньше ответить... Только свой хребет притянул. ... 50% на 50% єт........ когда с корешем.....молодые "специки" снимаем хату на двоих.....а дальше пора брать всю ответку на себя! О каких 50/50 может идти .....мова?

Згоден, кожен новий день дарує щось нове. Нові кредити (до речі, чомусь писали мені нещодавно, нібито винен трошки. Ні), Новий колектор, теж якась по*ень з'явилася. Взагалі, радіємо усьому новому))
Если ты с этой девченкой планируешь провести не одну ночь...то о каких 50 на 50 може идти разговор?

Останнє редагування:
Хатні обов'язки то є святе...... тобто жіноче...і я на нього не посягаю. Хіба допомогти почистити картоплю.... пожарити м'ясо ?

Кицьки вони знайдуть... а точніше сп......візьмуть,якщо сам не покладеш...

Останнє редагування:
ПОтрібно бачу на фронт відправити бо на кухні вам скучно:)
Я би пішла на фронт. З зп 100к точно віддала би всі нові кредити за 1 міс: їсти купляти не треба, комуналку платити не треба. От тільки я жінка, і на передовій в руки мені дадуть не автомат калашнікова, а зовсім інші автоматики, по 12-14 см

Інколи краще жувати, чим писати.
На фронті багато жінок і це неповага до них.
У мене теж є військовий квиток.
В чому неповага? Ой є ото у вас звичка постійно виставляти себе ображеними та недооціниними. Не потрібно фантазувати і писати те чого не було. Котикам корму краще насип. І що що є військовий квиток?

Я би пішла на фронт. З зп 100к точно віддала би всі нові кредити за 1 міс: їсти купляти не треба, комуналку платити не треба. От тільки я жінка, і на передовій в руки мені дадуть не автомат калашнікова, а зовсім інші автоматики, по 12-14 см
Якщо чесно, то я сумніваюся що після фронту ви взагалі захотіли б щось віддавати.

Останнє редагування:
На фронті багато жінок і це неповага до них.
У мене теж є військовий квиток.
А вчём вы увидели неуважение?
И что, у меня тоже есть военный билет. Это на что-то влияет или даёт привелегии?

в хатні обов'язки?
Теж 50/50?
я конечно извиняюсь, а какие такие домашние обязательства непосильные для женщин, чтоб их ещё и с мужчиной делить?

А вчём вы увидели неуважение?
И что, у меня тоже есть военный билет. Это на что-то влияет или даёт привелегии?
Це не повага до людей, що воюють. Ніби покарання за не бажання самій робити всі домашні справи, відправити воювати.

я конечно извиняюсь, а какие такие домашние обязательства непосильные для женщин, чтоб их ещё и с мужчиной делить?
ТАК ділити.
Якщо ви вкладуєтесь 50/50, то по чесному все ділити порівну.
Якщо Вам подобається обслуговувати побутового інваліда, то це Ваше особисте рішення.

Це не повага до людей, що воюють. Ніби покарання за не бажання самій робити всі домашні справи, відправити воювати.
Это вы сами придумали.

Якщо Вам подобається обслуговувати побутового інваліда, то це Ваше особисте рішення.
А кто вам сказал, что я обслуживаю какого-то там бытового инвалида?. Если вы живёте с бытовым инвалидом, то это не значит, что все живут.
P.S. И да я мою посуду после мужа, встаю в 5 утра в свой выходной, чтоб приготовить ему завтрак. И не потому что я его обслуживаю, а потому, что он работает по 12 часов 6 дней в неделю, чтоб обеспечить семью.

Останнє редагування:
Назад
Угорі