Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 5K
Просто нема слів "єба.... і не встать"І чим Ви(ті що пишуть на прохання чмошників), від них відрізняєтесь?

Просто нема слів "єба.... і не встать"І чим Ви(ті що пишуть на прохання чмошників), від них відрізняєтесь?
ну подождите.... пускай предоставят доказательства, потом будем линчевать... пока 7 страниц холостых

Дл. Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять. Молодьож, не ведіться, то всьо хєрня, ніхто вам ніц не зробить.
Не читайте на форумі хрєнь де розказують як до них їздять, обклеюють, роблять надписи нотаріусів, шо нацком пише про правильність договорів, про суди які виграє мфо. Тут напевне крис більше ніж нормальних. Вони вербують боржників, пропонують поширювати паніку, а за то списують трохи процентів.
Не ведіться на писанину, яку я вище назвав. То всьо п.здьож. мені за пів року просрочки 24 мфо і 4 банки реально нічого конкретного не зробили. Тупі дзвінки, смски і трохи сраних листів.
А ще ці теми, ой не знаю шо робити, в мене паніка, не хочу жити. Бл. Аж тошнить.
я тієї ж думки. Все правильно.

А это у нашего народа наверное в крови продаваться , вечно где то паршивая овца найдется. И как в такой стране можно бороться с коррупцией ( она у нас от самого низа и до верха идет , постоянный круговорот.
Вот именно.Выбор есть всегда. Всегда нужно оставаться людьми в первую очередь ,чтобы не было потом стыдно за себя.А продаваться и ссылаться на обстоятельства потом это как минимум подло.Не понимаю...ИМХО..

Я хоч новачок у вас, але реально помітно оцей пресінг останнім часом і запудрування мізків.
От знайшла форум, почала читати - зраділа, бо реально купу потрібної інфи...а тут на тобі - закидують кожен день, то написи нотаріуса, то стукали у двері((( знов очканула на пару секундочок, але відразу попустило!
ніхто нікуди не стукає, вони центів теж бояться

мені здається, диму без вогню не буває.
модераторы, проходите мимо, не виноватая я..) а где вы видели дым?) скопируйте мне сюда тему от автора, который был увлечен хоть в чем-то с конкретными доказательствами... просто скиньте и все.... вы же дым уже видели

Мне никто не верит что шг на нас за месяц в суд подали ! На почте лежит письмо две недели ,не берём чтобы время потянуть,вот заберу и сделаю фото чтоб не говорили что паника ложная!
лист може бути липовим. Лист із суду?
Post automatically merged:

Не общайтесь со своим адвокатом.Он у Вас тоже "писимист" тот еще.
мене теж адвокат накрутив, більше до безкоштовних звертатися не буду. На сина навішали 4редитів, довелося судитися, а безкоштовний юрист просто збивав з ніг. Я повірила сину, коли показав мені рішення суду і побачила це в реєстрі судових справ. Батьки, більше довіряйте своїм дітям. Навіть якщо вони брали ці займи, то не від хорошого життя. У нас в країні,- що не МФО,- то кінцевий власник -як не олігарх, то депутат. Зробимо ми їх хоч так. Не платіть і забийте на них, як вони на народ України.

Останнє редагування:
Дл. Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять. Молодьож, не ведіться, то всьо хєрня, ніхто вам ніц не зробить.
Не читайте на форумі хрєнь де розказують як до них їздять, обклеюють, роблять надписи нотаріусів, шо нацком пише про правильність договорів, про суди які виграє мфо. Тут напевне крис більше ніж нормальних. Вони вербують боржників, пропонують поширювати паніку, а за то списують трохи процентів.
Не ведіться на писанину, яку я вище назвав. То всьо п.здьож. мені за пів року просрочки 24 мфо і 4 банки реально нічого конкретного не зробили. Тупі дзвінки, смски і трохи сраних листів.
А ще ці теми, ой не знаю шо робити, в мене паніка, не хочу жити. Бл. Аж тошнить.
Звідки така інфа.

Звичайно, що в суди подають, і надписи роблять, і деякі додому приїжджають...Але...я людина тут нова, вже досить багато для себе вичитала інформації про суди, про дзвінки. А тепер нова хвиля - надпис нотаріуса. За останніх пару днів, ця тема явно мусолиться найчастіше...шототутнето???????

"КудаБежать,
Манивео, кредит касса, кредит ап, милоан, динеро, сос кредит, кредит плюс, май кредит, е гроши, евро гроши. Только звонки мне были, и письма 5 штук за весь период просрочки.

КудаБежать, Манивео, кредит касса, кредит ап, милоан, динеро, сос кредит, кредит плюс, май кредит, е гроши, евро гроши. Только звонки мне были, и письма 5 штук за весь период просрочки.

Манивео, кредит касса, кредит ап, милоан, динеро, сос кредит, кредит плюс, май кредит, е гроши, евро гроши. Только звонки мне были, и письма 5 штук за весь период просрочки.
а у меня суд по кредит ап, да и не только у меня) видите насколько разная у нас ситуация.... не стоит принимать чужие слова за истину... ключевыми являются лишь неопровержимые доказательства и то, после двойной проверки)

Рыночные отношения... увы и ах...
Дело в том,ч то понять и людей можно. Им предлагают выполнить несложную задачу, после чего идут небольшие списания. Много есть таких,кто уже устал от звонков и угроз, есть те, кто просто не может с ними разговаривать в виду особенности характера. Я их прекрасно понимаю...
Это же не люди вредят, а МФО-шки и калы вредят, просто руками людей, у которых и выбора-то нет. Ну как-то так получается
Так напишіть хто це?! А то Швидко нах. Створив тему - істерику, нікому не вірте!!! А кому вірити, якщо на форумі між собою, як криси в банці! Ми ж усім віримо, то як тепер???

а у меня суд по кредит ап, да и не только у меня) видите насколько разная у нас ситуация.... не стоит принимать чужие слова за истину... ключевыми являются лишь неопровержимые доказательства и то, после двойной проверки)
Мабуть різні фактори на позов до суду впливають: сума, кількість пролонгацій, термін просрочки і т.д.

У меня кредит ап с июля только просрочка, да и тело там 1400 всего, по остальным тела 10к+. У енотов только тело 22 к, но там почти все было выплачено, оставалось 2 платежа на которые я решила забить.

Да и в кредит ап к тому же нет фото моих доков и кем выдан паспорт не дописано до конца, хз как они дали без фото

Швидко нах., так это ж получается что и админы сайтов Судова влада, Реєстр боржників, АСВП и Нацкома тоже в доле с крысами-пугальщиками?

Назад
Угорі