Задолженность в MoneyBoom

• Автор теми Автор теми Kriss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 379
  • Перегляди Перегляди 33K
А мені сьогодні прислали що 24 дні прострочки з тіла 2800 аж 8925,сплатіть терміново бо справу передано в службу безпеки і бридичний відділ досудового розберательства.

монибум шлют статью 1048 цивильного кодексу укр кто знает что это такое!

Klient MoneyBOOM, Stattia 1048 Tsyvilnoho kodeksu Ukrainy daie nam pravo narahovuvaty vidsotky. Terminovo splatit borh. Tel: (044) 490-99-90

мне сначала акции предлогают о списании,потом через 15 мин.смс шлют о срочном погашении!сами не могут определиться,а денег то все равно нет,будут сама знаю как найти с ними связь!

Аналогічно,шо попало.

Хворі на всю голову:sarcastic:.

Вже побігла продавати

Вкладення

• Screenshot_20190204-123025.webp
    Screenshot_20190204-123025.webp
    22.9 Кб · Перегляди: 87
Мне они звонили сегодня с номера который подписан как не известный и фигню нёс какую то. А потом как я бросила трубку он ещё раз 20 звонил и матери моей. уpoды. Как с ними бороться?

я здивований , але мені в мані бум попавсчя адекватний чувак.

Щоправда на 7-ий день прострочки написав смс в 11 ночі, що я маю терміново подзвонити для вирішення питання.
В результаті домовились про реструктуризацію, яку оформили

Там все более чем неадекваты.... Инфу знают всю про тебя ,сходу все говорят и дают время пару часов на оплату полную или пролонгацию....Лучше их не затягивать

Там все более чем неадекваты.... Инфу знают всю про тебя ,сходу все говорят и дают время пару часов на оплату полную или пролонгацию....Лучше их не затягивать
Не знаю,в мене скоро місяць прострочки,смс шлють по 5 на день,раз в 3дні робот звонить,поки не знаю ще чого чекати.

Мне они звонили сегодня с номера который подписан как не известный и фигню нёс какую то. А потом как я бросила трубку он ещё раз 20 звонил и матери моей. уpoды. Как с ними бороться?
Аналогічно.
Якщо ви десь у соцмережах,будь-яких то зразу видаляйте свої профілі.Бо там все напишуть.

Аналогічно.
Якщо ви десь у соцмережах,будь-яких то зразу видаляйте свої профілі.Бо там все напишуть.
Я не видалили ФБ подумала і думаю хоч в курсі буду І так там всі родичи донька нехай краще на мене пишуть.Закрила все що лише можна змінила Фіо та тел

@Ириночка,а чому не затягувати , що вони можуть зробити, в мене в них 3 місяці просрочка і що? Незнайшли нікого смс пишуть кожен день по 5 штук , щоб я продавала речі , техніку, економила

@Ириночка,а чому не затягувати , що вони можуть зробити, в мене в них 3 місяці просрочка і що? Незнайшли нікого смс пишуть кожен день по 5 штук , щоб я продавала речі , техніку, економила
У меня 4й месяц просрочки. С нового года ни звонка ни смс, аж заскучала. Только сумма в Лк втихушную растёт по 250 грн в день плюсом. И все. Ни мне ни родственникам не звонят.

Ellen, ну от, я й кажу, не такі вони страшні , що треба погашати їх тоді коли вони скажуть, погашу коли буде можливість , хай чекають

Ellen, ну от, я й кажу, не такі вони страшні , що треба погашати їх тоді коли вони скажуть, погашу коли буде можливість , хай чекають
А можна узнати, скільки у вас просрочек в МФО?)) А то ви в кожній темі пишите. Просто цікаво :-)

Назад
Угорі