Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Незнаю раз 10 повторяю...не чего..кроме выноса мозга. У меня 3 месяца просрочки...Не знаю,в мене скоро місяць прострочки,смс шлють по 5 на день,раз в 3дні робот звонить,поки не знаю ще чого чекати.
Ну и что что то поменялось??одни уpoды сменились другими..я так понимаю..У меня три года в феврале,продан кредит капитал.
Неплохо) Ну і як, держитесь?
И как, сильно мозг вынесли за это время, или отстали после какого то периода?У меня три года в феврале,продан кредит капитал.
У мене 11,але ще пока нема ніодної просрочки. Але скоро начнуться. От і розпитую всіх про все, шоб знати до чого готовитись)Genio, та мушу , що робити , вже інакше не буде) А у вас багато?
Та це про пред сообщение,где трусы порваны и никто не покупает!!!баба параска, ??
Vy ne maiete prava v odnostoronnomu poriadku vidmovliatys vid vykonannia umov Vashoho kredytnoho dohovoru abo zminiuvaty yoho umovy. Terminovo splatit borh.
Це вже третя за сьогодні смс
Я б тоже написала им,но оператор их вроде сообщения не принимаетТа це про пред сообщение,где трусы порваны и никто не покупает!!!
Кредит капитал особо не достаёт,письма иногда.А манибум раньше сильно нервы потрепалиНу и что что то поменялось??одни уpoды сменились другими..я так понимаю..
Кредит капитал особо не достаёт,письма с акциями шлёт и всеИ как, сильно мозг вынесли за это время, или отстали после какого то периода?
Ооо і мені таке присилають,а ще:сплатіть борг бо кредитор буде змушений розшукувати вас навіщо псувати репутацію,або нерви,ось так поки що,ну й плати їм не знати чим,так якби в мене гроші на дереві росли,як подумаю як вляпалася,це нічим не відрізняється від наркотиків з цього так само важко випутатись.баба параска, ??
Vy ne maiete prava v odnostoronnomu poriadku vidmovliatys vid vykonannia umov Vashoho kredytnoho dohovoru abo zminiuvaty yoho umovy. Terminovo splatit borh.
Це вже третя за сьогодні смс