Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, було...якась старша пані обіцяла дати 20 тис, як оплачу 5? бо ж вона розуміє діло молоде?Dasya, нет. Они умеют отступать от скрипта) их просто надо плавно выводить на разговор) и тогда они начнут вести беседы мимо бумажки)
В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаюДобрый день! Подскажите пожалуйста, сейчас проблемный кредит с просрочкой около 15 дней в КредитКасса. Может кто то сейчас борется с ними или имею просрочку. Надоедают по 20 раз в день. Звонят контактным, грозятся обратиться в налоговую т. к. я ЧП. Заранее спасибо!
А просто про них забути не варіант?Тим більш що вони всіх обзвонили.В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Пролонгации это путь вникуда, вы можете так по 2 тыс платить до конца жизни.В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
А для чого ви робите ті пролонгації?забийте болт,пройде 1-2 місяці і вони запропонують закрити за тіло,або за тіло і відсотки за місяць...якщо плануєте закрити то краще одразу їм кажіть або буде по вашому або взагалі ніяк...рано чи пізно вони погодяться на ваші умовиВ мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Маю в них вже 2-й місяць прострочки...дзвінків дуже багато але getконтакт їх блокує і маю спокій...будуть гроші тоді може й віддам,а ні то й обійдутьсяА для чого ви робите ті пролонгації?забийте болт,пройде 1-2 місяці і вони запропонують закрити за тіло,або за тіло і відсотки за місяць...якщо плануєте закрити то краще одразу їм кажіть або буде по вашому або взагалі ніяк...рано чи пізно вони погодяться на ваші умови
Блин... Оставьте свой номерок мне... Обещаю звонить каждый день и требовать. Буду пугать качественно, а не как эти униженные и жалкие... 2000 это тело должно быть порядка 7000. И того 14 с 7.В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Зачем?!!!В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Незнаю в мене паніка вже. Чесно переживаю шо там накапає до міліона. Я кажу їм шо не бужу платити хіба через суд то недзвонять покиЗачем?!!!
Я думаю що вони знов наярювати будуть всім. Просто добре що я попала на цей форум. Бо чесно мозгами їхала через тих *******. Треба чекати хай самі напишуть шоб я віддала хоть шось.А просто про них забути не варіант?Тим більш що вони всіх обзвонили.
Правильно.Ну вони всіх обзвонили,тепер чекайте,вони запропонують.Не тратьте свій час і нерви.В мене така сама фігня. Я ночами не сплю.10 днів прострочки. Дзвонять по 20 раз. Вчора дзвонили всім родичам. Потім писали на вайбер. Взяла 10000 зараз 12900. Написали сплатити 2900 я сплатила і вони наримали шо треба ше 3400. Піз×€ц .кінцева дата погашення 9 грудня. Вони вапшє там ахірєлі.
Незнаю в мене паніка вже. Чесно переживаю шо там накапає до міліона. Я кажу їм шо не бужу платити хіба через суд то недзвонять поки
Я думаю що вони знов наярювати будуть всім. Просто добре що я попала на цей форум. Бо чесно мозгами їхала через тих *******. Треба чекати хай самі напишуть шоб я віддала хоть шось.
Ты ничего не забыл??))Уточню! Номер моей карточки!))У тебя же ее нет...Блин... Оставьте свой номерок мне... Обещаю звонить каждый день и требовать. Буду пугать качественно, а не как эти униженные и жалкие... 2000 это тело должно быть порядка 7000. И того 14 с 7.
Делитесь номером. Номер своей карточки я продиктую)
Есть, но временно в блоке) два месяца и блок снимут) и деньги вернут)Ты ничего не забыл??))Уточню! Номер моей карточки!))У тебя же ее нет...
А я думала что все на мою))) Временно!)Есть, но временно в блоке) два месяца и блок снимут) и деньги вернут)
В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Доброе утро! Где- то на 20 день перестали начислять %. На реструктуризацию не соглашались. Но % остановились.... Я решила раз пока ничего не начисляют нужно собирать деньги и закрывать. Так и получилось - закрыла их через месяц просрочки с тела 6000 заплатила 8200 это с %. Но доставали каждый День с 8:30.По ним можно было часы сверять Общалась с ними постоянно.... У меня была тактика вести разговор так чтобы ввести их в тупик и они первые ложили трубку. Когда заплатила то вздохнула с облегчением.В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
Я заранее извиняюсь за свой наивный вопрос, а зачем Вы общались с ними постоянно?Доброе утро! Где- то на 20 день перестали начислять %. На реструктуризацию не соглашались. Но % остановились.... Я решила раз пока ничего не начисляют нужно собирать деньги и закрывать. Так и получилось - закрыла их через месяц просрочки с тела 6000 заплатила 8200 это с %. Но доставали каждый День с 8:30.По ним можно было часы сверять Общалась с ними постоянно.... У меня была тактика вести разговор так чтобы ввести их в тупик и они первые ложили трубку. Когда заплатила то вздохнула с облегчением.
А разве у них есть реструктуризация?Доброе утро! Где- то на 20 день перестали начислять %. На реструктуризацию не соглашались. Но % остановились.... Я решила раз пока ничего не начисляют нужно собирать деньги и закрывать. Так и получилось - закрыла их через месяц просрочки с тела 6000 заплатила 8200 это с %. Но доставали каждый День с 8:30.По ним можно было часы сверять Общалась с ними постоянно.... У меня была тактика вести разговор так чтобы ввести их в тупик и они первые ложили трубку. Когда заплатила то вздохнула с облегчением.
Так она и пишет что отказались делать!А разве у них есть реструктуризация?
Я как-то им писала с просьбой реструктуризировать , сказали что такой услуги у них нет