Задолженность по КредитКаса

• Автор теми Автор теми Зояффффффффф
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 13K
А от мене весь час цікавить, як люди змогли в кассі взяти 2 кредити??! Дзвонилок касси можна навіть не слухати, говорять тупо по завчених фразах

Dasya, нет. Они умеют отступать от скрипта) их просто надо плавно выводить на разговор) и тогда они начнут вести беседы мимо бумажки)

О, а ще в них появились стрелки? Вас безпокоет Стрела.
Dasya, нет. Они умеют отступать от скрипта) их просто надо плавно выводить на разговор) и тогда они начнут вести беседы мимо бумажки)
Ага, було...якась старша пані обіцяла дати 20 тис, як оплачу 5? бо ж вона розуміє діло молоде?

Добрый день! Подскажите пожалуйста, сейчас проблемный кредит с просрочкой около 15 дней в КредитКасса. Может кто то сейчас борется с ними или имею просрочку. Надоедают по 20 раз в день. Звонят контактным, грозятся обратиться в налоговую т. к. я ЧП. Заранее спасибо!
В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю

В мене також 15 днів прострочки. Брала 10000 зараз 12900. Вчора подзвонили до всіх родичів і казали шо я не виїду за кордон. Потім написали на вайбер оплатити2900. Я сьогодні оплатила і воги мені пишуть шо треба ше 3400 до вечора оплатити. Я кожних два тижні оплачувала по 2 тисячі. Я вже 7 разів робила пролонгації. Я тупо працюю на ту кантору. За×бали. І ше іще іше. Всьо мало їм. Скільки часу треба шоб воги самі зробили рестроктуризаці незнаю
А просто про них забути не варіант?Тим більш що вони всіх обзвонили.

Пролонгации это путь вникуда, вы можете так по 2 тыс платить до конца жизни.
вам надо или взять закрыть за раз его или забить на них болт и через время они предложат отдать только тело; но они такие доставучие, что вы им и тело не захотите возвращать.

А для чого ви робите ті пролонгації?забийте болт,пройде 1-2 місяці і вони запропонують закрити за тіло,або за тіло і відсотки за місяць...якщо плануєте закрити то краще одразу їм кажіть або буде по вашому або взагалі ніяк...рано чи пізно вони погодяться на ваші умови
А для чого ви робите ті пролонгації?забийте болт,пройде 1-2 місяці і вони запропонують закрити за тіло,або за тіло і відсотки за місяць...якщо плануєте закрити то краще одразу їм кажіть або буде по вашому або взагалі ніяк...рано чи пізно вони погодяться на ваші умови
Маю в них вже 2-й місяць прострочки...дзвінків дуже багато але getконтакт їх блокує і маю спокій...будуть гроші тоді може й віддам,а ні то й обійдуться

Блин... Оставьте свой номерок мне... Обещаю звонить каждый день и требовать. Буду пугать качественно, а не как эти униженные и жалкие... 2000 это тело должно быть порядка 7000. И того 14 с 7.
Делитесь номером. Номер своей карточки я продиктую)

Зачем?!!!

В мене така сама фігня. Я ночами не сплю.10 днів прострочки. Дзвонять по 20 раз. Вчора дзвонили всім родичам. Потім писали на вайбер. Взяла 10000 зараз 12900. Написали сплатити 2900 я сплатила і вони наримали шо треба ше 3400. Піз×€ц .кінцева дата погашення 9 грудня. Вони вапшє там ахірєлі.
Незнаю в мене паніка вже. Чесно переживаю шо там накапає до міліона. Я кажу їм шо не бужу платити хіба через суд то недзвонять поки
А просто про них забути не варіант?Тим більш що вони всіх обзвонили.
Я думаю що вони знов наярювати будуть всім. Просто добре що я попала на цей форум. Бо чесно мозгами їхала через тих *******. Треба чекати хай самі напишуть шоб я віддала хоть шось.

Останнє редагування:
Мля... Что вы курите?) Бояться кассу? Перекидывайте звонки этого курятника (одни петухи и курицы и Вика) мне. Я их научу уму разуму. Я их научу трубку бросать и телефон в черный список ставить! Будут знать как деньги давать и требовать при этом что-то!

В мене така сама фігня. Я ночами не сплю.10 днів прострочки. Дзвонять по 20 раз. Вчора дзвонили всім родичам. Потім писали на вайбер. Взяла 10000 зараз 12900. Написали сплатити 2900 я сплатила і вони наримали шо треба ше 3400. Піз×€ц .кінцева дата погашення 9 грудня. Вони вапшє там ахірєлі.

Незнаю в мене паніка вже. Чесно переживаю шо там накапає до міліона. Я кажу їм шо не бужу платити хіба через суд то недзвонять поки

Я думаю що вони знов наярювати будуть всім. Просто добре що я попала на цей форум. Бо чесно мозгами їхала через тих *******. Треба чекати хай самі напишуть шоб я віддала хоть шось.
Правильно.Ну вони всіх обзвонили,тепер чекайте,вони запропонують.Не тратьте свій час і нерви.

Блин... Оставьте свой номерок мне... Обещаю звонить каждый день и требовать. Буду пугать качественно, а не как эти униженные и жалкие... 2000 это тело должно быть порядка 7000. И того 14 с 7.
Делитесь номером. Номер своей карточки я продиктую)
Ты ничего не забыл??))Уточню! Номер моей карточки!))У тебя же ее нет...

Вика - это бабища, которая все предложения начинает с прокуренного "Уважаемая! Закрываем рот и слушаем!"?)))

Доброе утро! Где- то на 20 день перестали начислять %. На реструктуризацию не соглашались. Но % остановились.... Я решила раз пока ничего не начисляют нужно собирать деньги и закрывать. Так и получилось - закрыла их через месяц просрочки с тела 6000 заплатила 8200 это с %. Но доставали каждый День с 8:30.По ним можно было часы сверять Общалась с ними постоянно.... У меня была тактика вести разговор так чтобы ввести их в тупик и они первые ложили трубку. Когда заплатила то вздохнула с облегчением.

Доброе утро! Где- то на 20 день перестали начислять %. На реструктуризацию не соглашались. Но % остановились.... Я решила раз пока ничего не начисляют нужно собирать деньги и закрывать. Так и получилось - закрыла их через месяц просрочки с тела 6000 заплатила 8200 это с %. Но доставали каждый День с 8:30.По ним можно было часы сверять Общалась с ними постоянно.... У меня была тактика вести разговор так чтобы ввести их в тупик и они первые ложили трубку. Когда заплатила то вздохнула с облегчением.
Я заранее извиняюсь за свой наивный вопрос, а зачем Вы общались с ними постоянно?

А разве у них есть реструктуризация?
Я как-то им писала с просьбой реструктуризировать , сказали что такой услуги у них нет

Назад
Угорі