Задавайте питання. У мене 32 прострочених кредити в МФО на 500 000грн.

Більше року.
Казали, що почнуть подавати в суд, коли пройде 2 роки і сума боргу стане найвищою. Але...поживемо побачимо.
Коли мені грозять судом, я зразу відкриваю судові процеси по фірмі, яка погрожує і дивлюсь судове минуле. Вбільшості випадкі суд іде над ними, або вони виграють, коли відповідач не приходить на засідання.
“Весёлая” у Вас ситуация. А что можно у человека взять если нет ничего. Из-за этого же все попались .
У меня 24 займа на 110000 грн.Это звиздец.
Почитал коменты и легче стало))
Наверное здесь новеньким многим легче стало. А то у меня паника дикая и истерика начинались. Прогулялась по сайту, почитала статьи и коментарии , немного успокоилась. Хоть немного соображать начала.

“Весёлая” у Вас ситуация. А что можно у человека взять если нет ничего. Из-за этого же все попались .

Наверное здесь новеньким многим легче стало. А то у меня паника дикая и истерика начинались. Прогулялась по сайту, почитала статьи и коментарии , немного успокоилась. Хоть немного соображать начала.
Читайте, спілкуйтесь, питайте,.. Тут з радістю вправлять мізки))

я зараз маю близько 10,переживаю за квартиру
Не бойтесь. У меня 33 МФО, 3 кредита в банках и 2 кред. Лимита. И ничего, всё спокойно. Ну звонят, мозг Выносят. My wallet обещался месяц назад прийти в гости. Ждемс. Можно сходить к адвокату.Может посоветует что. Или тут проконсультироваться

Гроші всім, топ, кешберри, єгроші - это те ещё мpaзu, есть они у вас? Как долго коллажами и группами балуются, долго ли на работу родственникам и окружению наяривают?Когда к ним дойдёт, ушлепкам, что ничего и ни у кого не получится выбить такими методами?

На форум не попадають заради цікавості.
Особисто я знайшов цей форум, коли був у відчаї і з жосткими панічними атаками.
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Задавайте Ваші питання. Чим зможу - поможу.
и тут я офигела, ты шо магнат ?или президента родственник что столько дали, мне на 13 уже показали что не дадут больше, у меня вопрос они тебя не сжирают???????

Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Иинки уже есть?

и тут я офигела, ты шо магнат ?или президента родственник что столько дали, мне на 13 уже показали что не дадут больше, у меня вопрос они тебя не сжирают??????
У меня 3 мфо...тела на сумму 55 тыс....? и слава высшим силам...я не стала лезть дальше! А читаю про эти 32,40... мфо и суммы в 250..500 тыс...волосы дыбом встают! ???

У меня 3 мфо...тела на сумму 55 тыс....? и слава высшим силам...я не стала лезть дальше! А читаю про эти 32,40... мфо и суммы в 250..500 тыс...волосы дыбом встают! ???
3 мфо????
Щас в список мфона сайте гляну, хоть вспомню и посчитаю, кто и сколько сараеву меня

Но я вам скажу,что для ваших 3мфо-тело 55,не так уж и мало...У меня 25было .Тело около 100.Так что количество кантор,то такое....

Крассава....

Но я вам скажу,что для ваших 3мфо-тело 55,не так уж и мало...У меня 25было .Тело около 100.Так что количество кантор,то такое....
Не спорю..
..я в том плане, что всего 3 на немалую сумму...а что говорить если б дальше продолжила брать?а ??

Как решили это вопрос?
Подскажите, у меня пока нет прострочек, но нужно уже закрывать их

Не спорю..
..я в том плане, что всего 3 на немалую сумму...а что говорить если б дальше продолжила брать?а ??
Чесно,я дивуюся теперішнім сумам тіл в мфо...
В "наш час" тіла були набагато менші...бо я б мабуть була б мільярдером?

и тут я офигела, ты шо магнат ?или президента родственник что столько дали, мне на 13 уже показали что не дадут больше, у меня вопрос они тебя не сжирают???????
Почему ж нет, я 37 заюзал, даже п*ор с Маних*ю, который дозвонился до моего начальства, сказал, что это рекорд. Но это по версии п*ра из Маних*ю, а так то, думаю, есть и поболее

Просто квартира в моїй власності,а з їхнім капанням процентів то через рік вона і ті кредити не покриє
Якщо відкриють ВП, то можуть арештувати майно і накласти арешт на рахунки. Рекомендація переписати квартиру на близьку Вам людину, якій Ви довіряєте. Тому що, якщо відкрите ВП зробити цього Ви не зможете. У мене близько 20 МФО майже 3 роки пройшло, почали відкривати ВП і утримують з зп 20% поки, я намагаюся щось вдіяти з цим. Саме найгірше, що якщо гроші на карті, а інших немає, то проблема настає в тому, щоб оплатити судові збори, якщо відміняти ВП. Одне ВП зупинив через суд, одне виплатив, але через те що сума там була без космічних штрафів і %, таким чином можна закривати МФО. В любому випадку, рано чи пізно їх потрібно позбутися, бо вони самі не пропадуть, а ще й можуть перейти у спадок, я б сказав що не можуть, а перейдуть. Так що думайте над тим, щоб поступово закривати Ваші проблемні питання. Як показує практика вони самі згодом пропонують закрити за тіло кредиту або ж з невеликим %, але є такі що роздувають з тіла 4-6 до 100 тис+ і потім роблять ВП. Такі потрібно відмітити через суд і не забувайте подати заяву про забезпечення позову. У мене особисто проблем не викликали ці МФО коли я зрозумів, що платити немає сенсу, якщо грошей немає. Тому відкладайте гроші прозапас, бо якщо притисне і виконавець арештує рахунки, то вдіяти щось швидко буде не легко особливо, якщо немає кому допомогти. У мене допомога адвоката коштувала 2 тисячі і ще до 2.5 тис.+- обійдеться оплата за судові збори і підготовка документів це для того щоб признати виконавчий напис, таким що не підлягає виконанню. Бажаю Вам не перейматися за це все, але й не забувати, що чиста кредитна історія - це спокійне життя і життєвий урок. Хай щастить.

Назад
Угорі