Юхименко Ольга Леонідівна арест счетов

• Автор теми Автор теми Ираида Шкандалл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 7K
Нужна помощь . Я не юрист и сама ничего не сделаю

Да єто она
Так то вона чи Ви все таки?
Наівщо тему тоді створювали і по сто раз одне й те саме обговорювати?
Вона в іншій темі почала ставити питання,їй відповідали.
Ви бігом й собі створили тему.
У вас там,що паніка у всіх?
:dash1:

А сестра Ваша часом не в сусідній темі?
Бо також ПУМБ,також Юхименко,також 53тис.,також сьогодні документи отримала.
Не то уже выяснили, она с другого смартфона типа...

Каллы, каллы

Отвечали и спасибі всем. Но деньги закончились на тел. Зайшла сюда. Считаете что єто преступления???

Ираида Шкандалл, первое, что вам сейчас надо сделать, это договариваться/ писать заявления, чтобы получать наличкой зп, пенсию , чтобы никакие деньги ни от куда и кого не поступали на счета пока будете разбираться с надписью и производством

Не типа
Не то уже выяснили, она с другого смартфона типа...
[/QUOT
Ираида Шкандалл, первое, что вам сейчас надо сделать, это договариваться/ писать заявления, чтобы получать наличкой зп, пенсию , чтобы никакие деньги ни от куда и кого не поступали на счета пока будете разбираться с надписью и производством
[/QUOT

Так Вольф перша в країні...І саме через неї братик "стежку" проклав до цього всього,а як схема запрацювала,то знайшли ненаситну Дорошкевич,щоб не так жалко було в разі чого.
А вона й рада старатися,ну нічого...всьому свій час.
Логично

В суд на снятие надписизочу подать но сначала надо сестру успокоить иначе капец будет.
Нужна помощь . Я не юрист и сама ничего не сделаю

Да єто она
Вы вообще мой профиль видите... Я уже замахался намекать...)))))))))))

Там нельзя создать тему. Простите если кого то напрягаю . Поймите меня правильно. Сегодня паника. Завтра уже будет адекватнее. день
Я розумію.Ви почали під іншим ніком ставити питання в тій темі,яка є якраз по написах.На Ваші питання почали давати поради,яких Ви тупо не хотіли чути.
І бігом під іншим ніком створили тему з аналогічною проблемою.
А ту тему про написи Ви не пробували почитати від початку до кінця і трохи проаналізувати?
Чесно,в мене взрив мозку від Ваших дій?
Вы вообще мой профиль видите... Я уже замахался намекать...)))))))))))
Походу,ні.

Не получится-зарплата только на карту. Бюждетная организация . Можно только пенсию на урпочту. Но єто тоже проблема-бюрократия. Попробуем конечно. Хотіла спросить.в постанове есть счет иван но такого счета у меня нет єто просто придуманние счета исполнителем?????

Не получится-зарплата только на карту. Бюждетная организация . Можно только пенсию на урпочту. Но єто тоже проблема-бюрократия. Попробуем конечно. Хотіла спросить.в постанове есть счет иван но такого счета у меня нет єто просто придуманние счета исполнителем?????
Що таке счет иван?

Н
Я розумію.Ви почали під іншим ніком ставити питання в тій темі,яка є якраз по написах.На Ваші питання почали давати поради,яких Ви тупо не хотіли чути.
І бігом під іншим ніком створили тему з аналогічною проблемою.
А ту тему про написи Ви не пробували почитати від початку до кінця і трохи проаналізувати?
Чесно,в мене взрив мозку від Ваших дій?

Походу,ні.
Не ругайте меня пожалуйста. Я все вижу. Я исправлюсь. Обещаю.

Всё возможно... Неважно какая организация... То счёт исполнителя...
Що таке счет иван?
ИБАН...

Отвечали и спасибі всем. Но деньги закончились на тел. Зайшла сюда. Считаете что єто преступления???
Не вважаю,що це злочин.
Але якось не думала,що по два акаунта в деяких є.
І ніяк не можу зрозуміти логіку Ваших дій.
А,зрозуміла.
Так у всіх він є.

Назад
Угорі