Арест машины. Ее исполнитель заберёт?

• Автор теми Автор теми driii01
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 527
Я б не рекомендувала користуватись авто і тримати біля будинку, адреса якого відома виконавцю, також би не радила. Бувають випадки старанності приватного виконавця і авто вилучають, а вже через пару тижнів на Сетамі бачимо "лот" з цим авто. Тут АБО вирішувати першопричину - скасовувати тощо рішення, на підставі якого стягується борг, АБО подавати на розстрочення виконання цього рішення.. Я б не радила "заднім числом" договорів по відчуженню авто, бо можна мати більше неприємності, якщо буде доведено умисне ухилення від виконання рішення
Чи можна домовитись аби арешт був на продаж, а не на користування? Кредит не під авто отримувався

якщо кредит не під заставу авто, то як його можна арештувати? І 50 тис кредиту... це ж що за авто, що коштує стільки?

якщо кредит не під заставу авто, то як його можна арештувати? І 50 тис кредиту... це ж що за авто, що коштує стільки?
Автомобіль не є Вашим житлом,тобто нерухомістю.Так? А завдяки законодавству, яке діє на цей час... і його недосконалості.... дії виконавця будуть правомірні.

Автомобіль не є Вашим житлом,тобто нерухомістю.Так? А завдяки законодавству, яке діє на цей час... і його недосконалості.... дії виконавця будуть правомірні.
Добре що моє авто вже під заставою. Хочу подивитися, як би вони між собою гризлися за нього (тьфу, тьфу, тьфу) 😂

Назад
Угорі