Щоденник История о том как я попал в полную жепу

• Автор теми Автор теми Arlequín
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 189
  • Перегляди Перегляди 7K
Думки про смерть - це ще і егоїзм. Типу "є лише я і мої проблеми, от мене не стане і проблем теж не буде". Спосіб уникнути наслідків, а не прожити це життя і ситуацію,і боротись...
От тільки перед реальною загрозою смерті людина починає цінувати життя.

У когось ще діти, яких треба кормити, хворі батьки і борги, і люди не здаються... Знову ж - переселенці, вдови. Так, все залежить від стержня всередині. Треба мати сміливість пройти через випробування а не просто шукати мило і мотузку.
Вы так меня вычитываете... Я уже два года как фактически бездомный... И это вопрос не про сдаваться.

Эти мысли у меня обусловлены тем, что я уже не вывожу состояние постоянной борьбы.

Останнє редагування:
Думки про смерть - це ще і егоїзм. Типу "є лише я і мої проблеми, от мене не стане і проблем теж не буде". Спосіб уникнути наслідків, а не прожити це життя і ситуацію,і боротись...
От тільки перед реальною загрозою смерті людина починає цінувати життя.
Все мы эгоисты, и многие возможно тоже об этом думали или думают, просто вы у них этого не спрашивали а они вам не говорили.

Если человек захочет уйти из жизни он это сделает молча. Если он просто устал и ищет выход но не может его найти, то он всякую чепуху будет нести и про армию и про суицид и про еще бог знает что, запутался и устал, это пройдёт.

На ум приходит или суицид или армия.
Чому не приходить повернути родину і вирівняти своє фінансове становище, шляхом заробляння і поступового розрулення кредитного ярма?
Як вище написали - це схоже здебільшого на егоїзм і жаління самого себе.
Ці борги і взагалі вся ситуація пов"язана з ними - це не те, що бодай хоч на мізер вартує життя.
Добре що знайшли форум, тут багато різних історій і ситуацій. З усього є вихід. Завжди.
Лиш не звідти про що ви думками... про армію промовчу.
Без образ, висловив своє суб'єктивне бачення.

Вы так меня вычитываете... Я уже два года как фактически бездомный... И это вопрос не про сдаваться.
Тоді буде простіше оформити банкрутство, якщо немає майна. Та й судів не боятися.
Эти мысли у меня обусловлены тем, что я уже не вывожу состояние постоянной борьбы.
тоді можна для початку забити на шараги (бо це не боротьба, а злив грошей).

Мне мой психиатр посоветовал в армию, говорит раз у вас страх от жизни в долгах, то надо на войну, ничего нет страшнее смерти, страх смерти перебьет весь страх долгов и ещё льготы будут, типа проценты спишут *может быть* и зарплата 100к если на ноль попадёшь... хороший доктор... фигни не посоветует.

Битов с крепсе закрой звонить будут, они бешеные и % накручивають.

Егроши с 41к тела накрутят за дней 10 около 200+к тела или закрой сразу или уже жди пока продадут, в просрочке им платить нет смысла, очень дорого.

На все там какая-то есть фиолетовая кнопка, попробуй воспользоваться, остановят на время %.

Остальные более менее нормальные...
Битов не получается. Фактически то я им,что брал вернул и проценты тоже. Но все равно не останавливаются.

Битов не получается. Фактически то я им,что брал вернул и проценты тоже. Но все равно не останавливаются.
Они не остановятся, я,так егроши платил, а они мне всеравно с 2600 по 1000в день накручивают, больные... выкинул деньги на ветер, будет наука.

Не корми битов и никого не корми. Они и так с жиру бесятся на тех кто ещё боится просрочек

Тоді буде простіше оформити банкрутство, якщо немає майна. Та й судів не боятися.

тоді можна для початку забити на шараги (бо це не боротьба, а злив грошей).
На это нет денег, я читал, но обанкротится дорого.

Вы так меня вычитываете...
можливо щось відкладеться в підсвідомості, якщо дійдете до того, про що пишете.
тому і пишу, бо реально шкода, що не цінуєте життя, яка б ситуація не була... і не цінуєте людей, яким вас не вистачатиме.

Они не остановятся, я,так егроши платил, а они мне всеравно с 2600 по 1000в день накручивают, больные... выкинул деньги на ветер, будет наука.

Не корми битов и никого не корми. Они и так с жиру бесятся на тех кто ещё боится просрочек
Ну с битами так и будет. Крипси думаю смогу закрыть по ЗП. А с битами. Да наверное пусть катятся. Не вижу выхода кроме как послать.

Ну с битами так и будет. Крипси думаю смогу закрыть по ЗП. А с битами. Да наверное пусть катятся. Не вижу выхода кроме как послать.
Ну так в чем борьба, битов послал борьба окончена, крипси закрыл, тоже закончил бороться. Или закрой сразу или забей и закрой потом когда попустят свои аппетиты, с чем борьба непонятно. Нет борьбы, есть день оплаты и он не каждый день.

можливо щось відкладеться в підсвідомості, якщо дійдете до того, про що пишете.
тому і пишу, бо реально шкода, що не цінуєте життя, яка б ситуація не була... і не цінуєте людей, яким вас не вистачатиме.
Ну про суицид это конечно я дал маху. Но про армию... Хз... Как вариант принести пользу и заодно заработать денег чтобы хоть немного выправить положение.

Ви не сприймайте це як боротьбу.
А якийсь новий рівень життя, в якому ви новий, впевнений і у вас все вийде.
А всім хто думає про самогубство, я завжди кажу,, а що далі?....тебе не стане.І все буде без тебе, але ти цього не побачиш.А можна в житті купу гарного взнати, навчитись, побачити і одержати,,.
Навчіться в житті радіти всім дрібничкам.І побачите від життя ви почнете кайфувати!!!(Не дуже люблю це слово, але воно сюда доречне)

Ну про суицид это конечно я дал маху. Но про армию... Хз... Как вариант принести пользу и заодно заработать денег чтобы хоть немного выправить положение.
Смотря куда попадёшь... можно даже и в минуса уйти на экипировке и питании...

Фух)... Я не хотіла вас образити, а може трошки розізлити, захищатися і подумати.

Щодо армії... 20 тис під кабами (бо не завжди на нулі) чи ті ж 20 тис на звичайній цивільній роботі? А ще можна на цивільці підробітки знайти...

Фух)... Я не хотіла вас образити, а може трошки розізлити, захищатися і подумати.

Щодо армії... 20 тис під кабами (бо не завжди на нулі) чи ті ж 20 тис на звичайній цивільній роботі? А ще можна на цивільці підробітки знайти...
Та безусловно можно... Вы отчасти правы, но работа на гражданке у меня есть. Я почему и думаю, что можно податься служить, деньги я буду получать и на гражданке, пусть и урезанную ЗП и в армии.

Я подал заявку в 3-ю. В субботу тесты
з іншої сторони, бачу багато прикладів, коли людина в армії знаходить себе і робить віськову кар'єру...
Сама теж думаю, але тільки вакансії по спеціальності. І чекаю час, коли буде зрозуміліше із ротацією а не воювати поки не закінчишся.

Назад
Угорі