Щоденник История огромного дерьма, в котором я оказалась

• Автор теми Автор теми Ksuks
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Ну с 25 апреля во первых эта компания не предоставила еще ни одного документа. Даже не знаю … повезло вам или это я л0х по жизни🤷‍♀️ и что самое интересное мой юрист может не выходить на связь по 2-3 дня . Я понимаю что это не служба поддержки должников а он не мой личный психолог но как бы по два дня не отвечать на вопросы из смс в телеграмме и не перезванивать чтоб проконсультировать , мне кажется это странным. Тем более за мои же деньги

Ну с такими консультациями как у меня , то я как раз чувствую что дело дойдёт и до суда…

А еще такой вопрос . Вам эти все документы и заяви отправляют почтой или в электронном виде ? Я просто не понимаю эти сложности с пересылками… зачем ? Сейчас дия , электронные подписи а морочиться с укрпочтой🤷‍♀️
Я все отримала в електронну вигляді.З Укрпоштою не хотіла мати діла там 80 грн один лист,половина повернутся і у мене це ще 2000 грн в пусту

Так треба заспокоїтись і розуміти,що це не кінець світу і не найстрашніше ,що може бути в житті.Себе не гризіть,бо саме Ви в себе одна ,хочете ще здоров'я собі підірвати?Так і до психушки не далеко,потім лікуватись завжди дорого.

Надіюсь,до суду не дійде. А так хоч консультують постійно
Дійде до суду. Тоді вам буде потрібен адвокат. Невже це так важко зрозуміти? Зараз платити гроші шахраям не потрібно!!!!!

Всем доброе утро! С утра написал Аванс с предложением закрыть за тело . Блин… жаль нет денег сейчас (((
Тело по ним как раз 9000

((

Вкладення

• IMG_1050.webp
    IMG_1050.webp
    123.9 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування модератором:
Всем доброе утро! Подскажите образец как должен выглядеть гарантийный лист от МФО и собственно образец справки о закрытии кредита.
Заранее спасибо

Всем доброе утро! Подскажите образец как должен выглядеть гарантийный лист от МФО и собственно образец справки о закрытии кредита.
Заранее спасибо
Довiдка про відсутність заборгованості буде в особистому кабінеті (розділ мої кредити).Гарантій листи містять інформацію про суму до сплати,строки(умови) дані обох сторін.Підписані кваліфікованим електронним підписом. В мене часто закриття через підключення умов в електронному кабінеті(роблю скріншот)

Якщо кредит з договором перепродажу (його треба запросити обов'язково і ознайомитись)там прошу гарантійний лист на електронну пошту,потім присилають довідку про відсутність заборгованості.Ще я через деякий час перевіряю в УБКІ стан закритого займу

Вони ще будуть ці умови пропонувати не раз

Останнє редагування модератором:
Довiдка про відсутність заборгованості буде в особистому кабінеті (розділ мої кредити).Гарантій листи містять інформацію про суму до сплати,строки(умови) дані обох сторін.Підписані кваліфікованим електронним підписом. В мене часто закриття через підключення умов в електронному кабінеті(роблю скріншот)

Якщо кредит з договором перепродажу (його треба запросити обов'язково і ознайомитись)там прошу гарантійний лист на електронну пошту,потім присилають довідку про відсутність заборгованості.Ще я через деякий час перевіряю в УБКІ стан закритого займу

Вони ще будуть ці умови пропонувати не раз
Спасибо огромное

Всем доброе утро! С утра написал Аванс с предложением закрыть за тело . Блин… жаль нет денег сейчас (((
Тело по ним как раз 9000

((
а це вам на який день просрочки запропонували?
ви до того платили платежі чи ні?

Практически сразу. Конечно платила ))) они % на мне нажились на три тела вперед🤦‍♀️
В мене від їх контори Фінбар. 3 день просрочки. Пеню принципово сплачувати не буду, бо в мене пролонгацій овер дохера було. Але пропозицій поки немає від них....

Назад
Угорі