Исполнительная надпись нотариуса. Как? что? почему? Что делать? Обсуждение и вопросы

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 157K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
всего лишь..)) я и за такое «всего лишь» лапки бы ему поотрывала?
да не только вы)) и не только лапки)))
Там було його прізвище, вроді би як - списання по виконавчому напису Колейчика
по напису да)) но на счет исполнителя))

Там було його прізвище, вроді би як - списання по виконавчому напису Колейчика
Я до чого веду - що вони вже не ждуть, поки набереться вся сума, а хватають, що є, що можуть, поКиїв можуть. А рахунок розблокували - на те вам. Тільки він вже, той рахунок без грошиків - кому потрібний. Взагалі з Ощадбанком нічого мати не хочеться. З соціального рахунку беруть щомісяця за смс-ки, а в даному випадку не повідомили ні про арешт, ні про зняття арешту... ?
да не только вы)) и не только лапки)))

по напису да)) но на счет исполнителя))
тобто Дорошкевич?

пока она не получит от банка письмо, что на ваши деньги нельзя накладывать арест и проводить взыскание, она нифига не разблокирует
Яким дивом банк заставити відправити їй такого диво-листа?
В мене таке відчуття,що люди потрапили просто в якесь замкнене коло☹

Взагалі з Ощадбанком нічого мати не хочеться.
А с кем то хочется...))))))))
Яким дивом банк заставити відправити їй такого диво-листа?
А на самом то деле банку ничего никуда отправлять и не надо, а надо просто не блокировать, а уж если ошиблись, то разблокировать быстро самим и без неё...

А с кем то хочется...))))))))

А на самом то деле банку ничего никуда отправлять и не надо, а надо просто не блокировать, а уж если ошиблись, то разблокировать быстро самим и без неё...
Добре,підскажіть мені,які для цього повинні бути дії з моєї сторони?

Добре,підскажіть мені,які для цього повинні бути дії з моєї сторони?
Надо заниматься банком... Как я вижу, то подать заяву в полицию о преступлении... Можно предварительно обратиться с заявой в банк... Ни так далее по процессу... Но в любом случае всё это не быстро...

Надо заниматься банком... Как я вижу, то подать заяву в полицию о преступлении... Можно предварительно обратиться с заявой в банк... Но в любом случае всё это не быстро...
Зрозуміла.Дякую.Значить буду пробувати штурмувати банк.

• Подобається
Реакції: Bolt
Так і з соціальної списали виплату за місяць. Арешт зняли, а виплати нема. Пішло Колейчику. Дуже довго знімала арешт. Таке враження, що все продумано. Постанова про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день (співпадають по даті). Хоч раніше, я читала, Ощад блокує і розблоковує з затримкою 1-2 тижні після постанови. З усього видно, що у них там "договорняк" якийсь.
По идеи сколько время будет сниматься арест роли не играет , ведь она снимает деньги перед тем как снять сам арест , насколько я понимаю после того как она шлёт бумажку про снятие ареста она уже не может списывать деньги , или я ошибаюсь ((

Господа юристи, підкажіть будь-ЛАСКА, як тепер повернути гроші з соцвалки
По идеи сколько время будет сниматься арест роли не играет , ведь она снимает деньги перед тем как снять сам арест , насколько я понимаю после того как она шлёт бумажку про снятие ареста она уже не может списывать деньги , или я ошибаюсь ((
Від подачі заяви про призначення рахунку до постанови про зняття арешту пройшло багато часу - більше 2 тижнів. За цей час вони перевірили, що там є, зАБРАЗИВНИХ, що було, в потім написали постанову про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день. Я собі так думаю.

Від подачі заяви про призначення рахунку до постанови про зняття арешту пройшло багато часу - більше 2 тижнів. За цей час вони перевірили, що там є, зАБРАЗИВНИХ, що було, в потім написали постанову про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день. Я собі так думаю.
Здесь много путей, но вряд ли Вы этим будете заниматься...

забрали, що було
Здесь много путей, но вряд ли Вы этим будете заниматься...
Я думаю, що треба цим займатися. З нами поступають так, як ми дозволяємо це робити. В адмінсуд я подала, зараз усуваю недоліки і повторно надсилаю позов. Але час іде - ось, і гроші з рахунку пропали, а з пенсії вже вираховують 20%.

Останнє редагування:
Я думаю, що треба цим займатися. З нами поступають так, як ми дозволяємо це робити. В адмінсуд я подала, зараз усуваю недоліки і повторно надсилаю позов. Але час іде - ось, і гроші з рахунку пропали, а з пенсії вже вираховують 20%.
Конечно надо... Но на это надо ещё больше времени... да и средств... На это они все и рассчитывают... Здесь надо идти разными путями и через криминальное провадження тоже...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі