да не только вы)) и не только лапки)))всего лишь..)) я и за такое «всего лишь» лапки бы ему поотрывала?
по напису да)) но на счет исполнителя))Там було його прізвище, вроді би як - списання по виконавчому напису Колейчика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
да не только вы)) и не только лапки)))всего лишь..)) я и за такое «всего лишь» лапки бы ему поотрывала?
по напису да)) но на счет исполнителя))Там було його прізвище, вроді би як - списання по виконавчому напису Колейчика
Вот, очень правильно сказано, кому отрывать в первую очередь надо!всего лишь..)) я и за такое «всего лишь» лапки бы ему поотрывала?
Я до чого веду - що вони вже не ждуть, поки набереться вся сума, а хватають, що є, що можуть, поКиїв можуть. А рахунок розблокували - на те вам. Тільки він вже, той рахунок без грошиків - кому потрібний. Взагалі з Ощадбанком нічого мати не хочеться. З соціального рахунку беруть щомісяця за смс-ки, а в даному випадку не повідомили ні про арешт, ні про зняття арешту... ?Там було його прізвище, вроді би як - списання по виконавчому напису Колейчика
тобто Дорошкевич?да не только вы)) и не только лапки)))
по напису да)) но на счет исполнителя))
Яким дивом банк заставити відправити їй такого диво-листа?пока она не получит от банка письмо, что на ваши деньги нельзя накладывать арест и проводить взыскание, она нифига не разблокирует
А с кем то хочется...))))))))Взагалі з Ощадбанком нічого мати не хочеться.
А на самом то деле банку ничего никуда отправлять и не надо, а надо просто не блокировать, а уж если ошиблись, то разблокировать быстро самим и без неё...Яким дивом банк заставити відправити їй такого диво-листа?
у меня нет ответа на этот вопрос((Яким дивом банк заставити відправити їй такого диво-листа?
В мене таке відчуття,що люди потрапили просто в якесь замкнене коло☹
Якщо про банки, то Приват мене влаштовує, хоч я тут зустрічала переважно негативні відгуки про нього.А с кем то хочется...))))))))
Мадам, вы меня шокируете)))Якщо про банки, то Приват мене влаштовує, хоч я тут зустрічала переважно негативні відгуки про нього.
Вот именно...(( Об этом я и говорил...В мене таке відчуття,що люди потрапили просто в якесь замкнене коло☹
Добре,підскажіть мені,які для цього повинні бути дії з моєї сторони?А с кем то хочется...))))))))
А на самом то деле банку ничего никуда отправлять и не надо, а надо просто не блокировать, а уж если ошиблись, то разблокировать быстро самим и без неё...
Вот это Вы сейчас меня насмешили... Ну и шутки у Вас...)))Якщо про банки, то Приват мене влаштовує, хоч я тут зустрічала переважно негативні відгуки про нього.
Ну в моїй ситуації - швиденько все відбулося, пенсію мою не тронули, рахунок за 3 дні розблокували.Про все було повідомлено через смс...Мадам, вы меня шокируете)))
Надо заниматься банком... Как я вижу, то подать заяву в полицию о преступлении... Можно предварительно обратиться с заявой в банк... Ни так далее по процессу... Но в любом случае всё это не быстро...Добре,підскажіть мені,які для цього повинні бути дії з моєї сторони?
Зрозуміла.Дякую.Значить буду пробувати штурмувати банк.Надо заниматься банком... Как я вижу, то подать заяву в полицию о преступлении... Можно предварительно обратиться с заявой в банк... Но в любом случае всё это не быстро...
По идеи сколько время будет сниматься арест роли не играет , ведь она снимает деньги перед тем как снять сам арест , насколько я понимаю после того как она шлёт бумажку про снятие ареста она уже не может списывать деньги , или я ошибаюсь ((Так і з соціальної списали виплату за місяць. Арешт зняли, а виплати нема. Пішло Колейчику. Дуже довго знімала арешт. Таке враження, що все продумано. Постанова про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день (співпадають по даті). Хоч раніше, я читала, Ощад блокує і розблоковує з затримкою 1-2 тижні після постанови. З усього видно, що у них там "договорняк" якийсь.
Від подачі заяви про призначення рахунку до постанови про зняття арешту пройшло багато часу - більше 2 тижнів. За цей час вони перевірили, що там є, зАБРАЗИВНИХ, що було, в потім написали постанову про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день. Я собі так думаю.По идеи сколько время будет сниматься арест роли не играет , ведь она снимает деньги перед тем как снять сам арест , насколько я понимаю после того как она шлёт бумажку про снятие ареста она уже не может списывать деньги , или я ошибаюсь ((
Здесь много путей, но вряд ли Вы этим будете заниматься...Господа юристи, підкажіть будь-ЛАСКА, як тепер повернути гроші з соцвалки
Від подачі заяви про призначення рахунку до постанови про зняття арешту пройшло багато часу - більше 2 тижнів. За цей час вони перевірили, що там є, зАБРАЗИВНИХ, що було, в потім написали постанову про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день. Я собі так думаю.
забрали, що булоГоспода юристи, підкажіть будь-ЛАСКА, як тепер повернути гроші з соцвалки
Від подачі заяви про призначення рахунку до постанови про зняття арешту пройшло багато часу - більше 2 тижнів. За цей час вони перевірили, що там є, зАБРАЗИВНИХ, що було, в потім написали постанову про зняття арешту і саме зняття відбулося в один день. Я собі так думаю.
Я думаю, що треба цим займатися. З нами поступають так, як ми дозволяємо це робити. В адмінсуд я подала, зараз усуваю недоліки і повторно надсилаю позов. Але час іде - ось, і гроші з рахунку пропали, а з пенсії вже вираховують 20%.Здесь много путей, но вряд ли Вы этим будете заниматься...
Конечно надо... Но на это надо ещё больше времени... да и средств... На это они все и рассчитывают... Здесь надо идти разными путями и через криминальное провадження тоже...Я думаю, що треба цим займатися. З нами поступають так, як ми дозволяємо це робити. В адмінсуд я подала, зараз усуваю недоліки і повторно надсилаю позов. Але час іде - ось, і гроші з рахунку пропали, а з пенсії вже вираховують 20%.
Я вже давно про це кричу!!!!!!через криминальное провадження тоже...