Ищу кредитора, вернее спасителя...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так, спокойствие!! Главное - спокойствие!!! Пам"ятаєте чиї це слова?

У всьому цьому ланцюжку, як на мене, то насьогодні найслабша ланка - мама. Але їй обов"язково варто сказати, і можливо вона стане найсильнішою ланкою. Мами вони такі, коли потрібно своє дитя захистити, скільки б йому не було років.

Про сором - забудьте!!! Чого соромитися?? Вкрали в когось? НІ! Себе лише обікрали, Вам з цієї ситуації і виходити, кому яке діло до неї? Та і в кредитах різної величини зараз переважна більшість, а зашморг можще затягнутись у будь-яку мить на кожному.

На роботі поговорять і забудуть. На це, як на мене, не варто і увагу звертати. Завжди про когось щось говорять. От цього разу на кілька днів Ви станете героїнею новин, потім Вас витіснять свіжіші новини.

З роботи вигнати не мають права, а все інше спокійно можна і варто пережити.

P.S. До речі, теж живу в маленькому містечку, на роботу телефонують вже з 4 вересня, за день жахлива кількість дзвінків. Якщо Вас це трішщки заспокоїть, хоча не зовсім впевнена, то і на стовбах по містечку фото розклеювали і в соцмережах друзям/знайомим розсилку робили. І я так розумію, що далі ще буде, але... і все на світі треба пережити...

Подивіться мультик, раджу:

Пошукайте його на ЮТ, там повна версія. Приємного перегляду, мудрості, сили та віри в кращі часи:

Дякую за підтримку. За теплі приємні слова. Так мені теж робили розсилку з сос кредит. Я удалила сторінки

Так, спокойствие!! Главное - спокойствие!!! Пам"ятаєте чиї це слова?

У всьому цьому ланцюжку, як на мене, то насьогодні найслабша ланка - мама. Але їй обов"язково варто сказати, і можливо вона стане найсильнішою ланкою. Мами вони такі, коли потрібно своє дитя захистити, скільки б йому не було років.

Про сором - забудьте!!! Чого соромитися?? Вкрали в когось? НІ! Себе лише обікрали, Вам з цієї ситуації і виходити, кому яке діло до неї? Та і в кредитах різної величини зараз переважна більшість, а зашморг можще затягнутись у будь-яку мить на кожному.

На роботі поговорять і забудуть. На це, як на мене, не варто і увагу звертати. Завжди про когось щось говорять. От цього разу на кілька днів Ви станете героїнею новин, потім Вас витіснять свіжіші новини.

З роботи вигнати не мають права, а все інше спокійно можна і варто пережити.

P.S. До речі, теж живу в маленькому містечку, на роботу телефонують вже з 4 вересня, за день жахлива кількість дзвінків. Якщо Вас це трішщки заспокоїть, хоча не зовсім впевнена, то і на стовбах по містечку фото розклеювали і в соцмережах друзям/знайомим розсилку робили. І я так розумію, що далі ще буде, але... і все на світі треба пережити...

Подивіться мультик, раджу:

Пошукайте його на ЮТ, там повна версія. Приємного перегляду, мудрості, сили та віри в кращі часи:

А ваша мама знає?

Дякую за підтримку. За теплі приємні слова. Так мені теж робили розсилку з сос кредит. Я удалила сторінки
Головне - тримайтеся! Не впадайте у відчай! Шукайте - чим можете себе підтримати, хто може вас підтримати.

А ваша мама знає?
так

І як віднеслася до цього?
дуже негативно, але мама - це мама, підтримає, зрозуміє врешті-решт
Але дивлюся, що ця ситуація як своєрідний гарт... Написала, а тут і улюблене з Костенко "прийшло", ділюся:
А треба жити.
Якось треба жити.
Це зветься досвід,
витримка і гарт.
І наперед не треба ворожити.
І за минулим плакати не варт.
Отак, як є.
А може бути й гірше.
І може бути зовсім, зовсім зле.
А поки розум од біди не згірк ще,
– не будь рабом і смійся, як Рабле!

Останнє редагування:
дуже негативно, але мама - це мама, підтримає, зрозуміє врешті-решт
Гірше зі старшими дітьми (23 і 22), перестали спілкуватися. З молодшим (17) виживаємо. Як нема геть їсти - відправляю до батька і бабусі (ці дні якраз він там), хоч в батька теж зараз повна ж..., але з їжею трішечки краще. Складно, що молодший навчається в навчальному закладі, де я працюю. Але дивлюся, що ця ситуація і для нього своєрідний гарт... Написала, а тут і улюблене з Костенко "прийшло", ділюся:
А треба жити.
Якось треба жити.
Це зветься досвід,
витримка і гарт.
І наперед не треба ворожити.
І за минулим плакати не варт.
Отак, як є.
А може бути й гірше.
І може бути зовсім, зовсім зле.
А поки розум од біди не згірк ще,
– не будь рабом і смійся, як Рабле!
Дякую вам за підтримку. А у вас багато займів?

Дякую вам за підтримку. А у вас багато займів?
Оууууууу!!! Чи багато займів?? Впевнена, що на цьому форумі за кількістю кредиторів лідирую:) Хоча таке лідерство мене зовсім не радує.

В мене теж дуже багато
Головне - тримайтеся, не впадайте у відчай. Іноді варто стати і Мюнхаузеном, щоб витяти себе за чубчик із болота. Життя зробило виклик, потрібно його достойно прийняти і перемогти в цій ситуації.:give_heart:

Що ж це робиться таке, вони просто зживають людей з світу. Я вже просто в відчаї такому що не знаю як протриматися щоб не зробити щось з собою. Просто все кінець, не бачу далі життя. І нема жодної людини яка би допомогла ні серед друзів ні серед "кридоторів" як можна наживатись на людській біді.
Вы сами себя в ужасы загоняете. Ужас это когда с детьми, родными беда, а мфо - это х*рня.

Оууууууу!!! Чи багато займів?? Впевнена, що на цьому форумі за кількістю кредиторів лідирую:) Хоча таке лідерство мене зовсім не радує.
Залишити мені номер телефону свій якщо можна. В приватному повідомленні. Я зателефоную пізніше якщо можна.дякую

Головне - тримайтеся, не впадайте у відчай. Іноді варто стати і Мюнхаузеном, щоб витягти себе за чубчик із болота. Життя зробило виклик, потрібно його достойно прийняти і перемогти в цій ситуації.:give_heart:
Іноді варто стати і Мюнхаузеном, щоб витяГти себе за чубчик із болота.

Да, связался, все в порядке.
Всё в порядке - это замечательно. На душе легче стало(не обращайте внимания, я просто переживаю всегда и за всех). Я должен пятерым. Два банка, приват и альфа. Там всё ок. И трое мфо. Ваша готивочка, швидко гроши и кредиткаса. У готивочки было два займа, на 1500 и на 3000. После просрочек, погасил со штрафами, 1500. Звонили, требовали... Последний раз сам им звоню, говорю что у меня есть 1500. Отдел взысканий(ОВ) говорит что просрочки дохрена и с 1500 можете даже и не соваться. Я говорю, ладно. После дали зарплату, я опять позвонил. Закрыл займ 1500. Оплатил около 4000, со всеми просрочками. При этом говорю: займ который 3000, тормозите проценты, давайте номер счёта, озвучивайте сумму, и я буду перечислять частями. Сказали что перезвонят. По итогу: никто мне не перезванивал. На другие номера тоже не звонили. Приезжали на место прописки. Клеили на дверь наклейку РОЗШУК, и моя морда и бумажка где пишут всякий бред, типа меня судят за мошенничество. Не знаю, пока две недели затишья. Дальше посмотрим... Кредиткасса. Брал 6000. Сейчас долг 15000. Охренеть!!! Звонил мyдак, говорил жену раком на трассе поставить чтобы отработала мой долг. Я ответил что его поставлю и будет отрабатывать. Пара минут матов, криков, и он сбросил. После этого всё вежливо. Сказал тоже. Чтоб остановили рост, и я частями выплачу. cyku стали вежливыми, но проценты ростут. Разберусь... Ваша готивочка про меня пока забыла, кредиткаса уже вежлива в общении, после пилюлей по телефону. Швидкогроши! Говорили что ребёнка моего заберут. Звонили жене. Грубили. Заплатил проценты и штраф. Сейчас опять просрочил. Звонил х*р в пятницу, грит сегодня до трёх надо оплатить, а я ему, д*бил, я работаю до шести. Он мне - ну, до шести. А я ему - если сегодня зарплату дадут, то заплачу. Он мне опять, надо сегодня. Я ему в ответ: как денег дадут, тогда заплачу. Завтра будет звонить. Пообщаемся. Разговор скину.

Что ещё хотел сказать...
Я тоже сначала боялся. Я и сейчас боюсь. Но! Боюсь не за себя, а за родителей. Папик отпор даст, а мать - нет. Поэтому я переезжаю жить к матери. И даже приглашаю этих нелюдей ко мне. Посмотрим как они при встрече будут наезжать))) В неотложку поедут, если в состоянии будут.

Не бойтесь

Не бойтесь их!!! Кто они такие?! Какое право они имеют? Если оно сильно борзое - пусти его в СВОЮ квартиру, залепи баллончиком в морду, пристегни наручниками к батарее, и звони 102! Как минимум - грабёж, а то и разбойное нападение...

И всё таки, автор темы, отзовись, пожалуйста. Мы очень переживаем...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі