Ищу кредитора, вернее спасителя...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Поддержка нужна,я одна с этими МФО((иногда незнаю что говорить им или что делать

У меня началась паника... Сегодня сразу все навалились... ((((((((((((((

Море грошей написало смс Вернее Дебтфорт какой то... ваш борг перед ку кредит комерц передан в дебтфорт. У вас 4 часа чтобы заплатить долг. Номер квитанци скажите по тел... 0800300316...
Поменяйте себе номер и не будет никаких звонков нервы будут на месте.Я так поняла, что списать деньги хотели с тех карт которые вы указывали при выдаче займа? Мне тоже звонили угрожали, а потом я перестала брать трубку, а потом вообще поменяла номер. Присылали сообщения что уже у меня в городе через час будут у меня я конечно переживала, а потом поняла , что они пугают это их работа выбить долг любым способом

Народ ауу! Отямтеся!! Які приватні кредитори!? Вам жити надоїло. Я одного разу так чуть не попалася. Знайшла в неті сайт, подзвонила. Знайшли кредитора. Він навіть прислав свій паспорт. А потім почалося:заплатіть за то, а потім ще за то... Так я послала лісом.

ivanoov69, який кредит під залог? Люди не ведіться на це , не заходьте по цих ссилках .Тут заборонено здається пропонувати кредити

Привет. Мои родные не знают о моих проблемах (и мне очень важно, чтобы не узнали), мысли о том свете не покидают, истерика страшная, держит только ребенок семи лет. Если до моих дойдет - лучше сразу в петлю. Поначалу все выплачивала, но осталась без работы и пока не могу ничего платить. Работу ищу, выплачивать готова, как только будет с чего. Звонят, требуют, проверяют номера. Много МФО на перекрытие друг друга. Кашинский на второй день просрочки пригрозил в смс колекторами. Мне очень нужна помощь. Готова продать душу за возможность все закрыть. Возможности все перекрыть одним кредитом и выплачивать одну сумму раз в месяц нет, все отказывают.

Вика_25, і мені важно було щоб не дізналися, у мене багато рідні, друзів знайомих , родичі в мене - люди які працюють на серйозних посадах , які мені завжди допомагали, і великі противники кредитів, батьки, брат , сестра, чоловік вже дізналися , дуже важко але пережила заради дітей...... Зараз переживаю за всіх решта , бо вже з вище перечисленних ніхто не реагує на дзвінки і смс, в тому числі і я. І я розумію що вже з дня на день доберуться до всіх інших, ці думки мене гризуть кожної секунди , але я вже розумію , що якось це треба пережити , по іншому вже не буде. І тут ви наврядчи знайдете людину, яка б допомогла , я багато шукала ,пробувала в банках , але ніхто не дає .. Але може це й на добре що не дають ніде

Привет. Мои родные не знают о моих проблемах (и мне очень важно, чтобы не узнали), мысли о том свете не покидают, истерика страшная, держит только ребенок семи лет. Если до моих дойдет - лучше сразу в петлю. Поначалу все выплачивала, но осталась без работы и пока не могу ничего платить. Работу ищу, выплачивать готова, как только будет с чего. Звонят, требуют, проверяют номера. Много МФО на перекрытие друг друга. Кашинский на второй день просрочки пригрозил в смс колекторами. Мне очень нужна помощь. Готова продать душу за возможность все закрыть. Возможности все перекрыть одним кредитом и выплачивать одну сумму раз в месяц нет, все отказывают.
Доброго дня. Не думайте про петлю і мфо, думайте про свою дитинку, родичі все зрозуміють. Кілька місяців тому я теж була вже у такому відчаї що написала прощальний лист і готова була попрощатися з життям, хоч в мене теж є дитина 8 років, але дякувати Богу що сталося так що дізналася мама( так як їй в той день дозвонився кредит +) і знаєте вона звісно не була в захваті від цього так як і кожен з нас, але підтримала мене( я очікувала на багато гірше знаючи її характер) я їй показала форум прочитавши його вона сама мені сказала не брати слухавку, і знаєте стало набагато краще після того як перестала з ними спілкуватися, не знаю що буде далі так як в мене дуже багато мфо і наданий момент закрити я їх не маю змоги. Але принаймні хоч нерви стали на місце і навіть спати ночами стала.

Вика_25, і мені важно було щоб не дізналися, у мене багато рідні, друзів знайомих , родичі в мене - люди які працюють на серйозних посадах , які мені завжди допомагали, і великі противники кредитів, батьки, брат , сестра, чоловік вже дізналися , дуже важко але пережила заради дітей...... Зараз переживаю за всіх решта , бо вже з вище перечисленних ніхто не реагує на дзвінки і смс, в тому числі і я. І я розумію що вже з дня на день доберуться до всіх інших, ці думки мене гризуть кожної секунди , але я вже розумію , що якось це треба пережити , по іншому вже не буде. І тут ви наврядчи знайдете людину, яка б допомогла , я багато шукала ,пробувала в банках , але ніхто не дає .. Але може це й на добре що не дають ніде
Доброго дня. В у вас великі просрочки?

Народ, ну якш оВи такб лизько будете сприймати автомейли від МФО , що дають колекторам на 2-ий день просрочки, то довго не протягнете, реально.
Шо ви тоді робитимете , коли ці чудаки неграмотними буквами в вайбері погрзами будуть ліпити по 5-10 раз в день + автосмс від МФО рекомендаціями продавати все, включно з нижньою білизною.

Ну подумайте самі, хто буде робити це на 2-ий день просрочки? Продати за копійки, коли можна потерпіти , подовбати і частина людей і так віддасть чи пролонгує, щ о цілком логічно а десь і правильно.

Тому спокійніше...

Myrena, 16мфо , просрочка два, два й пів місяці всі

Здравствуйте всем. Еще раз. На форуме я новичок, поэтому очень прошу помочь. Видела, что Админ ищет копирайтера, я таким являюсь и давно работаю с разными тематиками. Как ему об этом написать? (Не совсем еще разобралась в интерфейсе сервиса). Заранее спасибо!

Admin, Тут до вас, вверху

Карамбулька, спасибо большое!!! Вроде нашла "Ник в ответ"))

Myrena, найбыльший - три тижні, але я на даний момент без роботи і реально не маю змоги платити.

В мене 26 мфо просрочки від листопада, не знаю що буде далі, трубку не беру, листів приходить повно.
Родичів сильно достають?В нас з чоловіком 40 на двох.Переживаю за рідних

Знайшли тільки маму, і родича в якого я прописана. Але знайшли їх от тільки в січні від листопада просрочки. Вчора дозвонився хтось до мами на роботу, мами не було то не знаю хто саме. Я з ними не спвлкуюся, але дзвонять, пишуть таке що в голові не поміщається, особливо вчора.

Знайшли тільки маму, і родича в якого я прописана. Але знайшли їх от тільки в січні від листопада просрочки. Вчора дозвонився хтось до мами на роботу, мами не було то не знаю хто саме. Я з ними не спвлкуюся, але дзвонять, пишуть таке що в голові не поміщається, особливо вчора.
А у вас є топ кредит,сос кредит,алекс кредит,кредитон?.Вони найнеадекватніші.

Ну опять розговоры о петле и самоубийстве. Люди че на голову больны. Вы не о том думаете. Люди живут без рук без ног слепы глухи серьёзно больны и то эти люди живут и радуются. А вы что устроили. Было бы из-за чего лезть в петлю. У меня 22 мфо один банк сума была на начало февраля боле 330к и что дальше. Мне тоже лезть в петлю. Давайте сразу брать кредит за пару дней просрать деньги и сразу вешаться. бл да соберитесь тряпки, пишите в нацком они помогают мне списали из 330к 145к и списывают дальше будут. Ищите выход из сложившейся ситуации, да трудно но они есть. А то что вы пишите про петли это слова слабого чеголока у которого не все в порядке с головой. ОПОМНИТЕСЬ люди вы живы и это уже счастье. Живите как и жили ростите дитей ходите гулять и многое другое... Роскажите все близким о проблемах и все станет на свое место родные вас не убьют за это. А вы в петлю сразу. Я устал писать про эту тему на форуме. Ну бред полный то что вы в петлю полез те, это ещё хуже для ваших близких. ВЫХОД ЕСТЬ ИЗ ЛЮБОЙ СИТУАЦИИ. ЛЮДИ ДАЖЕ ИЗ ТОГО СВЕТА ВОЗВРАЩАЮТЬСЯ... ЖИВИТЕ И РАДУЙТЕСЬ ТОМУ ЧТО ЖИВЁТЕ

Теж найбільш переживаю за родичів і
А у вас є топ кредит,сос кредит,алекс кредит,кредитон?.Вони найнеадекватніші.
Є все крім кредитона. Плюс теж чудить,сос зробив розсилку в одноклассниках. Бо більше нігде не вспів удалила акаунти. І це десь на п'ятий день.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі