Тоже верноТа ні ,говорили норм і вона в фейзбуці є ,і дуже багато друзів .не похоже на фейк,тай звонила на мій новий номер якщо були кали то вже телефон був червоний.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже верноТа ні ,говорили норм і вона в фейзбуці є ,і дуже багато друзів .не похоже на фейк,тай звонила на мій новий номер якщо були кали то вже телефон був червоний.
ці гади з будь якого дєрьма викрутяться((Я вангую что это будет не скоро(((
Так Ви репост на петицію можете зробити чи ні?Та ні ,говорили норм і вона в фейзбуці є ,і дуже багато друзів .не похоже на фейк,тай звонила на мій новий номер якщо були кали то вже телефон був червоний.
воно то так але такі передачі стосуються кожного і так далі всеодно негативно впливають на них і в них по меншає клієнтів бо люди задумаються ,звісно нам не допоможе сильно бо ми вже влізли.Але на нашому опиту ми допоможим другим.Я вангую что это будет не скоро(((
так звісно жінка прийде і закине так як я не знаю її паролю.Я вже підписавсяТак Ви репост на петицію можете зробити чи ні?
Дякую!воно то так але такі передачі стосуються кожного і так далі всеодно негативно впливають на них і в них по меншає клієнтів бо люди задумаються ,звісно нам не допоможе сильно бо ми вже влізли.Але на нашому опиту ми допоможим другим.
так звісно жінка прийде і закине так як я не знаю її паролю.Я вже підписався
воно то так але такі передачі стосуються кожного і так далі всеодно негативно впливають на них і в них по меншає клієнтів бо люди задумаються ,звісно нам не допоможе сильно бо ми вже влізли.Але на нашому опиту ми допоможим другим.
Через декілька років, Ви будете в змозі знову взяти, або наступні покоління, треба боротися за то щоб кредитування і мікрокредити були адекватними в країні, а методи стягнення законними.
Щодо наших реалій то так, але якщо будуть зміни в бік адекватних відсоткових ставок, то кредитування необхідне країні для розвитку економіки. Але в нашій державі то повний треш. Особливо методи стягнення, за таке звонілок закривать треба, а ключі викидувать.я згіднийщо зможем но дай бог щоб ми заробляли і не брали
Админ напишет и распишет позже. Ночью.Почему Админ молчит(
Спасибо) Теперь мы за вас спокойны)Админ напишет и распишет позже. Ночью.
Я после дороги еще не пришел в себя.
Все напишу.
Ему списали долги после интервью,вот и забухал наверноеПочему Админ молчит(

Надо было успокоиться, когда Админ написал первое сообщение! Сколько можно задавать вопросы? Будет время отпишет!Спасибо) Теперь мы за вас спокойны)
и Слава Богу что жыв здоров ато думаю кто его знает к кому он поехалАдмин напишет и распишет позже. Ночью.
Я после дороги еще не пришел в себя.
Все напишу.
На свадьбу ездил к коллектору с1сЬки Лоан.Был в списке приглашенныхи Слава Богу что жыв здоров ато думаю кто его знает к кому он поехал

Как на свадьбу? У нас же в стране однополые браки запрещены.На свадьбу ездил к коллектору с1сЬки Лоан.Был в списке приглашенных![]()

Поздравляю!Когда отпразднуем?
Какая общая сума была?
А вот и фото со свадьбыНа свадьбу ездил к коллектору с1сЬки Лоан.Был в списке приглашенных![]()
можно за такие деньги хоть золотые зубы вставитьА вот и фото со свадьбы https://ostrnum.com/wp-content/uploads/2015/12/340002.jpg