Интервью на 1+1 по МФО

доброго дня.
Це буде програма гроші якщо я не помиляюся вони вийшли на мене і мою жінку .Але нажаль був відлучений і немав змоги поучастувати скинули силку на цей чат.вони напевне звязались з адміном.

Могли бы мне половину заплатить и поставить переадресацию каллов на мой адрес и мой номер :biggrin:
якби це стосувалося б тільки мене,то відала я іх с большой калакольні,а так доберуться до рідних і будуть мозок виносить,нехай буде так,бумеранг існує

доброго дня.
Це буде програма гроші якщо я не помиляюся вони вийшли на мене і мою жінку .Але нажаль був відлучений і немав змоги поучастувати скинули силку на цей чат.вони напевне звязались з адміном.
Якщо не секрет як вони на вас вийшли, що їх зацікавило?

в мої жінка є група в фейсбуку де є статі про мфо і вона активно в інших групах обсуждає про це.

списалася дівчина з 1+1 ,і ми созвонились ,виявилось що це програма гроші ,нажаль змоги поїхати не було тому скинули силку на сайт

в мої жінка є група в фейсбуку де є статі про мфо і вона активно в інших групах обсуждає про це.
Будьласка хай поділиться з усіма публікацією:

Прошу підтримати петицію Президенту України щодо Діяльності мікрофінансових організацій та фінансових (факторингових) компаній!
Не залишайтесь байдужим!

Щоб проголосувати за дану петицію, Вам потрібно зарєструватись в офіційному інтернет-представництві Президента України: Реєстрація відбувається за допомогою електронної пошти, на Вашу електронну адресу, про те що Ви зареєстровані буде надіслано листа з посиланням для підтвердження реєстрації. Підтвердження для голосування по ІПН займає 2 дні, через BankID (Приват24) миттєве голосування.
Дуже прошу всіх небайдужих підтримати цю петицію!

списалася дівчина з 1+1 ,і ми созвонились ,виявилось що це програма гроші ,нажаль змоги поїхати не було тому скинули силку на сайт
Не совсем понял.Это Админ поехал туда вместо Вас?

Ну я не уверен що це вони,можливо адмін їздив до других

Ну я не уверен що це вони,можливо адмін їздив до других
но до нас звонили саме програма гроші з 1+1

да, попросите чтобы в группе распространила

За то какая крыша будет :big_boss::triniti::ahaha:

Я думаю что лицо закрыли тряпкой,голос накачали гелием,ну и парик надели,что бы депутаты не узнали :ahaha::ahaha::ahaha:
Хеэлоуин вроде уже прошел....:rofl:
Поздравляю!Когда отпразднуем?:biggrin::drinks:
Какая общая сума была?
відсв'яткуємо коли цих чупакабр накриють і закриють,здєлаєм пір на вєсь мір

Назад
Угорі