Интервью на 1+1 по МФО

Та ні ,говорили норм і вона в фейзбуці є ,і дуже багато друзів .не похоже на фейк,тай звонила на мій новий номер якщо були кали то вже телефон був червоний.
Так Ви репост на петицію можете зробити чи ні?

Я вангую что это будет не скоро(((
воно то так але такі передачі стосуються кожного і так далі всеодно негативно впливають на них і в них по меншає клієнтів бо люди задумаються ,звісно нам не допоможе сильно бо ми вже влізли.Але на нашому опиту ми допоможим другим.

Так Ви репост на петицію можете зробити чи ні?
так звісно жінка прийде і закине так як я не знаю її паролю.Я вже підписався

воно то так але такі передачі стосуються кожного і так далі всеодно негативно впливають на них і в них по меншає клієнтів бо люди задумаються ,звісно нам не допоможе сильно бо ми вже влізли.Але на нашому опиту ми допоможим другим.

так звісно жінка прийде і закине так як я не знаю її паролю.Я вже підписався
Дякую!

Через декілька років, Ви будете в змозі знову взяти, або наступні покоління, треба боротися за то щоб кредитування і мікрокредити були адекватними в країні, а методи стягнення законними.

я згіднийщо зможем но дай бог щоб ми заробляли і не брали
Щодо наших реалій то так, але якщо будуть зміни в бік адекватних відсоткових ставок, то кредитування необхідне країні для розвитку економіки. Але в нашій державі то повний треш. Особливо методи стягнення, за таке звонілок закривать треба, а ключі викидувать.

Поздравляю!Когда отпразднуем?:biggrin::drinks:
Какая общая сума была?
На свадьбу ездил к коллектору с1сЬки Лоан.Был в списке приглашенных :lol:
А вот и фото со свадьбы
340002.jpg

Назад
Угорі