Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Не забігайте наперед. Буде ще ухвала про відкриття судового провадження і призначення дати засідання. Отримуйте позовну заяву і до когось з форумних юристів.
А сколько по времени все эти действия происходят +-? Пока откроют производство и назначат суд? Суд сразу назначают в том же месяце когда и приходит судовое производство?

Доброго всім вечора.
Порадьте, будь ласка, юриста.
ЄАПБ подали до суду.
Прийшло повідомлення про фіксацію автоматизованого розподілу справ.

Доброго всім вечора.
Порадьте, будь ласка, юриста.
ЄАПБ подали до суду.
Прийшло повідомлення про фіксацію автоматизованого розподілу справ.
Вкладка "Юристи" в шапці форуму.
В них усіх є досвід з ЄАПБ, тому обирати лишень вам.
Почитайте їхні теми де вони викладають свої справи по шарагам, зокрема по європейській агенції.
Успіхів вам у захисті.

Здравствуйте. Подали в суд по 4 договорам объеденив в один позов.но суд отказал им в слушании так как оплачен один судовый сбор а надо за 4 оплатить.и ненадали доказательства что были перечислены деньги.суд дал 10 дней что б доплатить судовый сбор и предоставить доказательства перечисления денег.как быть в этой ситуации.дальнейшие действия

Здравствуйте. Подали в суд по 4 договорам объеденив в один позов.но суд отказал им в слушании так как оплачен один судовый сбор а надо за 4 оплатить.и ненадали доказательства что были перечислены деньги.суд дал 10 дней что б доплатить судовый сбор и предоставить доказательства перечисления денег.как быть в этой ситуации.дальнейшие действия
Доброго ранку.
А які у вас можуть бути дії?
Справи поки що немає. Коли відкриють провадження, ви маєте отримати копію позову.
От тоді вже потрібна буде вам допомога фахівця.

Доброго ранку.
А які у вас можуть бути дії?
Справи поки що немає. Коли відкриють провадження, ви маєте отримати копію позову.
От тоді вже потрібна буде вам допомога фахівця.
А может быть что недоплатят сбор и ненададут доказательства перечисления денег

Доброго вечора всім.
А підкажіть, будь ласка, зараз статус справи «призначено склад суду», але в ЕС і Дії немає документів по справі. В який термін вони можуть зʼявитись? Боюсь не пропустити термін.
І ще питання: скільки загалом тривають такі справи? Місяць, два? І чи є варіант, щоб «потягнути час»?

Доброго вечора всім.
А підкажіть, будь ласка, зараз статус справи «призначено склад суду», але в ЕС і Дії немає документів по справі.
Доброго вечора. Це означає що в суд надійшли документи і секретаріат їх прийняв.
В який термін вони можуть зʼявитись?
З ким?
Ніхто не буде ні з ким зв"язуватись.
В ідеалі вам пришлють копію документів (позова)...
Боюсь не пропустити термін.
Не пропустите. У вас є законне право на відзив від дати отримання доків. Від цього і плясатимете
І ще питання: скільки загалом тривають такі справи? Місяць, два? І чи є варіант, щоб «потягнути час»?
По різному.
Як вони кажуть "від завантаженості судів"))
В мене одна була ( просте знесення в райсуді ) де 5 разів переноси були))

Доброго вечора. Це означає що в суд надійшли документи і секретаріат їх прийняв.

З ким?
Ніхто не буде ні з ким зв"язуватись.
В ідеалі вам пришлють копію документів (позова)...

Не пропустите. У вас є законне право на відзив від дати отримання доків. Від цього і плясатимете

По різному.
Як вони кажуть "від завантаженості судів"))
В мене одна була ( просте знесення в райсуді ) де 5 разів переноси були))
Ні ні, не «звʼязуватись». Я мала на увазі, коли документи можуть зʼявитись онлайн.

Поясню на рахунок «потягнути час».
В мене позов на 76 000 по двом договорам. Я дзвонила в єапб, мені запропонували 56 000. Звісно, то захмарні кошти, яких я не маю.
Я хочу заплатити тіло +% до прострочки і сплатити це без виконавця, тому що ніяк не можна допустити блокування рахунків. А для цього мені треба 3 місяці, щоб відкласти необхідну суму.

Назад
Угорі