Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

В электронном суде статус "призначено склад суду" Сколько у меня времени на поиск юриста? Я не понял как в этом эл.суде скачать документы по делу, не вижу сколько просят и когда сам суд

В электронном суде статус "призначено склад суду" Сколько у меня времени на поиск юриста? Я не понял как в этом эл.суде скачать документы по делу, не вижу сколько просят и когда сам суд
чекаєте "Ухвала про відкриття провадження у справі" .
Якщо там не буде документів, або їх не надішлють поштою, то створюєте "Заява про дистанційне ознайомлення з матеріалами справи та надання електронної копії матеріалів на електронну адресу".
Ось як будуть документи то у вас 15 днів на написання відзиву і пошук юриста

В электронном суде статус "призначено склад суду"
Так. Авторозподіл суддів. Наступним призначать попереднє слухання і надішлють вам документи.
Сколько у меня времени на поиск юриста?
У вас 15 днів щоб написати відзив на позов з дня отримання документів
Я не понял как в этом эл.суде скачать документы по делу, не вижу сколько просят и когда сам суд
Ще не завантажили. Можуть і взагалі не завантажити.
Зазвичай надсилають поштою на адресу реєстрації.

чекаєте "Ухвала про відкриття провадження у справі" .
Це якщо нема ел суду,або коли позовну отримали від позивача Укрпоштою
При наявності кабінету в ел суді дата завантаження справи є датою,від якої починається термін 15 днів. Якщо нема позовної,пишеться клопотання про подовження терміну на подачу відзива

Останнє редагування:
Добрый день продали майкредит им тело 6 с процентами 21 чего ожидать можно ли с ними договорится?

Це якщо нема ел суду.
При наявності кабінету в ел суді дата завантаження справи є датою,від якої починається термін 15 днів. Якщо нема позовної,пишеться клопотання про подовження терміну на подачу відзива
Одночасно учасникам справи роз’яснюється наступне. Відповідач не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та доданих до неї документів, має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу копію відзиву та доданих до нього документів.

Сашкаааа, таке пишуть в ухвалах по шаблону,але при наявності ел суду трішки по іншому.
На те і дається 15 днів щоб відповідач ознайомився з позовною.А способів є декілька

Доброго вечора
Допоможіть мені будь ласка у вирішення питання, у літку брав кредит в clickcredit, не оплачував після того виїхав за кордон, тепер захожу а мені пише шо мій кредит переданий в європейську агенцію з повернення боргів, підкажіть що зі мною буде

Доброго вечора
Допоможіть мені будь ласка у вирішення питання, у літку брав кредит в clickcredit, не оплачував після того виїхав за кордон, тепер захожу а мені пише шо мій кредит переданий в європейську агенцію з повернення боргів, підкажіть що зі мною буде
Ну шо, шо... Мониторьте Судову Владу. Проверьте подали или нет на суд. Все что они могут — это здесь, не за границей. А именно: суд, блокировка украинских счетов, арест имущества (паи, квартиры и тд.), ну и реализация этого имущества в счёт погашения долга по исполнительному производству. Но все это — только после суда, и только вашего имущества. Если подали в суд — обращайтесь к юристам с форума. У них неплохая практика с выигрышами по ЕАПБ. Если нет — ждите. Могут и что нормальное предложить. А нет — так суд. Он либо избавит от них, либо зафиксирует сумму. Больше она расти не будет. Со временем выплатите.

Ну шо, шо... Мониторьте Судову Владу. Проверьте подали или нет на суд. Все что они могут — это здесь, не за границей. А именно: суд, блокировка украинских счетов, арест имущества (паи, квартиры и тд.), ну и реализация этого имущества в счёт погашения долга по исполнительному производству. Но все это — только после суда, и только вашего имущества. Если подали в суд — обращайтесь к юристам с форума. У них неплохая практика с выигрышами по ЕАПБ. Если нет — ждите. Могут и что нормальное предложить. А нет — так суд. Он либо избавит от них, либо зафиксирует сумму. Больше она расти не будет. Со временем выплатите.
А після їх програшу можуть ще раз подати на суд ,окрім апеляції?

Через місяць рішення вступить в силу. Візьмуть виконавчий лист і передадуть приватному виконавцю, який відкриє провадження.
Він перевірить вас на наявність рухомого/нерухомого майна, джерел прибутку і рахунків в банку.
Накладуть арешт на майно, якщо воно є. Арештують рахунки. Якщо на них будуть кошти, можуть списати в рахунок суми по виконавчому.
Щось такого плану.
А якщо є офіційний дохід,заробітня плата то будуть знімати все з карточки повністю чи тільки 20% від заробітної плати?

А якщо є офіційний дохід,заробітня плата то будуть знімати все з карточки повністю чи тільки 20% від заробітної плати?
Списання з карточки і її арешт і списання 20% з офіційного доходу - різні види стягнення.
На карточку заходить вам зп вже після відрахування податків і 20% по виконавчому документу.
А от далі все залежить від виконавця. Захоче списати - може. Бо на карті то вже не ваше ЗП а ваші особисті кошти, тому елементарно спише якщо та картка буде під арештом. Проте цього все ж таки можно уникнути якщо доказати виконавцю що це зарплатний рахунок.
За умови що на нього більше окрім зарплатні тривалий термін нічого не надходило.

Списання з карточки і її арешт і списання 20% з офіційного доходу - різні види стягнення.
На карточку заходить вам зп вже після відрахування податків і 20% по виконавчому документу.
А от далі все залежить від виконавця. Захоче списати - може. Бо на карті то вже не ваше ЗП а ваші особисті кошти, тому елементарно спише якщо та картка буде під арештом. Проте цього все ж таки можно уникнути якщо доказати виконавцю що це зарплатний рахунок.
За умови що на нього більше окрім зарплатні тривалий термін нічого не надходило.
Зрозуміло...а підкажіть якщо на цей рахунок зробити в банку заяву щоб з нього знімати 2 мін зарплатні тоді виконавець не зможе вже знімати скільки захоче?

Назад
Угорі