Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Зрозуміло...а підкажіть якщо на цей рахунок зробити в банку заяву щоб з нього знімати 2 мін зарплатні тоді виконавець не зможе вже знімати скільки захоче?
Не зможе в межах 14200, якщо припустим буде 16000, то 1800 зможе списати.

А ще можливо знаєте..лист про списання з рахунку коштів прийде безпосередньо по місцю роботи чи в загальну бухгалтерію? Бо там де я працюю бухгалтерія одна на декілька закладів
І чи можна вже писати таку заяву в банку чи потрібно дочекатись коли виконавець зробить виконавчий нопис

А ще можливо знаєте..лист про списання з рахунку коштів прийде безпосередньо по місцю роботи чи в загальну бухгалтерію? Бо там де я працюю бухгалтерія одна на декілька закладів

І чи можна вже писати таку заяву в банку чи потрібно дочекатись коли виконавець зробить виконавчий нопис
ви цю заяву пишите виконавцю і він направляє в банк постанову, щоб вони вам дві мінімалки розблокували.
І він не робить ніякого виконавчого напису

Лист прийде за місцем роботи у бухгалтерію.
Виконавець написи не робить. Він відкриває виконавче провадження.
Видатковий рахунок визначається виконавцем. Нема провадження - нема рахунку.

Суд не прислали позовну заяву, провадження открыто 18.11.24, заседание на 17.02.2025, на заяву про отримання материалов справи не реагирует суд (в Эл. суде статус "зареестровано") как действовать? Юристу нужны документы

Суд не прислали позовну заяву, провадження открыто 18.11.24, заседание на 17.02.2025, на заяву про отримання материалов справи не реагирует суд (в Эл. суде статус "зареестровано") как действовать? Юристу нужны документы
Пишіть заяву на голову суду про розслідування випадку не завантаження позову в ел суд. Завантажуйте в ел суд і в заяві вкажіть свій емейл з приписом щоб надали відповідь про виконану роботу.
В ел суді є розділ заяви . Обираєте створити,пишете своїми словами і завантажуєте. А система підтягне всі Ваші дані і заява потрапить куди потрібно

Прийшло повідомлення що призначено склад суду.як дізнатися на коли призначене засідання і як діяти дальше

Прийшло повідомлення що призначено склад суду.як дізнатися на коли призначене засідання і як діяти дальше
Наступний крок це винесення ухвали про відкриття провадження по справі. Ухвалу виносить суддя,який призначений в складі суду.
Потім призначається дата першого засідання.

Не забігайте наперед. Буде ще ухвала про відкриття судового провадження і призначення дати засідання. Отримуйте позовну заяву і до когось з форумних юристів.

Не забігайте наперед. Буде ще ухвала про відкриття судового провадження і призначення дати засідання. Отримуйте позовну заяву і до когось з форумних юристів.
Дякую
А якщо працю в усзн державна служба. Це якось може позначитися на роботі

Останнє редагування:
Можливо,але приємно що районний суд не ухвалює все підряд
Судья в моем первом деле видать получила по шапке после выигранной мной апелляции и теперь тоже без защиты выносит справедливые решения. Так нарарабатывается практика. Чем больше мы будем защищаться в суде, тем легче тем, кто будет после нас. Если будет апелляция я бы подключила юриста и подала бы отзыв все же.

Судья в моем первом деле видать получила по шапке после выигранной мной апелляции и теперь тоже без защиты выносит справедливые решения. Так нарарабатывается практика. Чем больше мы будем защищаться в суде, тем легче тем, кто будет после нас. Если будет апелляция я бы подключила юриста и подала бы отзыв все же.
Ну я теж так думаю що на апеляції потрібно буде захищатись але поки не подали,ще 2 тижня можуть ну сподіваюся на краще

Ну я теж так думаю що на апеляції потрібно буде захищатись але поки не подали,ще 2 тижня можуть ну сподіваюся на краще
у меня сейчас будет с ними апеляция, теперь собираю деньги..((

Я також ззахищалася в суді і була апеляція але на жаль вони все вийграли і тепер відкрили провадження і така ось історія

Лишним не будет, тем более такая сумма на кону

Завтра з ними суд на суд не планую їти що від них чекати первий раз в такій ситуації?

Завтра з ними суд на суд не планую їти що від них чекати первий раз в такій ситуації?
З ймовірністю 99% присудять все що в позовних вимогах.
Далі передадуть на виконавчу. Ті доплюсують 10% + за вчинення виконавчих дій (500-1000грн)
І будуть стягувати. Арештують всі рахунки і майно якщо таке є.
Це "вкратце"... більш детально на форумі стопісят тисяч постів.

Назад
Угорі