Єгроші за тіло. Можливо закрити кредит?

О так, мене ці промінвести довели до сказу. Тупі. На всю голову. Кажу - пишу, закрию за тіло + 1 тис бо їду за кордон мінімум на рік. Кажу- шукайте мене тоді. Вони мені - ми будемо дзвонити родичам. Так немає в мене родичів- тільки дитина і колишній. Дитина їде зі мною, на колишнього пофіг. Чесно, в мене хороша робота з’явилася, але ті зарази крові попили, що крім тіла, нічого не хочеться платити.
Як я вас розумію. А ви їм і не платіть нічого крім тіла. Можете написати їм в телеграм що хочете закрити за тіло і стояти на свому докінця, так і пишіть після вашого терору більше ніж за тіло не погоджусь. Я так з ними робив, бо після того що вони робили то не інакше ніж за тіло. Переписка була довгою але я їм відправив скріни що їхні ****** відправляли то думку змінили відразу.

Доброго дня, в мене є кредит в єгроші, хочу закрити за тіло, вони мені нарахували нереальні відсотки. Подзвонила щоб домовитись, не хочуть. Ще треба почекати, чи вони не підуть на такі уступки?
Кому вдавалося закрити єгроша за тіло?
В мене 4ий місяць просрочки пішов.зараз пропонують тіло+10%
До цього десь з 45-60день був треш обзвін по всій телефонній книзі доки не написав скаргу в нбу.

В мене 4ий місяць просрочки пішов.зараз пропонують тіло+10%
До цього десь з 45-60день був треш обзвін по всій телефонній книзі доки не написав скаргу в нбу.
А до цього ?
Бо обіцяю що внесу в пʼятницю
Але грошей немає
То думаю що будуть робити

А до цього ?
Але грошей немає
truecaller в допомогу, як не крутіть - комусь будуть дзвонити.
Особисто мені ніхто не жаліється що їм телефонують, все моїй мамі, мов я у неї такий-сякий кредит винен.
Але мені фіолетово, на роботу поки не дзвонили, поки тільки смс з акціями списання від кредитпромінв, пішли на пониження, думаю скоро будет за тіло) зараз 53 день просрочки

А до цього ?
Але грошей немає
у мене один раз у них близько місяця була прострочка і не телефонували нікому, тільки мені майже кожен день, а я обіцяла що скоро внесу.
а наступний раз на 4-й день прострочки почали обзванюти всих, кого знайшли. хоча я обіцяла, що саме в цей день і буде оплата

Мне через полтора месяца предложили за тело, а я им предложила тело разбить на части...не захотели...значит ничего платить не буду?

Доброго дня, в мене є кредит в єгроші, хочу закрити за тіло, вони мені нарахували нереальні відсотки. Подзвонила щоб домовитись, не хочуть. Ще треба почекати, чи вони не підуть на такі уступки?
Кому вдавалося закрити єгроша за тіло?
Я спочатку ставився до них як до усіх мфо , потом почали грубити , батькам теж , я написав скаргу в НБУ , но мені це нічого не дало , і прийняв рішення заплатити , бо для мене це був жах
А в мене була друга історія, создали бесіду з сусідами написали дослрвна шо я хвора і збираю гроши, я перелякана закрила в них перший борг - тому що на наступний день про скидку написали. Але тупо погрози не закінчились. Я заплуталась, перекредитувалась. Кредити є ще в манівео, досі не закрила, був ще в містеркеш.

Так вот і не зрозуміло яке мфо , якщо не одне, я теж сумніваюся, що є воші пишуть погрози з 066 телефон був , і вони можуть одночасно і тоді дурдом , я пережила це все, і кожен зможе.

А в мене була друга історія, создали бесіду з сусідами написали дослрвна шо я хвора і збираю гроши, я перелякана закрила в них перший борг - тому що на наступний день про скидку написали. Але тупо погрози не закінчились. Я заплуталась, перекредитувалась. Кредити є ще в манівео, досі не закрила, був ще в містеркеш.
Доброго вечора, а вони групи в вайбері створили?

Якщо групи то точно не е гроші , чи це від придурка менеджера залежить .

Ну я манівео вчора закрив , через Талліон спустив 380 днів прострочений

Доброго вечора, а вони групи в вайбері створили?
евошики мені групи не робили, але після того як я відмовилась закрити на умовах цих гнид (кредит 8000 пропонували закрити за 12000) я подала скаргу них подала до нбу, де вказала що сума реально велика, після чого ці гниди перестали взагалі йти на поступки, в цих імбіцилів буда одна відповідь типа сума нарахована по закону і вони мають право закривати саме за повну суму!!!! Був таких терор мені родичам, дійшло навіть до начальника батька, що я просто вже не витримала і закрила всю суму, тому що від цих хворих можна чекати на все. У кого було таке після скарги?????

Більше місяця просрочки тіло 20к, хочуть розкатати на 61 к, при цьому то вони уже 110 к списали ???. Сьогодні написали мені в вайбер, що якщо не внесу хочаб 1к, то вони продадуть договір, я написала їм щоб подивилися на тіло, відсотки, пролонгацію яка в мене була разок і зрозуміли що я нічого вносити не буду так що можете продавати. Знаю, що продадуть отбитим, але і євошики не подарунок, кому не платити не бачу різниці.

Більше місяця просрочки тіло 20к, хочуть розкатати на 61 к, при цьому то вони уже 110 к списали ???. Сьогодні написали мені в вайбер, що якщо не внесу хочаб 1к, то вони продадуть договір, я написала їм щоб подивилися на тіло, відсотки, пролонгацію яка в мене була разок і зрозуміли що я нічого вносити не буду так що можете продавати. Знаю, що продадуть отбитим, але і євошики не подарунок, кому не платити не бачу різниці.
А це що за такі чудні відсотки? за місяць 150к ???

Вкладення

• Screenshot_2023-08-10-13-57-27-164_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-08-10-13-57-27-164_com.android.chrome.webp
    19.2 Кб · Перегляди: 126
Ага, хоча я не знаю, що там у мене та касса хоче, но вона сидить тихо, тільки пише що договір порушила, но менеджер євоші пішов гратися в мовчанку)))
Могут в суд пойти, уже были случаи через 3 месяца шли, ничего не предлагая даже...

Могут в суд пойти, уже были случаи через 3 месяца шли, ничего не предлагая даже...
Ну то добре, хай ідуть, я буду захищатися, але таких сум вони від мене не побачать, може хоч на суді вони розкажуть звідки за місяць така сума взялася))) Бо в договорі чітко написано на срок 30 днів, орієнтована вартість кредиту 33к, а не оце що вони хочуть.

Назад
Угорі