• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Єгроші за тіло. Можливо закрити кредит?

Ну то добре, хай ідуть, я буду захищатися, але таких сум вони від мене не побачать, може хоч на суді вони розкажуть звідки за місяць така сума взялася))) Бо в договорі чітко написано на срок 30 днів, орієнтована вартість кредиту 33к, а не оце що вони хочуть.
У вас в кассе договор на 30 дней?

Продали євоші цим кредитпромам, завтра буде у мене цікавий день)

А якщо я не знаю дати коли мене продали кредитпромам, можу написати їм листа з пропозицією закрити тіло? Може вони й смс присилали, але сімки не маю тієї. Бо відсотки з єгрошей там х3, звісно платити це не збираюсь. Так само з манівео, які таліонам віддали - є сенс мейл відправити?

А якщо я не знаю дати коли мене продали кредитпромам, можу написати їм листа з пропозицією закрити тіло? Може вони й смс присилали, але сімки не маю тієї. Бо відсотки з єгрошей там х3, звісно платити це не збираюсь. Так само з манівео, які таліонам віддали - є сенс мейл відправити?
Лучше самому ничего не писать, особенно если срок просрочки небольшой. Ждите они сами вам напишут.

Не соглашусь.
Ещё до сообщения о передаче долга кпи они мне в вайбер маты с угрозами писали.
А потом смс пришла о передаче кпи.
Прошёл месяц и начали звонить ночью.
Поэтому в принципе евоши самые уродские. Хрен че дождутся с таким отношением к людям.
Гойда не платить им ни копейки! Пускай закроются и исчезнут
А если в суд подадуть ?

Мене є гроші продали через місяць кредитпромінвесту, а ті після одної смс продали технофінансу. Технофінанс одразу запропонували тіло, та ще й розбили на декілька платежів.
А є гроші неадеквати повні, в мене домовитись не вийшло абсолютно. Вони вимагають все з відсотками, та ще й дзвонили всім підряд

Назад
Угорі