Є Гроші обдурили. Обіцяли самі, що закриють за тіло + 11 тис, їм оплатили те що вони запропрнували

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 1K
Саме так! Сплатила через терор оточенню! Яке вони зробили за день!
Ви унікальна людина! Навіщо було створювати купу тем, просити в людей поради, якщо Ви всеодно заплатили баснословні кошти, яких не отримували :facepalm:

Ви унікальна людина! Навіщо було створювати купу тем, просити в людей поради, якщо Ви всеодно заплатили баснословні кошти, яких не отримували :facepalm:
а хто вам сказав, що ця людина хоч щось заплатила?))

Ну уважаемаемая в 32 я уже "нагибал" дядек которые мне в бати годились.... Так это же не значит что не мог "почудить"... Может потому чо "универ" закончил/окончил в 23 года?
Ну, вы же мужчина, вам можно и нагибать, я в 23 поступила в университет, 6 лет училась,ботала, потом 3 года интернатуры, работа, декрет+ работа. Вот так и живём

Все просто. Перше кохання 17 років (він же і нинішній), потім на паузі було спілкування, але він з голови не виходив, в 19 почала зустр з іншим, в 21 почали з ним жити. В 22 припинили сумісне проживання, іноді за його ініціативою спілкувались. В 25 зявляється той хто перше кохання - просто спілкування через обставини його. Я розуміла,що там поки що нічого серйозного бути не може, через три місяці раптово починаю зустрічатись і схожусь с колишнім чоловіком з ким була сім'я - все швидко закрутилось, а з цим колишнім першим коханням іноді таємно спілкувалась - не могла я його забути. Чоловік пити почав, і все зробилт щоб в армію служити не йщов, я в 2022 народила ще. Тяжко- туго але якось жилось. До колишнього гроші завжди були як я була сама. І тут бац ні з того ні з сього в 27 років зявляється першк кохання і починає всім обявлятись шо ми ж спвлкувались весь цей час - обирай. Від того життя сумісного з тим що пив я заморилась, я від нього пішла, а він пішов відразу в армію. І цей теж я на нього понадіялась, а воно все склалось важче.... добре, що хоч той зник з горизонтів з яким я першим жила, бо він мені і в 2024 наярював з окупації. Мені ще до того всього його не хватало.
Так і виходе в цілому каруселі 12 років.
Але той період коли я розірвала з колишнім в 18 році і не хотіла ніяких відносин, жила для себе, робила - був найстабільніший в плані фінансів.
Я ж кажу, Ви унікальна людина, я думав у мене качелі починаючи з 2019 року, але ніц, я в порівнянні з Вами дитина, хоч мені й 34 роки :oops:

а хто вам сказав, що ця людина хоч щось заплатила?))
Вона сама написала)

Ага, это вы еще не слышали как тот первый с которым я жила со своей бабушкой в 2024 звал меня, и ребенка моего в Мариуполь жить к себе. И бабушка его на фоне кричит
"Маша, приезжай сюда. Жить есть где - у нас все три квартиры уцелели"
Заживем просто 🤯🤯🤯🤯
Дааа....там еще и бабке на орехи досталось.... пока еще внуков нету....но храни меня господь....

Я не хочу это слышать и знать. У каждого своя жизнь, своя история, свой опыт и своё " грязное бельё" в шкафу. Могу только пожелать удачи в решении всех ваших проблем
Вы мне напомнили моего бывшего начальника...." капитан я не желаю ничего слушать! А тем более видеть эту похабщину! Оставте материалы на столе и можете быть свободны!" Но..." Ни каких нахрен Но!"

Останнє редагування:
Вы мне напомнили моего бывшего начальника...." капитан я не желаю ничего слушать! А тем более видеть эту похабщину! Оставте материалы на столе и можете быть свободны!" Но..." Ни каких нахрен Но!"
Да-да-да, и так тоже могу:весело:Мы хирурги, люди тоже со своими приколами, но чужие проблемы мало волнуют, тут бы со своими разгрестись

А кто по специализации если не большой секрет?
Написала. Специализация хирургия, а если уж осень точно ЛОР-врач, только тсссссс, это сЮкрет

Да-да-да, и так тоже могу:весело:Мы хирурги, люди тоже со своими приколами, но чужие проблемы мало волнуют, тут бы со своими разгрестись

Написала. Специализация хирургия, а если уж осень точно ЛОР-врач, только тсссссс, это сЮкрет
Хорошая специализация и нужная! На "кусок хлеба" всегда должны заработать. У меня сестрички тоже медики! Сашка-педиатр, а Ленка.... паталогоанатом... все не мог понять на х.... но хоть по работе есть с кем по.....говорить.

Хорошая специализация и нужная! На "кусок хлеба" всегда должны заработать. У меня сестрички тоже медики! Сашка-педиатр, а Ленка.... паталогоанатом... все не мог понять на х.... но хоть по работе есть с кем по.....говорить.
Заработать можно. Но это не помешало влезть в д*рьмо с мфошками:dash1:
У меня родная сестра эксперт-креминалист

Те що запропонували, вони казали і мені, і двум контактним особам, закриють за тіло + 11 тис . Їм оплатили, скинули квитанцію, а вони тепер мутять, що не так - дайте ще купу документів, хоча раніше не просили і тоді не сплатите відсотки. Хоча самі фіксували домовленність на ту суму, яку було оплачено. Як діяти?
То ще та контора, закрив давно але маю заборгованость в bit capital, вони мене вже через work ua знайшли, пропонують роботу в компанії))

Є Гроші передали Кредитпромінвесту - закрив за тіло + 2600 з яких 600 за час місяць який дали. Перед цим відправили гаранійний лист. Вроді закрив сьогодні, тож на один гємор менше.

Все ж таки закрили! Не знаю чому - може тому що приват банк повернув їм назад заморожені 16 тис, а вони якраз їх хотіли як відсотки!
Але неочікувано для мене закрили кредит і я попросила заблокувати кабінет

Назад
Угорі