Все просто. Перше кохання 17 років (він же і нинішній), потім на паузі було спілкування, але він з голови не виходив, в 19 почала зустр з іншим, в 21 почали з ним жити. В 22 припинили сумісне проживання, іноді за його ініціативою спілкувались. В 25 зявляється той хто перше кохання - просто спілкування через обставини його. Я розуміла,що там поки що нічого серйозного бути не може, через три місяці раптово починаю зустрічатись і схожусь с колишнім чоловіком з ким була сім'я - все швидко закрутилось, а з цим колишнім першим коханням іноді таємно спілкувалась - не могла я його забути. Чоловік пити почав, і все зробилт щоб в армію служити не йщов, я в 2022 народила ще. Тяжко- туго але якось жилось. До колишнього гроші завжди були як я була сама. І тут бац ні з того ні з сього в 27 років зявляється першк кохання і починає всім обявлятись шо ми ж спвлкувались весь цей час - обирай. Від того життя сумісного з тим що пив я заморилась, я від нього пішла, а він пішов відразу в армію. І цей теж я на нього понадіялась, а воно все склалось важче.... добре, що хоч той зник з горизонтів з яким я першим жила, бо він мені і в 2024 наярював з окупації. Мені ще до того всього його не хватало.
Так і виходе в цілому каруселі 12 років.
Але той період коли я розірвала з колишнім в 18 році і не хотіла ніяких відносин, жила для себе, робила - був найстабільніший в плані фінансів.