Є такі хто двічі в одну ріку ?

• Автор теми Автор теми Lika.ar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 3K

Lika.ar

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
18
Бали
283
Lika.ar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Рік страждань всієї сім'ї, позичок, майже вилізла з ями і ось я знову тут і знову понесло на кредити..все як у тумані, це наче якийсь наркотик. Слава богу що хоч не всі дають... Але кредит каса, манивео и решта
самих безпощадних мдали... нічого людей життя не вчить, тупо спустошення жахливе. Завтра знов починається "веселье"... Я одна така шизонута ?

Рік страждань всієї сім'ї, позичок, майже вилізла з ями і ось я знову тут і знову понесло на кредити..все як у тумані, це наче якийсь наркотик. Слава богу що хоч не всі дають... Але кредит каса, манивео и решта
самих безпощадних мдали... нічого людей життя не вчить, тупо спустошення жахливе. Завтра знов починається "веселье"... Я одна така шизонута ?
Ні,.
.видихніть..

Кредитомания.... Что тут зделаешь.
Одна радость
Вы не одна нас много.:diska4:

Было 7 лет назад,но влажу из за без выходки!и не продлеваю ни чего чисто тело кредита со временем отдаю или не отдаю :crazy:

Я 3 раза так попадал,4 й был уже в мою пользу)))))

Знаете вот единственное что я никогда не сделаю , не обращусь опять в МФО. Это помойная яма. Как вам дают после просрочек?

Минулого року у мене було 9 МФО, які я повністю закрив. Але вже у 2019 знову вліз в цю дупу, вже з набагато більшою кількістю шараг. Але тепер нічого не віддаю і звісно більше не візьму. Хоча б тому, що ніхто не дасть)))

Вы уже взяли вновь или собираетесь только ?
Так. ті що самі безпринципні мфо дали...отямилась, дивлюсь а вже знов 50 тисяч боргів, навіть емоцій нема ніяких з цього приводу. Лише батькам своїм незаздрю, вони ледве минулий раз пережили. Тепер знов починати все спочатку .
Минулого року у мене було 9 МФО, які я повністю закрив. Але вже у 2019 знову вліз в цю дупу, вже з набагато більшою кількістю шараг. Але тепер нічого не віддаю і звісно більше не візьму. Хоча б тому, що ніхто не дасть)))
Аналогічно. Тепер у мене деякі тіла прострочок одного такі ж самі як минулого року сума п'ятьох

:facepalm: ничему жизнь не учит...
Я тоже так делал, но когда я так делал, у меня не было под рукой подобного форума. Зашел как-то на один, чтобы совет получить, а получил несколько фраз типа "набрался кредитов - разгребай", "оплачивай услуги юристам и возможно будет тебе счастье".

Знаете вот единственное что я никогда не сделаю , не обращусь опять в МФО. Это помойная яма. Как вам дают после просрочек?
Так я ж кажу що не дають вже. Дали найбільші і найжорсткіші. Спочатку здається що все, ні ногою, а потім страх зникає поступово

У меня 3 года назад был один манивео, выплатила, перезанимала у знакомых. Теперь снова в кредитах, как дворняга в блохах. Надеюсь хоть 5 лет, никто не даст. :yes2:

Так я ж кажу що не дають вже. Дали найбільші і найжорсткіші. Спочатку здається що все, ні ногою, а потім страх зникає поступово
Честно сказать тут дело не в страхе. Дело в осознании , что из-за тебя страдает окружение.

Хотя у меня почти все воспринимают адекватно. Но все равно неприятно

:facepalm: ничему жизнь не учит...
Я тоже так делал, но когда я так делал, у меня не было под рукой подобного форума. Зашел как-то на один, чтобы совет получить, а получил несколько фраз типа "набрался кредитов - разгребай", "оплачивай услуги юристам и возможно будет тебе счастье".
Та вже доведеться розгрібати і починати все спочатку :(

У меня 3 года назад был один манивео, выплатила, перезанимала у знакомых. Теперь снова в кредитах, как дворняга в блохах. Надеюсь хоть 5 лет, никто не даст. :yes2:
Та я вже радію з того що хоча б ніхто заявки вже не одобрює .. простіше позичити в знайомих вже

Назад
Угорі