Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Не хочеться окремої теми створювати, хотів запитати, чи є якийсь банк, який ну хоча би з імовірністю 90% , не торкнеться ВВ якщо воно є?

Можливо якийсь з цих непопулярних, таких як Ізі бан, Альянс, або Ідеа.
У мене штраф був, подали на виконавчу, заблокували майже всі картки, но Пумб жив)

У мене зараз така ситуація, що майже всі кредити пропонують тіло, але зараз немає бажання їх закривати. Закрив бітів за 1.5 тіла, бо вже понеслось по одногрупникам і людям яких я не бачив по 3-4 роки.

У мене штраф був, подали на виконавчу, заблокували майже всі картки, но Пумб жив)

У мене зараз така ситуація, що майже всі кредити пропонують тіло, але зараз немає бажання їх закривати. Закрив бітів за 1.5 тіла, бо вже понеслось по одногрупникам і людям яких я не бачив по 3-4 роки.
Зрозуміло. Поки, що до ВВ не доходить, каштан про якого писав вище прислали повідомлення на емейл, щоб домовлятися врегульовати в досудовому порядку, хоча заява в суд вже подана. Тому подивимся, чи ми домовимся

Те, що писав вище про "каштан кредит" я трохи не правильно подивився. За тіло 3500 хочуть 27000, сьогодні з ними списувався, казали за 12 тільки можуть закрити.
Ну я відмовив, сказав такі кошти я їм платити не буду.

Тож настав час попрацювати з адвокатом.

Доброго дня. А яке у вас тіло і протермінування? Бо теж є вони, протермінування десь пів року, передали в Бюро Кредитного Стягнення, але поки тиша.
15 тис., рік прострочка.

Був у Укр кредит борг, потім якийсь Фактор, тепер Дебтфорд.

Я писав і їм конкретно, що можу закрити за тіло, але вони ні в яку. Ну як хочуть

...Сказочные.
Ну а что поделать если там сидит ишак, у которого весь сценарий прописан и заучен, и которого контролируют такие же ишаки... сомневаюсь что нормальный человек там надолго задержится, выполнять такую тупую работу, которая прописана по шаблону, который давно уже разорван в клочья и по этому шаблону успех добиться денег от должника с просрочкой в несколько месяцев никак нельзя... зато конечно лучше продать факторингу за 2копейки такой договор, а они за тело в 1й же день (у меня так было несколько раз, ещё и на части соглашались с радостью) согласятся... ещё и смайлик 👍👍👍 поставят после оплаты.

Я думаю, что нормальный человек туда даже не пойдет
Тоже так думаю, но кто-то думает что ненормально на заводе у станка стоять смену, вот и идут. Но как они потом спят спокойно... Совесть то должна быть

Тоже так думаю, но кто-то думает что ненормально на заводе у станка стоять смену, вот и идут. Но как они потом спят спокойно... Совесть то должна быть
Сейчас на заводах, которые ещё работают, опасно втройне... Но есть много других вариантов. Да в конце концов: новая почта, рестораны/кафе, дорслужба и т.д, фриланс и 1000 ещё.
Поэтому я не могу понять, как можно идти на такую бл*дскую работу...🤷

нету мозгов, нет и совести, ну как то так...
Это уже инвалид... получается там одни инвалиды сидят.

Сейчас на заводах, которые ещё работают, опасно втройне... Но есть много других вариантов. Да в конце концов: новая почта, рестораны/кафе, дорслужба и т.д, фриланс и 1000 ещё.
Поэтому я не могу понять, как можно идти на такую бл*дскую работу...🤷
Ну завод это просто обобщение, чтоб не перечислять всю физ работу... и да, сейчас не то что раньше, заработать можно вариантов много причём в военное время, что вообще поражает... удаленка за ноутбуком... та вообще много чего. Но идти звонилкой... это выбор конечно мне не понятный досихпор!

Ще один плюс у в копілочку.

Закрив EazyCash за тіло. Було продано КредитБоргСолюшен часто висилали пропозицію тіло +50%, все таки зламав їх закрив так як має бути.

Ще один плюс у в копілочку.

Закрив EazyCash за тіло. Було продано КредитБоргСолюшен часто висилали пропозицію тіло +50%, все таки зламав їх закрив так як має бути.
вітаю, тільки не знав, що КредитБоргСолюшен ще й купляє договори

Назад
Угорі