Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
вітаю, тільки не знав, що КредитБоргСолюшен ще й купляє договори
Ну по ходу так, але це один тільки в них був. Саме більше в мене в Дебтфорд - 3 кредити, інші по 2 по 1.

Оооо в мене теж ці шараги, і теж Кредит Каса їм мене передала. Ще не спілкувалась толком. Якийсь ***** дзвонив:ahaha:, я була не в настрої, тому розмови в нас не вийшло
Та з ними і в настрої, все в них зводиться до одного "мені фіксувати відмову від оплати"? )))
Вам багато нарахували?

Привіт, форумчани. Отже деяка інформація останніх днів.
Ситуація з каштан кредит, які подали до суду якби не хотілося, але заплатив досить більшу суму. Спілкування з адвокатами– всі одноголосно, справа програшна. 48 вкладених файлів в ел.суді. Всі докази які тільки можуть бути... Домовилися за 10000, позов був на 27000.

Ще одні упирі подали в суд. ЄАПБ щось біля 25000 тис. хочуть. Від кого купили поняття не маю, якісь "агенство потрібних кредитів" Одночасно з цим питання" хто це??

В найближчі дні буде закрито є гроші за тіло+1000, (продані технофінансу)
Алекс кредит, тіло +1500

Нажаль не завжди получається додавити їх за тіло, а так як вже три суди з тіла 4000-6000 грн. то вирішив не впиратися за ці 1000+-

Привіт, форумчани. Отже деяка інформація останніх днів.
Ситуація з каштан кредит, які подали до суду якби не хотілося, але заплатив досить більшу суму. Спілкування з адвокатами– всі одноголосно, справа програшна. 48 вкладених файлів в ел.суді. Всі докази які тільки можуть бути... Домовилися за 10000, позов був на 27000.

Ще одні упирі подали в суд. ЄАПБ щось біля 25000 тис. хочуть. Від кого купили поняття не маю, якісь "агенство потрібних кредитів" Одночасно з цим питання" хто це??

В найближчі дні буде закрито є гроші за тіло+1000, (продані технофінансу)
Алекс кредит, тіло +1500

Нажаль не завжди получається додавити їх за тіло, а так як вже три суди з тіла 4000-6000 грн. то вирішив не впиратися за ці 1000+-
агенство безпечних кредитів це майкредит /монто/клік

агенство безпечних кредитів це майкредит /монто/клік
Май в мене не має, а монто є. Тіло 2500, і клік тіло 10000

Зайшов в кабінет, в якому я не був рік, все таки Клік продав ЄАПБ, а монто у кредит капітал

Останнє редагування:
Май в мене не має, а монто є. Тіло 2500, і клік тіло 10000

Зайшов в кабінет, в якому я не був рік, все таки Клік продав ЄАПБ, а монто у кредит капітал
А за той час єапб щось пропонували?

Рухаємося далі. На даний момент до списку закритих, можна добавити ще Alex credit, Топ 1(технофінанс), Клік кредіт(ЄАПБ), каштан кредіт. Загалом ситуація наступна.

Біткапітал 550₴
Крипсі 350₴
Кредит каса - 15000
Манівео - 8000
Кредит плюс - 6000 рестр.
Слон кредит - 6000
Ейсі кеш 6000

Треба кредит - 10000
Швидко гроші - 8000
Маніфою 2000
Додам 5000 (рестр)
Фкредіт 2500

Мікрокеш 4000
Містер моней 4000 (рестр)
Алекс кредит 8000

Cly 6000
Авіра 6000
Мілоан 10000
Аміго 10000
Фін Х 11000
Сан кредит 1500
Селфі 500
Креді сент 1500
Кредит 7 - 1000
Техно фінанс - 2500
Є гроші - 6000 рестр.
Каштан - 3000
Аванс 3000
Просто кредит - 4000
Клік кредит - 10000
Монто - 2500
Лимон - 2500
Bee(я їх навіть забув, як звуться) 2000
Легко 4000
Топ 1 - 4000

Із тих хто залишилися. Тишина від кредит капітал в яких аміго, Мілоан, монто.

Найбільше вів переписки з Дебтфорд у яких кредит каса. При тілі 15000, є можливість закрити за 26. Згоди не доходимо.

Недавно з'явились нові ФК Позика. У них клай кредит, та авіра. Хочуть 3 тіла.

Найбільше вів переписки з Дебтфорд у яких кредит каса. При тілі 15000, є можливість закрити за 26. Згоди не доходимо.

Недавно з'явились нові ФК Позика. У них клай кредит, та авіра. Хочуть 3 тіла.

Доброе утро, по кредиткасса интересно, когда продали дебтфорд? И за 2 тела на части или за 1 раз предлагают?

По ФК позика тоже интересно, они появились неделю-две назад (Авира).

Спс

Доброе утро, по кредиткасса интересно, когда продали дебтфорд? И за 2 тела на части или за 1 раз предлагают?

По ФК позика тоже интересно, они появились неделю-две назад (Авира).

Спс
Дебтфорт у них третий. Был фактор и ещё какие-то. Этим перешло приблизительно на 9-10 месяц прострочки.
Предлагают только на один платёж.

ФК позика Имел общение. Упоротые. Скрипт. Ещё зафиксировали категоричну відмову від оплати

Останнє редагування:
Найбільше вів переписки з Дебтфорд у яких кредит каса.
У меня они тоже от Кредит Кассы. Я понять не могу, Кредит Касса отдала им меня на прозвон? Информации о продажи нет. Наяривают конечно они частенько, но в диалог не вступаю, т.к. пока не вижу смысла, денег всё равно нет, чтоб о чём-то договариваться

У меня они тоже от Кредит Кассы. Я понять не могу, Кредит Касса отдала им меня на прозвон? Информации о продажи нет. Наяривают конечно они частенько, но в диалог не вступаю, т.к. пока не вижу смысла, денег всё равно нет, чтоб о чём-то договариваться
Походу да, швидкогроши тоже на прозвон отдают, жадные скоты, сами в суд хотят в итоге подавать, а морать звонками себя нет

Походу да, швидкогроши тоже на прозвон отдают, жадные скоты, сами в суд хотят в итоге подавать, а морать звонками себя нет
на якому протермінуванні? Бо мене на прозвон не передавали. Тільки телефонувал раз на 1 місяць з питання чи готова закрити свій борг.

на якому протермінуванні? Бо мене на прозвон не передавали. Тільки телефонувал раз на 1 місяць з питання чи готова закрити свій борг.
Через месяцев 5 еапб отдали на прозвон

Як правильно, ще плюс один закритий, чи мінус ще один кредит?))

Добив я Мікрокеш. Взагалі з ними за рік не вів переписки, але листи на пошту стабільно кожного дня.
За останні два місяці кілька разів з ними списувався. Не йшли на тіло. Потім пішли на тіло, не захотіли гарантійну давати.

Потім знову листи. Ну і нарешті два дня назад, написали мені, що хай буде тіло але плюс 500 грн. І дають гарантійний лист. Ну так я його й закрив.

Назад
Угорі