Anna!
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1672
- Реакції
- 4082
- Бали
- 5480
Anna! не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну по крайней мере вы уже знаете, что вас ждёт.Та вже доведеться розгрібати і починати все спочатку![]()
Я в повному фарші))Фух, легше не стало, але ваше повідомлення трошки приземлило. А у вас що?
Да. Это огромный опыт хоть и негативный.Очень неприятно. Хотя с другой стороны это урок, как не нужно брать кредиты.
Да не убивайтесь вы так...вы ж так не убьетесь))))![]()
![]()
))АферюгаЯ в повному фарші))
До форуму було 31мфо,
Зараз 20,в чоловіка ---МФО і банк,мама---- МФО і банки,зять--- мфо
Всіх присадила я((
Сумно,..
Але форум врятував всіх нас...

)))Так, мене теж форум врятував. Але певною мірою через форум я і страх зовсім втратила, забула як це все було соромно і страшно переживати...Я в повному фарші))
До форуму було 31мфо,
Зараз 20,в чоловіка ---МФО і банк,мама---- МФО і банки,зять--- мфо
Всіх присадила я((
Сумно,..
Але форум врятував всіх нас...
Дают? Или только предлагают?а мне те которые закрыла дают снова только суммы большие они что садомазыхисты там!
нет,я тоже в вашем числеРік страждань всієї сім'ї, позичок, майже вилізла з ями і ось я знову тут і знову понесло на кредити..все як у тумані, це наче якийсь наркотик. Слава богу що хоч не всі дають... Але кредит каса, манивео и решта
самих безпощадних мдали... нічого людей життя не вчить, тупо спустошення жахливе. Завтра знов починається "веселье"... Я одна така шизонута ?
Повір ,і куля тебе не візьме)))
Не тільки вони, але і ми , що берем знову ?а мне те которые закрыла дают снова только суммы большие они что садомазыхисты там!
Часник ?Повір ,і куля тебе не візьме)))
а шо разгребать?от я ниче не предпринимаю.и небуду.пофик.Та вже доведеться розгрібати і починати все спочатку![]()
Сумніваюсь))))Часник ?
Та меня в манивео угараздило, там так чтоб ничего не предпринимать и ждать манну небесную не пройдета шо разгребать?от я ниче не предпринимаю.и небуду.пофик.
Мене беруть сумніви,чи взагалі ти з планети Земля))))Часник ?
Это точно. Мозги последние пропьешь, а тягу к условно лёгким деньгам никогда ??Даааа...
Опыт кредитомана непропьеш![]()
НептуненокМене беруть сумніви,чи взагалі ти з планети Земля))))