Важливо! Є можливість домовлятися з кредиторами

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 2K

Чи підтримуєте ви ініціативу щодо домовленості з кредиторами про лояльні умови погашення кредитів?

• Підтримую

• Не підтримую

• Я їх рот салфєтка витирав

Результати будуть показані лише після голосування.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36973
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, хлопці та дівчата, на зараз є можливість домовлятися із кредиторами на погашення боргів на вигідних умовах. Але існують декілька "але".

Я завжди мав позицію "борги потрібно повертати, але не в 10кратному розмірі", повинна бути хоч якась адекватність у кредиторів. Також з цього я нічого собі брати не буду, бо я не "допомогатор", якщо хтось сам виявить бажання віддячити, це можна буде зробити через допомогу форуму (необов'язково, за бажанням)

Тож, пропоную голосування, чи підтримуєте ви такий підхід до справи?

Також пропоную обговорення даної теми тут.

як на мене, то краще все ж поступово домовлятися та закривати борги (але на максимально для себе прийнятних умовах), бо колись в майбутньому можуть виникнути різного роду обставини, які можуть трохи (а може й не трохи) ускладнити власне життя (і це я маю на увазі не оточення та їхню думку)

Так, хлопці та дівчата, на зараз є можливість домовлятися із кредиторами на погашення боргів на вигідних умовах. Але існують декілька "але".

Я завжди мав позицію "борги потрібно повертати, але не в 10кратному розмірі", повинна бути хоч якась адекватність у кредиторів. Також з цього я нічого собі брати не буду, бо я не "допомогатор", якщо хтось сам виявить бажання віддячити, це можна буде зробити через допомогу форуму (необов'язково, за бажанням)

Тож, пропоную голосування, чи підтримуєте ви такий підхід до справи?

Також пропоную обговорення даної теми тут.
думаю це класна ідея)

Поддерживаю. Но будут такие случаи, когда договоритесь на тело, пол-тела, а у должника всё равно не будет денег :)

Домовтеся мені закрити кредит касу за тіло))) задоначу половину зп на форум
Прийнято)
Трошки пізніше напишу, коли вже максимально проголосують

Поддерживаю. Но будут такие случаи, когда договоритесь на тело, пол-тела, а у должника всё равно не будет денег :)
Ну, кто ему виноват🤷)

Я заметил, что для многих форумчан, особенно новых, "договориться" это не платить и чтоб его не трогали 😆

Хорошая стратегия)
Но это так не работает))))
Ага, вони все ж не благодійні фонди. Але віддавати треба, все ж таки людина сама підписала договір і знала що бере саме кредит. А їх неадекватні умови то вже інша справа

Ага, вони все ж не благодійні фонди. Але віддавати треба, все ж таки людина сама підписала договір і знала що бере саме кредит. А їх неадекватні умови то вже інша справа
Є адекватні, наприклад, ті ж майкредит та ще багато, в є тугі, типу БП. В є взагалі йо🤬🤬нуті , типу пєрдітінвест, єапб та ще ціла купа, а, ще призвездонуті Онлифанс))) Онлайн Фінанс. Ті ніхера вже від мене не отримають, я їм телефоную і кажу, що прямо зараз закрию той борг за 7000. Вони відмовилися і запропонували закрити за 11000. Адекватні?:facepalm:

Є адекватні, наприклад, ті ж майкредит та ще багато, в є тугі, типу БП. В є взагалі йо🤬🤬нуті , типу пєрдітінвест, єапб та ще ціла купа, а, ще призвездонуті Онлифанс))) Онлайн Фінанс. Ті ніхера вже від мене не отримають, я їм телефоную і кажу, що прямо зараз закрию той борг за 7000. Вони відмовилися і запропонували закрити за 11000. Адекватні?:facepalm:

ну ви зафіксували їх відмову від оплати))) тепер в розшук їх, чи відбирати майно :p

++, теж саме) готовий кинути донат на форум якщо допоможуть з кредит касою
10000000+++++++, ЗА. КредитКасса, это просто жoпa жопская

я вже з кріпсами домовитися змогла, а ці не хочуть. вредні капець
Как хорошо, что у меня ни битов ни крипси нет. Мозгов не хватило чтоб у них зарегаться. Но и без них вляпалась по самую макушку

Назад
Угорі