Важливо! Є можливість домовлятися з кредиторами

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K

Чи підтримуєте ви ініціативу щодо домовленості з кредиторами про лояльні умови погашення кредитів?

• Підтримую

• Не підтримую

• Я їх рот салфєтка витирав

Результати будуть показані лише після голосування.
И они не идут на списание?)
А я писал в дневнике где-то месяц назад)
Раз в год обращаюсь с закрытием за тело, хотят то 400%, то 350%
Сейчас предлагают 21 тысячу с 9700 тела
Отсюда и)

Якби можна було домовитись із бітами та кріпсунами… 🙏🏻
У більшості випадків - ніяк, бо і люди не намагаются спробувати.
Хоча якщо їм немає на, що буде впливати на вас, то й підуть і на тіло і тп, це з власного досвіду кажу.

Добрий день
підкажіть а як з Кредит капитал у вас вийшло домовитись
Доброго дня!
Написала на їх електронну пошту,що готова погасити тіла по 6 договорам.Попросила гарантійний лист для підтвердження.Через 2 дні вони просто надіслали мені 6 гарантійних.

А що саме писали в листі до них і скільки було днів просрочки?
Усі вони з 21 року.Текст був однаковий😂
Ось:
Добрий день!
Звертаюся до вас з приводу моїх кредитів у вашій компанії. Хочу повідомити, що я готова повністю погасити тіло кредитів у таких сумах:
Кредит №1 – грн
Кредит №2 – грн
Кредит №3 – грн
Кредит №4 – грн
Кредит №5 – грн
Кредит №6 – грн

Загальна сума становить грн.

Прошу надати мені гарантійний лист, що після сплати зазначених сум мої кредити будуть вважатися закритими, а всі фінансові зобов’язання перед вашою компанією — виконаними.

Оплату планую здійснити до 31.08.2025 .

Буду вдячна за зворотний зв’язок і підтвердження.
Гарного вам дня!

З повагою,

Коли в тебе немає грошей і сім'ї, ти не плануєш відкрити свій бізнес, то варіант 3.

Але коли ти захочеш узяти іпотеку чи банківський кредит на бізнес, то нічого не отримаєш з дефолтом в КІ. Навіть маючи зарплату як в депутата. А з виконавчими провадженнями ти навіть просту смертну зарплату в 8000 грн не зможеш отримувати на карту в повному обсязі.

Тому треба дивитися по обставинах.
Чому не зможеш:на дві мінімалки можна розраховувати. Поки в країні воєнний стан. Поки....

Все. Немає можливості домовлятися.
Пішли вони всі в туза.
Тему не закриваю, може комусь буде цікаво побалакати.
Чому "ну їх в туза" - бо я пропонував максимально спростити і їм повернення своїх грошей у важких ситуаціях, і позичальникам щоб простіше було закрити і забути. А більшість з тих контор "ми все одно повернемо все, що нарахували, навіть через суд".
Через суд? Пизdyйте!
Ну, ні то й ні.

Пішли вони всі в туза.
Чому "ну їх в туза" - бо я пропонував максимально спростити і їм повернення своїх грошей у важких ситуаціях, і позичальникам щоб простіше було закрити і забути. А більшість з тих контор "ми все одно повернемо все, що нарахували, навіть через суд".
Через суд? Пизdyйте!
Ну, ні то й ні.
Даремно витрачений час!? Ні в якому разі! Це ще раз доводить, що "інтернетні помічники-рішали" - звичайні ШАХРАЇ...Досудово-врегульовщики хренові....

інтернетні помічники-рішали" - звичайні ШАХРАЇ...Досудово-врегульовщики хренові....
Шахраї, або самі з тих контор.
Нафіг, не хочу більше із ними зв'язуватися.
Був в 2018 році чи 2019 непоганий досвід досудового врегулювання з однією компанією, вони навіть від колекторів забирали і закривали на нормальних умовах за моєї "рекомендації". Інші не погодилися. Ну, ті, яким я пропонував таке.
І зараз.
Нафіг, нафіг.

Пішли вони всі в туза.
Через суд? Пизdyйте!
Ну, ні то й ні.
Хай нюхають бабі кеду

23232.webp

Назад
Угорі