Важливо! Є можливість домовлятися з кредиторами

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K

Чи підтримуєте ви ініціативу щодо домовленості з кредиторами про лояльні умови погашення кредитів?

• Підтримую

• Не підтримую

• Я їх рот салфєтка витирав

Результати будуть показані лише після голосування.
Так, максимально напишіть, з якими конторами хотіли б домовитися. Я спробую переговорити з ними і спробуємо.
Одразу скажу, є такі, що броня в півметра... Вони будуть довбитися чолом в суд, просруть, але домовлятися - ні)))

Так, максимально напишіть, з якими конторами хотіли б домовитися. Я спробую переговорити з ними і спробуємо.
Одразу скажу, є такі, що броня в півметра... Вони будуть довбитися чолом в суд, просруть, але домовлятися - ні)))
Можу в особисті більш детально написати)

Цікаво, цікаво)

Буду солідарний з народом. Кредит каса. В цей список можна добавити кредит капітал з 3ма МФО, та АФК

Останнє редагування:
Навсе, будь ласка, половину грошей на форум закину :)
По можливості фінсфера ще

Бооооже,моя надія майже згасла,а тут таке🫣😁😊
Домовилась за 2 дні з купою контор,все позакривала.
Залишились 4,які як барани😂
Солвентіс
Нові Кредити
Комбі(Нео кредит)
ФК ЕАПБ

Kristina Kristina, а с кем получилось договориться, если не секрет?
Кредит капитал-было 6 договоров на 33000 тело(159000 с %)-закрыла за 33000
Финфорс-тело было 15000(39800%)-закрыла за 15500
Мистер Мани-тело 3500(8250%)-закрыла за 3501
Интер риск-тело 8500(57000%)-закрыла за 11050
Финтеч Лаб-тело 21000(56000%)-закрыла за 20000
Алекс Кредит-тело 16250(52600%)-закрыла за 16350
Я связалась с ними через почту и все они сразу согласились и прислали гарантийные письма.Как-то так😊

Бооооже,моя надія майже згасла,а тут таке🫣😁😊
Домовилась за 2 дні з купою контор,все позакривала.
Залишились 4,які як барани😂
Солвентіс
Нові Кредити
Комбі(Нео кредит)
ФК ЕАПБ
Я в минулому році з ЕАБАп не змогла домовитись за тіло по Зе кредиту , сплатила три тіла , за три місяці, а по Мілоану не встигла ,ЕАБап подали до суду 🥺

Коли в тебе немає грошей і сім'ї, ти не плануєш відкрити свій бізнес, то варіант 3.

Але коли ти захочеш узяти іпотеку чи банківський кредит на бізнес, то нічого не отримаєш з дефолтом в КІ. Навіть маючи зарплату як в депутата. А з виконавчими провадженнями ти навіть просту смертну зарплату в 8000 грн не зможеш отримувати на карту в повному обсязі.

Тому треба дивитися по обставинах.

Admin в що від нас потрібно. Просто не зрозуміло, як само все має проходити. Які терміни і та.д. Якщо можете надати якусь інформацію, було б цікаво

Завдяки форуму , звернулась до юриста, спробуємо поборотись.
Бажаю Вам успіхів👍
Не знаю,що мене з ними далі чекає,але платити їм 55000 з 27000 тіла….ну…якось зооооовсім не маю бажання🫠

Назад
Угорі