Щоденник Як я загнала сама себе в мфошки

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Ще раз: не маючи доходу варіант з перезичанням у близьких людей, щоб віддати шарагам і потім по ітогу не віддавати їм, взагалі трішки тупість.
Людина і так вже доперекредитовувалась.
По-друге, шараги за місяць вже нарахували з гіпотетичних припустим 20 000 як мінімум в півтора два рази більшу суму, і віддавати їм і бути винним вже не 20 а 40 це теж брєдова ідея.
І все це через те, що страх розказати близький людині, яка могла би допомогти розрулити це з мінімальними втратами.
А навіть як і ні, то намагатись самій влаштуватись і віддати знову ж з мінімумом втрат.
А платити десятки тисяч ще й чужих незароблених грошей не маючи доходу, за те щоб не дзвонили - це взагалі ідіотизм як на мене.
Але це лишень моя суб'єктивна думка. В кожного своє бачення.
Я погоджуюсь з Вашою думкою! Але ключове в запропонованому мною альтернативному варіанті це ДОХІД, за 2-3 місяці його можна десь та й заробити. Більш того авторка працювала в сфері продажів(товарка), створити магазин в будь якій соц мережі і отримувати дохід можна вже через пару днів/тижнів.
контакти постачальників має. Без вагомих вкладень, по дропшипінгу можна сміливо працювати.

Був не уважний, і не побачив що там місяць просрочки. Тому так, тільки чекати хороших пропозицій

Я погоджуюсь з Вашою думкою! Але ключове в запропонованому мною альтернативному варіанті це ДОХІД, за 2-3 місяці його можна десь та й заробити. Більш того авторка працювала в сфері продажів(товарка), створити магазин в будь якій соц мережі і отримувати дохід можна вже через пару днів/тижнів.
контакти постачальників має. Без вагомих вкладень, по дропшипінгу можна сміливо працювати.

Був не уважний, і не побачив що там місяць просрочки. Тому так, тільки чекати хороших пропозицій
Так я й працювала по дропу,але щоб заробляти потрібно брати рекламу ,а це гроші,якіх немає

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Селфі кредит 3600 тіло(але внесла їм 1600 вони їх списали у відсотки)
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Майже місяць просрочки ,брала щоб закрити інші
Мала свій інстаграм магазин дохід був +-7500
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Буду закривати як будуть гроші
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Хочеться скоріше закрити їх і забути ,але фінансових можливостей немає
Є-гроші знайдуть усіх, до кого зможуть дотягнутися, найжахливіша з усіх Ваших контор, але добре, що сума невелика. Тому навряд вдасться втримати це все в секреті від оточення.

Є-гроші знайдуть усіх, до кого зможуть дотягнутися, найжахливіша з усіх Ваших контор, але добре, що сума невелика. Тому навряд вдасться втримати це все в секреті від оточення.
Та і селфі зі слоном не подарунок

Це поки невелика, там скоро буде тисяч 40 точно, вони вміють накрутити.
Він проти кредитів ,і моєї діяльності в інстаграм,хоче щоб залежала від нього,а я хочу працювати ,бо з двома дітьми криша потроху їде ,
В чоловіка немає карток
Може не знайдуть його номер ,надіюсь
Ніяк не можу наважитись сказати

Блогер який робив мені рекламу ,через три дні зробив рекламу іншого магазину з ідентичними товарами тільки ціни від моїх на 50-100 грн вищі ,от тей магазин на мене скарг і накидав що продаю підробки брендів Адідас і Пума ,і 2 роки потрачених на магазин і реклами пішли в одне місце,починаю все з 0 ,чоловік не підтримує не фінансово не морально мою роботу в інстаграм
Так може якраз і подумає, що таки варто дружині допомогти в її починаннях, щоб вона в кредити не влазила. У вас поки сума на пів його зарплати, хай розкошелиться трохи. Якщо розкажете, то трохи покричить і перестане, у мене таке саме було, зараз гребемо вдвох І горя не знаємо.

Останнє редагування:
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Ну с одной-двух зп можно рассчитаться. Вам повезло :)

брала їх на розвиток магазину
учитывая годовой % по мфо, доход от бизнеса должен перекрывать этот %. сначала подумал что ваш бизнес связан с 420, иначе какой другой бизнес даст такой %?
тей магазин на мене скарг і накидав що продаю підробки брендів Адідас і Пума
а у вас подделки были? киньте жалобу на их магазин. инста это ж не единственная площадка для рекламы - пром, олх и т.д. и в чем проблема новый акк в инсте сделать или купить.
Він проти кредитів ,і моєї діяльності в інстаграм,хоче щоб залежала від нього
если он против кредитов и инсты, то это значит что он не верит в заработок в инсте, а не то что он хочет кого-то сделать зависимым от него.
в нього за 29 років жодного кредиту не було
скажите ему что он молодец
а в мене картка моно вже 5 років з лімітом 5000грн які я знімаю і кладу раз за разом
думаю сами понимаете что кредитку нужно погасить и нахрен закрыть
взяла собі телефон і принтер для роботи сума 16700
продавайте принтер и телефон, ну а шо делать. (не продавайте конечно :cool:)
ищите другую работы, есть опыт в продажах и т.д. у вас позиция типа закрыли страницу в инсте и все - конец света.

учитывая годовой % по мфо, доход от бизнеса должен перекрывать этот %. сначала подумал что ваш бизнес связан с 420, иначе какой другой бизнес даст такой %?

а у вас подделки были? киньте жалобу на их магазин. инста это ж не единственная площадка для рекламы - пром, олх и т.д. и в чем проблема новый акк в инсте сделать или купить.

если он против кредитов и инсты, то это значит что он не верит в заработок в инсте, а не то что он хочет кого-то сделать зависимым от него.

ищите другую работы, есть опыт в продажах и т.д. у вас позиция типа закрыли страницу в инсте и все - конец света.

Воу воу стоп(магазин вже знову зробила з 0 вже 300підписників є ,блогер безкоштовно зробив рекламу),ви щось накрутили собі таке ,прінтер коштує 9 з копійками телефон 6
На прінтері я друкую фото для людей + роблю метрику і постери ,
Якщо я і продам прінтер то це 6000 і що ,я виплачувала кредит і заплатила 10к щоб продати за 6,розгребу я ті МФО ,з листопада по січень я продаю ялинки штучні заробляю за цей період як за рік на дропу одягу,єдине чого я боюсь що будуть зай*****и рідних і друзів,

В мене були костюми українських виробників а це рахується як копія бренду (якщо жалоб не кидають інста не звертає на це уваги,але ті гнилі кинули бо до мене від блогера прийшло 1300 людей а до них 240 вроді)і так я ревіла тиждень ,бо в той магазин вклала купу грошей і сил ,і мені було жалко свого потраченого часу на нього

Останнє редагування:
Воу воу стоп(магазин вже знову зробила з 0 вже 300підписників є ,блогер безкоштовно зробив рекламу),ви щось накрутили собі таке ,прінтер коштує 9 з копійками телефон 6
На прінтері я друкую фото для людей + роблю метрику і постери ,
Якщо я і продам прінтер то це 6000 і що ,я виплачувала кредит і заплатила 10к щоб продати за 6,розгребу я ті МФО ,з листопада по січень я продаю ялинки штучні заробляю за цей період як за рік на дропу одягу,єдине чого я боюсь що будуть зай*****и рідних і друзів,

В мене були костюми українських виробників а це рахується як копія бренду (якщо жалоб не кидають інста не звертає на це уваги,але ті гнилі кинули бо до мене від блогера прийшло 1300 людей а до них 240 вроді)і так я ревіла тиждень ,бо в той магазин вклала купу грошей і сил ,і мені було жалко свого потраченого часу на нього
Так не все так пічально, але до зайо оточення готуйтеся, бо будуть набирати, дойдуть до братів і сестер а ще кумів, у мене далі не пішли, ну і якщо ви втратили батька, то єгроші його знайдуть і його дружину також, було у мене жді міня, але не у всіх так, можливо вам пофартить )

Так не все так пічально, але до зайо оточення готуйтеся, бо будуть набирати, дойдуть до братів і сестер а ще кумів, у мене далі не пішли, ну і якщо ви втратили батька, то єгроші його знайдуть і його дружину також, було у мене жді міня, але не у всіх так, можливо вам пофартить )
Не фартова я по життю, тому потрібно готуватись до гіршого ,особливо з є гроші
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Сьогодні об'явилась фінсфера брала в них 1500 під 0.01% забула 11 липня внести зайшла 12 липня внесла 1545 грн а вони перерахування зробили за 15 днів що мали бути під 0.01 перерахували по 2.99 і того за 16 днів я винна +700 грн ,я була в шоці ,картка була вже пуста але через пару днів внесла 400+ і зробила пролонгацію на суму 500 на 30 днів акція за 140 здається ,я про них і забула ,а тут дзвонять що потрібно 500 грн оплатити або зробити пролонгацію ,що робити з ними не знаю,хотілось би закрити ,але на картах 0

Останнє редагування:
Не фартова я по життю, тому потрібно готуватись до гіршого ,особливо з є гроші

Сьогодні об'явилась фінсфера брала в них 1500 під 0.01% забула 11 липня внести зайшла 12 липня внесла 1545 грн а вони перерахування зробили за 15 днів що мали бути під 0.01 перерахували по 2.99 і того за 16 днів я винна +700 грн ,я була в шоці ,картка була вже пуста але через пару днів внесла 400+ і зробила пролонгацію на суму 500 на 30 днів акція за 140 здається ,я про них і забула ,а тут дзвонять що потрібно 500 грн оплатити або зробити пролонгацію ,що робити з ними не знаю,хотілось би закрити ,але на картах 0
Это так во всех МФО, а не только в финсфере.
Нет денег - то и ничего не сделаете, включайте игнор и копите деньги, ждите предложений от них которые вас устроят. Но это будет не скоро, пока можно просто зачилиться на пару месяцев от всех.

Это так во всех МФО, а не только в финсфере.
Нет денег - то и ничего не сделаете, включайте игнор и копите деньги, ждите предложений от них которые вас устроят. Но это будет не скоро, пока можно просто зачилиться на пару месяцев от всех.
Якщо б вони не трезвонили оточенню то я б і не парилась,а так важко чілити

А другого выхода нет, или платить все что просят сейчас, либо включить режим снежинки и ждать.
Не очень приятно конечно, но это не самое страшное в жизни.

Отже дійте на опередження, всім близьким скажіть..І в першу чергу чоловікові, його точно знайдуть.

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
борг у 20к - це відносно не багато. розказуйте чоловіку, і закривайте. А брати кредити в мфо на розвиток магазину, я перепрошую, а яка маржинальність була у вашого товару?

Знаю ,але шараги я можу блокнути і не слухати ,а от чоловік мені все життя це згадувати буде,в нього за 29 років жодного кредиту не було ,а в мене картка моно вже 5 років з лімітом 5000грн які я знімаю і кладу раз за разом ,ох і влипла я з цими конторками на що в них полізла сама зараз не розумію
Доброго вечора. Теж боялась розповісти чоловікові все почалось, що був кредит в МФО тисяч 7 не було чим погасити брала інші, щоб перекредитуватись в кінцевому результаті тіло по кредитах стало в загальному 42 тис, а все тому що боялась розповісти чоловікові думала я сама вирішує це питання. Почали дзвонити до мене замахувати чоловік побачив що зі мною щось не так, я мовчала, плакала але все-таки, наважилась і розповіла, а точніше написала смс йому, коли він був на роботі (щоб трішки усвідомив цю ситуацію і не було особливих емоцій) і нічого прийшов додому трішки покричав і сказав, що будемо платити те, що я брала, бо % ми вже б не потягли. Сказав, що я з малої проблеми зробила велику. Так що краще не тягніть і розкажіть саме ви, бо потім буде ще гірше, якщо любить то вибачить і допоможе з цим розібратись! І як на мене так це жахливо, коли ти в борговій ямі, але з одного боку ти можеш побачити, яка людина насправді, і хто друг, а хто так!

Доброго вечора. Теж боялась розповісти чоловікові все почалось, що був кредит в МФО тисяч 7 не було чим погасити брала інші, щоб перекредитуватись в кінцевому результаті тіло по кредитах стало в загальному 42 тис, а все тому що боялась розповісти чоловікові думала я сама вирішує це питання. Почали дзвонити до мене замахувати чоловік побачив що зі мною щось не так, я мовчала, плакала але все-таки, наважилась і розповіла, а точніше написала смс йому, коли він був на роботі (щоб трішки усвідомив цю ситуацію і не було особливих емоцій) і нічого прийшов додому трішки покричав і сказав, що будемо платити те, що я брала, бо % ми вже б не потягли. Сказав, що я з малої проблеми зробила велику. Так що краще не тягніть і розкажіть саме ви, бо потім буде ще гірше, якщо любить то вибачить і допоможе з цим розібратись! І як на мене так це жахливо, коли ти в борговій ямі, але з одного боку ти можеш побачити, яка людина насправді, і хто друг, а хто так!
Перший я взяла в червні ,і теж взяла інший на 15 днів щоб перекрити ,а потім як в тумані ,кохання є в нас,але в нього своєрідне відношення до грошей,він з сім'ї де 5 дітей ,і він завжди економить навіть каву п'є де дешевше ,я можу собі дозволити і за 50 ,а він 15 заплатить і потім молиться чого в дома не попив,до заміжжя я працювала офіційно офіціант бармен 2014-2016 роки мала норм зарплату + не погані чайові кожного дня,гроші тратила куда хотіла і на що хотіла ,як вийшла заміж то офігіла як за кожну копійку потрібно відчитуватись ,і мило не по 30 грн (працювала то завжди купляла дав мило)купляти а по 5 і 7 ,ох як хочеться вернутись на роботу ,але меншому сину тільки 3 і він ще геть погано говорить в садок брати не хочуть ,тому +- 2 роки ще сидіти в дома і пробувати заробляти онлайн
Впевнена на всі 10000000% що він не захоче мені допомагати ,характер його відкрився після одруження,він ще дуже труситься над тим що люди скажуть ,ох не знаю як почнуть дзвонити по родичах що я буду робити ,він мене з'їсть

Перший я взяла в червні ,і теж взяла інший на 15 днів щоб перекрити ,а потім як в тумані ,кохання є в нас,але в нього своєрідне відношення до грошей,він з сім'ї де 5 дітей ,і він завжди економить навіть каву п'є де дешевше ,я можу собі дозволити і за 50 ,а він 15 заплатить і потім молиться чого в дома не попив,до заміжжя я працювала офіційно офіціант бармен 2014-2016 роки мала норм зарплату + не погані чайові кожного дня,гроші тратила куда хотіла і на що хотіла ,як вийшла заміж то офігіла як за кожну копійку потрібно відчитуватись ,і мило не по 30 грн (працювала то завжди купляла дав мило)купляти а по 5 і 7 ,ох як хочеться вернутись на роботу ,але меншому сину тільки 3 і він ще геть погано говорить в садок брати не хочуть ,тому +- 2 роки ще сидіти в дома і пробувати заробляти онлайн

Впевнена на всі 10000000% що він не захоче мені допомагати ,характер його відкрився після одруження,він ще дуже труситься над тим що люди скажуть ,ох не знаю як почнуть дзвонити по родичах що я буду робити ,він мене з'їсть
Старий анекдот про ірланців. Дзвінок у двері, жінка відкриває, потім кричить чоловіку: "Любий, тут громадські діячі просять на побудову нового басейну". У відповідь: "А, ну дай їм три, ні, два відра води".

Якщо без жартів, то те, що Вам порадили вище, є обов'язковим до виконання. Знайдіть влучний момент та й розкажіть про ці тимчасові негаразди. Потім нехай "їсть", смачного. Ну ніяк по іншому, повірте.

Останнє редагування:

Впевнена на всі 10000000% що він не захоче мені допомагати ,характер його відкрився після одруження,він ще дуже труситься над тим що люди скажуть ,ох не знаю як почнуть дзвонити по родичах що я буду робити ,він мене з'ї

Так ви теж постійте за себе так вас насильно ніхто не заставляв брати, але вже сталося як сталося ви ж хотіли заробити ті гроші для сім'ї, а не потратили їх на гульки. Якщо він дійсно справжній мужчина і любить вас, то він вам допоможе. Мені страшно було розповідати чоловікові, бо начиталась в інтернеті теж про ці історії, що одні розлучились, чоловік побив дружину і я це вже прокручувала в голові, але нічого вечір побубнів трохи, потім порахував свою заробітню плату, і що і як будемо платити обговорили і все, навіть не каже мені нічого, хоча він теж проти кредитів і цього всього. Навіть коли ви розповісте вам легше буде морально, а родичі, знайомі яка їм різниця вони ж за вас віддавати не будуть ці гроші, якщо будуть дзвонити до них хай шлють їх за російським кораблем, ви ж їх номери не вказували, і хто захоче допоможе, бо ніхто незнає в якій ситуації може він, колись опинитись! Як пишуть на форумі головне пережити перший місяць ось ці дзвінки далі ви по-іншому будете дивитись на ситуацію і можливо на людей. А кредити з часом віддасте, у вас не дуже велика сума, головне тіло платіть і все і не беріть більше, бо як кажуть чого бідний бо дурний, а чого багатий, бо хитрий

Назад
Угорі