Щоденник Як я загнала сама себе в мфошки

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Селфі кредит 3600 тіло(але внесла їм 1600 вони їх списали у відсотки)
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Майже місяць просрочки ,брала щоб закрити інші
Мала свій інстаграм магазин дохід був +-7500
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Буду закривати як будуть гроші
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Хочеться скоріше закрити їх і забути ,але фінансових можливостей немає
Мене щось дивують Є гроші
Не дзвонили ще не разу 18 днів просрочки тіло 5100 брала через додаток,додаток видалила через два дні як взяла кредит ,нарахунки в них якісь такі дивні % не змінились зате за обслуговування вже 3600+, я очікувала що вони все оточення дістануть,але в додатку як вискочило надати доступ до телефонної книги я натиснула тільки підчас використання додатку ,можливо вони не встигли мою т.книгу скопіювати тому й не дзвонять,як би не форум вже б з розуму зійшла з цими боргами
Слухайте а Топ1 це часом не такі ж як Єгроші
Де синій текст це Топ 1 а де зелений Є-воші

Вкладення

• orca-image-2063830734.webp
    orca-image-2063830734.webp
    20.2 Кб · Перегляди: 104
  • orca-image-1939054138.webp
    orca-image-1939054138.webp
    18.1 Кб · Перегляди: 70
  • orca-image-2063830734.webp
    orca-image-2063830734.webp
    20.2 Кб · Перегляди: 107
Останнє редагування:
Мене щось дивують Є гроші
Не дзвонили ще не разу 18 днів просрочки тіло 5100 брала через додаток,додаток видалила через два дні як взяла кредит ,нарахунки в них якісь такі дивні % не змінились зате за обслуговування вже 3600+, я очікувала що вони все оточення дістануть,але в додатку як вискочило надати доступ до телефонної книги я натиснула тільки підчас використання додатку ,можливо вони не встигли мою т.книгу скопіювати тому й не дзвонять,як би не форум вже б з розуму зійшла з цими боргами
Слухайте а Топ1 це часом не такі ж як Єгроші
Де синій текст це Топ 1 а де зелений Є-воші
Точно не потому что вы удалили приложение не звонят. Им номера найти вообще не проблема, кто их разберет, почему не звонят.

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Супер пропозиція від тенго прям не знаю єлі здержуюсь щоб " погодитись"
На даний момент борг 2510 грн пропонують реструктуризацію 12 платежів по 310 грн ( я їм віддам
Тіло 1400 ще 400грн це % за видачу
Один в один, цікаво методи такі ж самі
Не ті не ті ще не дзвонили не разу до мене вже 18 днів про термінування,цікаво чому

Вкладення

• orca-image-483170400.webp
    orca-image-483170400.webp
    43.6 Кб · Перегляди: 80
  • orca-image--1590460140.webp
    orca-image--1590460140.webp
    44.5 Кб · Перегляди: 98
Супер пропозиція від тенго прям не знаю єлі здержуюсь щоб " погодитись"
На даний момент борг 2510 грн пропонують реструктуризацію 12 платежів по 310 грн ( я їм віддам
Тіло 1400 ще 400грн це % за видачу

Не ті не ті ще не дзвонили не разу до мене вже 18 днів про термінування,цікаво чому
Е гроши бешеные в плане обзвона. Тенго, Милоан не сильно напрягают, на 60 день продают каллам. На счастье те двое мне отказали. А Тенго не было ещё.
Точно не потому что вы удалили приложение не звонят. Им номера найти вообще не проблема, кто их разберет, почему не звонят.
Я удивлен конечно. Но может потому что не продали Кредитпрому.

Е гроши бешеные в плане обзвона. Тенго, Милоан не сильно напрягают, на 60 день продают каллам. На счастье те двое мне отказали. А Тенго не было ещё.

Я удивлен конечно. Но может потому что не продали Кредитпрому.
А на який день просрочки вони продають

А кому продають і чи можна домовитись за тіло,бо в них найбільше тіло 5100 ,
Сначала Кредитпроминвест, потом Премиум актив. Это все те же егроши.
Кредитпроминвест предложит тело, правда сначала может пошалить.

Сначала Кредитпроминвест, потом Премиум актив. Это все те же егроши.
Кредитпроминвест предложит тело, правда сначала может пошалить.
Поки не було від них шуму, хоча просрочки майже 2 місяці. Може мені й телефонують, але не знаю, бо сімка на блоці. Смс не шлють як той же АФК. Може написати їм на мейл, мовляв, давайте за тіло розбігатися? Шоб хоч якийсь був зі мною зв'язок перед тим,як надумають до суду подавати.

Куди КредитПром тіло запропонує? І як бути з тим шо мило їхнє на gmail? За кордон навряд чи пошлють рекомендованого листа, а прописки немає вже...

Сколько у вас просрочка?
Майже місяць
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Що мілоан що тенго дивують ,в мілоан борг 2090 грн пропонують реструктуризацію 12 платежів по 275 грн ,(тобто я повинна віддати 3300 ,а взяла в них 1000 тобто 3 тіла )хай собі мріють ,добре що я знайшла Антиколектор,а то б платила їм всі їхні забаганки ,влазила б в більші борги

Останнє редагування:
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Тенго дзвонили пропонували пролонгацію або реструктуризацію ,грошей немаю не погодилася,але прийшло дивне повідомлення,вони можуть самі зробити пролонгацію
Майже місяць

Що мілоан що тенго дивують ,в мілоан борг 2090 грн пропонують реструктуризацію 12 платежів по 275 грн ,(тобто я повинна віддати 3300 ,а взяла в них 1000 тобто 3 тіла )хай собі мріють ,добре що я знайшла Антиколектор,а то б платила їм всі їхні забаганки ,влазила б в більші борги
Тенго дзвонили пропонували пролонгацію або реструктуризацію боргу,грошей немаю відмовилась ,але прийшло якесь дивне повідомлення від них
Вони можуть самі зробити пролонгацію?

Вкладення

• Screenshot_20230905_124010.webp
    Screenshot_20230905_124010.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 72
Тенго дзвонили пропонували пролонгацію або реструктуризацію ,грошей немаю не погодилася,але прийшло дивне повідомлення,вони можуть самі зробити пролонгацію

Тенго дзвонили пропонували пролонгацію або реструктуризацію боргу,грошей немаю відмовилась ,але прийшло якесь дивне повідомлення від них
Вони можуть самі зробити пролонгацію?
??? за свої гроші вони може собі щось друге подовжать а не ваш договір, там просто вказано, щоб ви перейшли по ссилці і пролонгували свій договір.

Назад
Угорі