RoK
Форумчанин
- Дописи
- 177
- Реакції
- 319
- Бали
- 5225
RoK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я погоджуюсь з Вашою думкою! Але ключове в запропонованому мною альтернативному варіанті це ДОХІД, за 2-3 місяці його можна десь та й заробити. Більш того авторка працювала в сфері продажів(товарка), створити магазин в будь якій соц мережі і отримувати дохід можна вже через пару днів/тижнів.Ще раз: не маючи доходу варіант з перезичанням у близьких людей, щоб віддати шарагам і потім по ітогу не віддавати їм, взагалі трішки тупість.
Людина і так вже доперекредитовувалась.
По-друге, шараги за місяць вже нарахували з гіпотетичних припустим 20 000 як мінімум в півтора два рази більшу суму, і віддавати їм і бути винним вже не 20 а 40 це теж брєдова ідея.
І все це через те, що страх розказати близький людині, яка могла би допомогти розрулити це з мінімальними втратами.
А навіть як і ні, то намагатись самій влаштуватись і віддати знову ж з мінімумом втрат.
А платити десятки тисяч ще й чужих незароблених грошей не маючи доходу, за те щоб не дзвонили - це взагалі ідіотизм як на мене.
Але це лишень моя суб'єктивна думка. В кожного своє бачення.
контакти постачальників має. Без вагомих вкладень, по дропшипінгу можна сміливо працювати.
Був не уважний, і не побачив що там місяць просрочки. Тому так, тільки чекати хороших пропозицій