Дзеноловка
Форумчанин
- Дописи
- 804
- Реакції
- 933
- Бали
- 198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене вони уруру, у всіх по різному мабуть.Слоны найдут всех кого надо и не надо. Достанут всех даже далёких родственников
Все правильно ви кажете, якщо чоловік в адекваті, то все буде добре. Тим паче коли чоловік не знає, а тобі пишуть кали з питанням чи він знає, то це дуже може висадити морально.Так ви теж постійте за себе так вас насильно ніхто не заставляв брати, але вже сталося як сталося ви ж хотіли заробити ті гроші для сім'ї, а не потратили їх на гульки. Якщо він дійсно справжній мужчина і любить вас, то він вам допоможе. Мені страшно було розповідати чоловікові, бо начиталась в інтернеті теж про ці історії, що одні розлучились, чоловік побив дружину і я це вже прокручувала в голові, але нічого вечір побубнів трохи, потім порахував свою заробітню плату, і що і як будемо платити обговорили і все, навіть не каже мені нічого, хоча він теж проти кредитів і цього всього. Навіть коли ви розповісте вам легше буде морально, а родичі, знайомі яка їм різниця вони ж за вас віддавати не будуть ці гроші, якщо будуть дзвонити до них хай шлють їх за російським кораблем, ви ж їх номери не вказували, і хто захоче допоможе, бо ніхто незнає в якій ситуації може він, колись опинитись! Як пишуть на форумі головне пережити перший місяць ось ці дзвінки далі ви по-іншому будете дивитись на ситуацію і можливо на людей. А кредити з часом віддасте, у вас не дуже велика сума, головне тіло платіть і все і не беріть більше, бо як кажуть чого бідний бо дурний, а чого багатий, бо хитрий