Tengo Як себе поводять у 2025? Протермінування

• Автор теми Автор теми Shokalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Shokalo

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
9
Бали
278
Shokalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Виходжу на протермінування. Як себе поводять с оточенням? Дзвонять? Шлють смс?

Можуть, але саме найкраще це режим сніжинки а там будуть пропонувати тіло +їх хотілки (1000-2000). Так що, вибір за Вами

Ігнорування - це найкращий спосіб боротьби з ними. Якщо будуть дзвонити родичам, то кажіть це якісь там шахраї
Та з родичів тільки мама, яка за кордоном, не дозвоняться. А падати на дурня, що це шахраї якісь не вийде, бо вже добряче так дістав маму всіма цими МФО, тому вона все зрозуміє. Зараз намагаюся розгрібати це все

Та з родичів тільки мама, яка за кордоном, не дозвоняться. А падати на дурня, що це шахраї якісь не вийде, бо вже добряче так дістав маму всіма цими МФО, тому вона все зрозуміє. Зараз намагаюся розгрібати це все
Ось це взагалі добре. Меньше слухайте та читайте що вони «мфо» пишуть та кажуть. Багато хто з них йде на поступки та після тривалого ігнорування пропонують тіло

У мене з першим кредитом в них телефонували всім близьким, а вдруге після просрочки в 4 тижні телефонують лише мені, раз в тиждень брала слухавку і говорила що грошей немає зараз і вони пропадали. Але якщо плануєте заплатити найближчим часом можете їм сказати , вони зафіксують це і не будуть телефонувати і накручувати штрафи

Оточення не турбували. Мій телефон стояв у них на автододзвоні. Повний ігнор. Орієнтовно через два місяці закрив за тіло+2к

Предлагают тело +2-3к, перед продажей тело +1к дня 3 висит и потом продают, у меня продали кредит капитал.

Ставят на автодозвон, каждые 2минуты звонят.

Підкажіть будь ласка, в мене в цієї компашки тіла по 3 к, якщо від них будуть пропозиції, мінімально на моє тіло будуть просити +1000, чи менше?

Тело 10, месяц просрочки. Перешла по ссылке посмотреть предложение. Еще предложат, как думаете?

Вкладення

• IMG_6010.webp
    IMG_6010.webp
    86.4 Кб · Перегляди: 232
А є тут такі, які вносили частину платежів по ним, а потім пішли на протермінування? Як вони себе ведуть? Пропонують більше списання чи ні?

Назад
Угорі