Miloan, Amigo, Pango, Tengo: У кого какая ситуация по ним сейчас? Просрочка больше 2х месяцев

• Автор теми Автор теми Crazy Lady
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 5K
Зламався в них калькулятор 😅
І мене протермінування в них усіх 19 днів загальна сума 20-25 тис , якраз 4 їхніх контори по 4-6 тис кожна.Пропонують списання штрафів усіх але не маю усієї суми, пролонговувати не хочу .Хто мав х ними справу, наступні місяці списують штрафи?

І мене протермінування в них усіх 19 днів загальна сума 20-25 тис , якраз 4 їхніх контори по 4-6 тис кожна.Пропонують списання штрафів усіх але не маю усієї суми, пролонговувати не хочу .Хто мав х ними справу, наступні місяці списують штрафи?
Списують. Потім пропонують тіло +3т, тіло +2т, і тіло +1т. Останній варіант перед продажем

Мілоан сьогодні намагався списати борг з карти. Не вийшло там нулі. Дзвони кожні пів години. Телефонували колезі, той послав і сказав що не знає такого. На що ще можуть піти?

Мілоан сьогодні намагався списати борг з карти. Не вийшло там нулі. Дзвони кожні пів години. Телефонували колезі, той послав і сказав що не знає такого. На що ще можуть піти?
Я в Мілоані брала кредит ще в 2019 році. Тіло було 2500грн. Перший рік і дзвонили і смс писали. Зараз забулися за мене. Дивилася в УБКІ, то там, де сума боргу написано 0.00. Або продали комусь або списали.

Я в Мілоані брала кредит ще в 2019 році. Тіло було 2500грн. Перший рік і дзвонили і смс писали. Зараз забулися за мене. Дивилася в УБКІ, то там, де сума боргу написано 0.00. Або продали комусь або списали.
Мабуть продали. Він десь має бути в відкритих від іншої компанії

Им надоест и продают другим коллекторским компаниям ))))

Мілоан з тіла 15 тисяч зробили 45200 і продали колекторам
А тенго з тіла 5 тисяч зробили 23400 і теж продали
Намагаюсь договоритись

у меня принцип работы с еапбрасами прост: не хотите - не получаете. Они до сих пор с тела в 3к по кешберри 10к хотят. Я же не против, пусть хотят)
А еапб не подають до суду?

Доброго ранку, просто компашка мілоан продає зазвичай ЕАПБ, а ті менеше 2 тіл не закривають, не хочеться дуже преплачувати
Аналогичная ситуация.

А еапб не подають до суду?
Подают, с....ки

Назад
Угорі