Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ігнорування - це найкращий спосіб боротьби з ними. Якщо будуть дзвонити родичам, то кажіть це якісь там шахраїЦе як?
Та з родичів тільки мама, яка за кордоном, не дозвоняться. А падати на дурня, що це шахраї якісь не вийде, бо вже добряче так дістав маму всіма цими МФО, тому вона все зрозуміє. Зараз намагаюся розгрібати це всеІгнорування - це найкращий спосіб боротьби з ними. Якщо будуть дзвонити родичам, то кажіть це якісь там шахраї
Ось це взагалі добре. Меньше слухайте та читайте що вони «мфо» пишуть та кажуть. Багато хто з них йде на поступки та після тривалого ігнорування пропонують тілоТа з родичів тільки мама, яка за кордоном, не дозвоняться. А падати на дурня, що це шахраї якісь не вийде, бо вже добряче так дістав маму всіма цими МФО, тому вона все зрозуміє. Зараз намагаюся розгрібати це все
У мене з першим кредитом в них телефонували всім близьким, а вдруге після просрочки в 4 тижні телефонують лише мені, раз в тиждень брала слухавку і говорила що грошей немає зараз і вони пропадали. Але якщо плануєте заплатити найближчим часом можете їм сказати , вони зафіксують це і не будуть телефонувати і накручувати штрафиВиходжу на протермінування. Як себе поводять с оточенням? Дзвонять? Шлють смс?
Оточення не турбували. Мій телефон стояв у них на автододзвоні. Повний ігнор. Орієнтовно через два місяці закрив за тіло+2кВиходжу на протермінування. Як себе поводять с оточенням? Дзвонять? Шлють смс?
Наче кредит капіталупідкажіть кому зараз продають?