Як мені вирішити проблему.

• Автор теми Автор теми Ксюшка2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 264
  • Перегляди Перегляди 7K
Тому що я завжди була порядною і чесною людиною для всіх.А читаю форум,і розумію,що скоро все зміниться.І нажаль не на мою користь.
Ви насправді вважаєте ,що невідомий голос по телефону зможе змінити враження про Вас, яке формувалося роками?

А дом с коровником що самі по собі?
Ото ж, вброс он такой, неподготовленный...))
Ви насправді вважаєте ,що невідомий голос по телефону зможе змінити враження про Вас, яке формувалося роками?
Вот вот, может его тогда и не было, враження того...

Я особисто так не вважаю.Так брала,платила проценти,потім брала на продовження інших.У мене тільки по Алекс кредит і Гроші всім не має жодного продовдення кредиту.І вже не буде,так як для себе вирішила,що досить.Я дуже втомилась на їх працювати.Але ж вони пишуть що я шахрай,і подадуть заяву у поліцію.
Ви ж кажете, що вже тиждень читали форум... :facepalm:

Я особисто так не вважаю.Так брала,платила проценти,потім брала на продовження інших.У мене тільки по Алекс кредит і Гроші всім не має жодного продовдення кредиту.І вже не буде,так як для себе вирішила,що досить.Я дуже втомилась на їх працювати.Але ж вони пишуть що я шахрай,і подадуть заяву у поліцію.
Лякають

Хочеться не вірити.Можливо потрібно себе заспокоїти,але поки погано виходить.А це тільки початок.

Ото ж, вброс он такой, неподготовленный...)
Не думаю шо вброс. Не все люди могут правильно выражать свои мысли, да и МФО нагреблись не только умные и образованные но помощь нужна всем без исключения. Или я не права. Уточнила момент просто

Нет.заними смотрят жена и теща.
Вот они и боятся.а я неверю что могут описать мой коровник.
Не бойтесь, разве шо ваш коровник приватизирован и есть доки на него.... Успокойте родных и дайте почитать форум..

Хочеться не вірити.Можливо потрібно себе заспокоїти,але поки погано виходить.А це тільки початок.
не накручивайте себя так.....
ви на форумі завжди найдете підтримку.
можете мені особисто писати,підтримаю морально.....

Нет.заними смотрят жена и теща.
Вот они и боятся.а я неверю что могут описать мой коровник.
ОпИсать коровник?Я тоже не верю...Они ж интеллигентов из себя строят.Не думаю,что настолько опустятся.Но,на всякий случай,если пожалуют,пусть тёща сразу покажет куда у вас можно по маленькому сходить.

Ну так а Вы тогда причём к тому скоту и коровнику...?
Кто может описать...?
Расскажите это родным которых звонилки запугали что приедут и опишут все. Мне приват грозился стиралку по улице носить предлагать может кто купит ...

Каша не надовго,я паралельно з форумом консультувалася з юристом.Перший час важко,паніка
Та я напевно також буду під шуковувати.Треба зрозуміти як діяти далі.Дякую вам за поради.

Назад
Угорі