Olha777
Форумчанин
- Дописи
- 436
- Реакції
- 616
- Бали
- 473
Olha777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
словами взять и рассказатьВы смелый человек.но как это родным расказать.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
словами взять и рассказатьВы смелый человек.но как это родным расказать.
Нет.заними смотрят жена и теща.А дом с коровником що самі по собі?
Ви насправді вважаєте ,що невідомий голос по телефону зможе змінити враження про Вас, яке формувалося роками?Тому що я завжди була порядною і чесною людиною для всіх.А читаю форум,і розумію,що скоро все зміниться.І нажаль не на мою користь.
Ото ж, вброс он такой, неподготовленный...))А дом с коровником що самі по собі?
Вот вот, может его тогда и не было, враження того...Ви насправді вважаєте ,що невідомий голос по телефону зможе змінити враження про Вас, яке формувалося роками?
Ви ж кажете, що вже тиждень читали форум...Я особисто так не вважаю.Так брала,платила проценти,потім брала на продовження інших.У мене тільки по Алекс кредит і Гроші всім не має жодного продовдення кредиту.І вже не буде,так як для себе вирішила,що досить.Я дуже втомилась на їх працювати.Але ж вони пишуть що я шахрай,і подадуть заяву у поліцію.

Ну так а Вы тогда причём к тому скоту и коровнику...?Нет.заними смотрят жена и теща.
Вот они и боятся.а я неверю что могут описать мой коровник.
Всегда мечтала о коровнике..эх.У меня дом и коровник.сеучас я на зарабатках.там много скота.
ЛякаютьЯ особисто так не вважаю.Так брала,платила проценти,потім брала на продовження інших.У мене тільки по Алекс кредит і Гроші всім не має жодного продовдення кредиту.І вже не буде,так як для себе вирішила,що досить.Я дуже втомилась на їх працювати.Але ж вони пишуть що я шахрай,і подадуть заяву у поліцію.
Хочеться не вірити.Можливо потрібно себе заспокоїти,але поки погано виходить.А це тільки початок.Ви насправді вважаєте ,що невідомий голос по телефону зможе змінити враження про Вас, яке формувалося роками?
не переживайте,никто, ничего у вас не заберет.....У меня дом и коровник.сеучас я на зарабатках.там много скота.
Так,я читала і читаю.І голові повна каша.Ви ж кажете, що вже тиждень читали форум...![]()
Успокойте семью,дайте форум почитать.Нет.заними смотрят жена и теща.
Не думаю шо вброс. Не все люди могут правильно выражать свои мысли, да и МФО нагреблись не только умные и образованные но помощь нужна всем без исключения. Или я не права. Уточнила момент простоОто ж, вброс он такой, неподготовленный...)
Каша не надовго,я паралельно з форумом консультувалася з юристом.Перший час важко,панікаТак,я читала і читаю.І голові повна каша.
Так я верю что никто незаберет.но моя семия говорит что мы останемся без стада.Ну так а Вы тогда причём к тому скоту и коровнику...?
Кто может описать...?
Не бойтесь, разве шо ваш коровник приватизирован и есть доки на него.... Успокойте родных и дайте почитать форум..Нет.заними смотрят жена и теща.
не накручивайте себя так.....Хочеться не вірити.Можливо потрібно себе заспокоїти,але поки погано виходить.А це тільки початок.
ОпИсать коровник?Я тоже не верю...Они ж интеллигентов из себя строят.Не думаю,что настолько опустятся.Но,на всякий случай,если пожалуют,пусть тёща сразу покажет куда у вас можно по маленькому сходить.Нет.заними смотрят жена и теща.
Расскажите это родным которых звонилки запугали что приедут и опишут все. Мне приват грозился стиралку по улице носить предлагать может кто купит ...Ну так а Вы тогда причём к тому скоту и коровнику...?
Кто может описать...?
Та я напевно також буду під шуковувати.Треба зрозуміти як діяти далі.Дякую вам за поради.Каша не надовго,я паралельно з форумом консультувалася з юристом.Перший час важко,паніка