Як мені вирішити проблему.

• Автор теми Автор теми Ксюшка2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 264
  • Перегляди Перегляди 7K
Скажите вы наверное уже все прошли.подскадите они же немогут описывать имущество.и скажите как вы сказали об этом родным.
родные знали сразу,правда до сих пор не все знают..
извените кто они ?и какое у вас имущество?

А как Вы вообще представляете сами просто интересно... ?
Я слишал что с компании Вашаговнивочка ездят, по Киеву так точно, много раньше форумчан рассказивали, у Вас их хоть нет!

Як би ж я знала.Я читала,що начебто не приїздять,але ж хто его знає.Дуже страшно.І стидно перед сусідами,не дай Боже хтось узнає.Це згоріти можна з сорому.
А чому Вам соромно перед сусідами?

Да,,,, багатенько. Думаю немає смислу радити вам заспокоїтись і т.д. по собі знаю на перших порах не допомагає... Що робити? Бахніть для хоробрості і йдіть зізнаватись рідним. Не вб'ють я думаю. А повозмущатись то праве діло

Тому що я завжди була порядною і чесною людиною для всіх.А читаю форум,і розумію,що скоро все зміниться.І нажаль не на мою користь.
Ну да изменится, если Вы плохо себя зарекомендовали за всё это время пока Вас знают... Или на самом деле всё Вам только кажется и Вы никогда не были такой для них, раз даже сами знаете, что всё рухнет быстро...

А ви вважаєте себе шахрайкою?Чи,можливо,ми не все про Вас знаємо?..
Я особисто так не вважаю.Так брала,платила проценти,потім брала на продовження інших.У мене тільки по Алекс кредит і Гроші всім не має жодного продовдення кредиту.І вже не буде,так як для себе вирішила,що досить.Я дуже втомилась на їх працювати.Але ж вони пишуть що я шахрай,і подадуть заяву у поліцію.

Тому що я завжди була порядною і чесною людиною для всіх.А читаю форум,і розумію,що скоро все зміниться.І нажаль не на мою користь.
Удачи Вам, может кто давно на форуме Вам подскажут как быть и с чего начать, удачи вам

У меня дом и коровник.сеучас я на зарабатках.там много скота.
Если Вы на заработках, то кто смотрит за скотом которого много... И у Вас каждая ско-тина зарегистрирована на Ваше имя нотариально...?

Назад
Угорі