CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
а что им выгоднее предложить со временем тело оплатить или подать в суд и надеяться к примеру получить в полном обьеме при выигрише дела с 9 90 к , даже если и суд выигран кассой и призначенна полная сумма это не означает что они ее получат сразу или вообще как то получат , вроде для них суд не выгодный как не крути , проще предложить тело , может даже проценты на стандартный период , может даже меньше тела
Якби було не вигодно то б не подавали, на судовій владі вже куча позовів від них, якось прям масово. Шось вони знають… не спроста це ?

Сьогодні на пошту прислала нова якась юридична компанія. Комусь ще таке приходило?

Вкладення

• Screenshot_20230713_120354_Microsoft 365 (Office).webp
    Screenshot_20230713_120354_Microsoft 365 (Office).webp
    75.7 Кб · Перегляди: 423
[POSTS=3000]Кстати раздувание с судами от кассы, прошли не зря. Эти петухи оборзели, если они раньше мне предлагали заплатить 8 с тела 10 тыс То сегодня пришло письмо, с угрозами суда, и теперь они хотят 17 тыс. Договор у меня с января. 2020 года. Не знаю, на что эти охреневшие рахиты рассчитывают. Но если я им и 8 не отдала, то 17 тем более не отдам. [/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Меня решили припугнуть)) Наверное решили, что я из числа трясущихся при слове суд)) Пробила их адрес, что был указан. Там супермаркет находиться)) Похоже касса действительно на кассе сидит))

От спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по ним.
Далі - орієнтовно: всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.
У мене договір з ними від 24.01.23 року. Подали до суду, суд призначено на 18.09.23

сколько насчитали и какое тело , вы официально работаете ?
жаловалисьь куда нибуть на них ?
пролонгации были

сколько насчитали и какое тело , вы официально работаете ?
жаловалисьь куда нибуть на них ?
пролонгации были
58 000 насчитали, из них 14 700 тело, одна пролонгация и были частичные оплаты, общая сумма оплат около 17 000
58 000 насчитали, из них 14 700 тело, одна пролонгация и были частичные оплаты, общая сумма оплат около 17 000
Жаловалась или нет, честно, не помню, работаю не официально, юриста уже нашла, будем работать ?

а что сказал юрист по данному договору , говорят у них эти договоры грамотно составленные и не каждый юрист готов за это взяться ?

а что сказал юрист по данному договору , говорят у них эти договоры грамотно составленные и не каждый юрист готов за это взяться ?
В своем уверена на 98%. Настрой позитивный. У них есть пункты в договоре, которые можна признать не действительными

дякую, такі подарунки нам не потрібні :D
Прикольна штука електронка : відкрив листи більше чотирирічної давнини від них... такі грозні були... і тут логічний кінець))
???
Хоча вони упороті і то таки ще не кінець мабуть... ну хз, почекаю, я не спішу :smoke::beach:

Прикольна штука електронка : відкрив листи більше чотирирічної давнини від них... такі грозні були... і тут логічний кінець))
???
Хоча вони упороті і то таки ще не кінець мабуть... ну хз, почекаю, я не спішу :smoke::beach:
[POSTS=1000]хай тільки рипнуться :D ото пишуть собі спам і норм[/POSTS]

В своем уверена на 98%. Настрой позитивный. У них есть пункты в договоре, которые можна признать не действительными
за цей час можно спробувати за тіло домовитись, а як будете судитись, то тоді беріть юриста та захищайтесь обовязково, щоб потім вп не відкрили

Вважаю що треба подавати зустрічний позов в якому визнавати недійсними окремі умови договору, що обмежують права споживача, а саме пункти 4.9, 4.10 Договору та Графік платежів, але це стосуються договорів починаючи з 2022 року, де визначено строк кредитування 300 днів.
Доброго дня, вибачте, що не по темі. Дивилась інформацію, що CreditPlus також почали роботи договори на 300 днів. Як я розумію, ця історія в них почалась також з 2022 року?

Назад
Угорі